ווימרינרית

talgal

New member
ווימרינרית

אני אובד עצות בקשר לכלבה שלי, יש לי כלבה מסוג ווימרינרית (כלבת צייד) הכלבה חיה איתנו בבית,היא מאולפת באופן בסיסי ומאוד נחמדה עד אשר משאירים אותה לבד בבית. כל פעם שהיא נשארת לבד הנזקים לא מאחרים להגיע היא שוברת נוברת בספות אוכלת את המשקופים שורטט את הדלתות וכו' כל זה במודע ובכוונה תחילה וזה בדוק מה ניתן לעשות ובהקדם אגב היא בת 4 שנים.

AdidiT

New member
יש כלמיני דברים..

אתה יכול לשים את הדברים השבירים ושהיא יכולה להרוס גבוהה, במקומות שהיא לא תוכל להגיע. אתה יכול לקחת אותה לאילוף אם זה מאוד מעצבן. ובמקרה הכי גרוע, אתה יכול לקשור אותה שאתה יוצא מהבית!

miromiro

New member
חרדת נטישה- יש גם כלבים , ולא

מעט שסובלים מכך הם כל כך פוחדים עד שהדרך היחידה שלהם לפרוק את החרדה היא להשתולל בבית.(ממש כמו ילדים) זאת בעיה לא פשוטה אפשר לזרוק כל מני טיפים אבל הכי טוב זה ליצור קשר עם איש מקצוע שגם יאמר מה לעשות וגם יעקוב אחר ההתקדמות. גם בספרי ההדרכה לגידול כלבים יש לפעמים פרק שעוסק בכך. בהצלחה. בהזדמנות אני אפרסם רשימה של דברים שהכלב שלי לעס בבית עד שהוא נגמל מכך- שלא תדעו מצרות. ביי

לפעמים הם עושים זאת כדי להעניש

הכלבות של דודה של חברה טובה מאוד שלי, הן שתי ויימרנריות מאוד אקטיביות ומלאות מרץ (לפחות הבת, האמא שמנה ולא מזיז לה הרבה... חחח) ולפעמים שהיא משאירה אותן לבד בבית להרבה זמן היא חוזרת לבית מבולגן, האשפה מפוזרת בכל רחבי הבית זה עוד במקרה הטוב אם הן לא מחליטות ללעוס משהו.... כשפרוזק (האמא) הייתה גורה היא הייתה הרסנית... היא אכלה ספרים, תקליטים, נעליים מכל הבא לפה... :) בכלל, אני גרה ברמת השרון ובסביבת מגורי יש גינה נחמדה בה נפגשים אחרי הצהריים הרבה כלבים נחמדים לשחק יום יום זה ממש נהפך כבר מפגש חברתי... :) בכל אופן יש אולי (רק איפה שאני גרה!) 7 ויימרנרים!!!! ולכל אחד מהם יש היסטוריה מרשימה של אכילה הריסה לעיסה... :) בכלל ויימרנר הוא גזע שדורש בערך פי 5 מכלב אחר... :)

למעלה