וויסגלנד..

וויסגלנד..

אז לפי הערנות בפורום בטח כולכם ישנים ועייפים אחרי הוויסגל. מי היה? איך היה? איפה שיחקתם? את מי עברתם? באיזה גביעים זכיתם? נהנהתם? ואיך ההרגשה לעבור שכבה?!?!?!?!?!?

אני שביעית!!!!

7 7 7 אני שביעית.
אני זקנה!!! ממש. דייי זה עצוב. הוויסגל היה טוב, נחמד שהוא חזר ל'וויסגל'.
השתתפי במטקות ועשיתי 16 הקפצות..
היה מעולה. באמת. [חוץ מכמה קטעים פחות מעולים].. הטקס היה מרגש, כשדב דיבר על אח שלו. רק חבל שלא הזכירו בטקס שעלינו שכבה! וצריכים להוציא סיכה לוויסגל. |עברתי שכבה- וויסגל 07| XD קיצר, שום דבר לא חשוב, אני שביעית זקנה..

אוקיי אוקיי

נועה אם את זקנה אני חושבת שאני יכולה לחתום כבר על פנסיה:) גאד שמינסטית!! אממ כולי שרופה ובכיתי היום הזה יותר ממה שבכיתי כל החודש...(הרכז עזב) אבל ממש ממש ממש ממש נהניתי! זכינו ב-100 מטר ריצת בנות( רוית שלא קוראת בפורום...) ו100 מטר ריצת בנים( ניסים מסניך נעלה... אסף היה ממש ממש נחמד להכיר אותך:) אמממ אפשר לחזור שכבה אחורה????:) מפחדת להיות ממש זקנה( עוד 3 חודשים 18)...

yaelula94

New member
../images/Emo13.gif

היהה גדול.. נהנתי בטירוף והכי הכי כיף אני סוף סוף חמשושית גאה
למרות שממש התאכזבתי שבשביל דבר כזה צריך לשלם 100 שקל אבל בסך הכל זה די היה שווה את הכסף. לגבי התחרויות(אהמ נועה)הייתי בכדורעף אבל החליפו באמצע וגם הייתי בגמר של השחייה(אהמ אהמ אהמ אהמ נועה)והיה פשוט נורא ואיום,בלי לספר מה היה... נועה,לא אשכח ולא אסלח! גםם ננוראא כואב לי הגרון ואני צרודהה ומחר אני הולכתת לאודישניםם לפעמוני השלוםם אאאררררגגג!!! אהה וראשון מערב ונעלה היה ממש כיף איתכםם נתראה בטיול סוכות

5may5

New member
וייייסגלללננדד...

היה מדהיםם!!! שיחקתיי בכדורגל, בכדורעף, במטקות.. אבל אנחנו (עמידר) "לא באנו להתחרות, באנו להשתזף.." זכינווו בשני גביעים!!! מורל ומס"ד...הגביעים שבלעדיהם וייסגל לא שווה כלום! היה פצצה חוץ מהעובדה שפעמונ"ש לא הופיעו...ושלא הייתה מסיבה ושחייה לילית, מה שיש כל וייסגל וסוגר אותו באוירה מדהימה! ו-שמיניסטים כבוד!!!!!!!!!!!!!!!! אללה שמיניות 2007-2008 :) "אשש גהנום גהנום גהנום גהנום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

זה לא יונה זה נ"צ../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

היה ממש כייף
וראיתי מלא אנשים שלא ראיתי מלאאאאא זמןןןןןןןןן
[עדיייי
שניייי
נועהההה
]ועוד ועוד
[שירעעע הייתי ממש חסרההה] לקנחנו 3 גביעיםםםםם
1.ריצה בנות[מקום 3] 2.ריצה בנים[מקום 2] 3.מטקות[מקום 2] שישיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
סניף נ"צ אימפריהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SoulDancer

New member
טוב...

אני כולי פרפרים בבטן לקראת השנה החדשה ולקראת העובדה שאני הכי זקנה בסניף
בוייסגל הראשון שלי אז המדריכה שלי בכתה וזה.. כי היא פתחה שמינית ואמרתי לעצמי שאני לא אהיה מעפנה כמוהה..חחח אבל בכיתי..חחחח בגלל שהשמיניות עזבו... וזה עדיין יהיה מוזר לא לראות אותם... [זה היה מוזר בסמינר פתיחת שנה..] אבלללל זהווו השנה חותמים גרעין!!!! [בעזרת השם!] השנה מתחילים ת'תהליך שאני מחכה לו מהשנייה ששמעתי עליו..חחחח [וזה בכלל עושה פרפרים בבטן..חחח] אין לי קול מהסמינר+וייסגל אבל זה היה שווה את זה!
מי שאמרה שהיא מחר הולכת להבחן לפעמונים שיהיה לך המון בהצלחה! מקווה לראות אותך בלהקה איתנו
חניכים שלי מלפני שנתיים שישיות! וחניכים שלי מהקורס חמשושים! וזהו! פותחים שנה חדשה סוףסוף! שתיהיה לכולם שנה נהדרת במכבי- וכולם עוד יראו- נס ציונה יקחו יום אחד את אלוף האלופים
[מזל טוב לזכרון אגב!]

יסמיןןן

באמת היה קשה שהשמיניות עזבו=[זה היה עצוב יותר ממש שחשבתי שזה יהיה=[ אני לא רוצה בכלל לחשוב על הוויסגל הבא..שלא יגיע בכלל.. ונס ציונה בהחלט יקחו את אלוף האלופים!

למעלה