ווימבלדון היום

tamara77

New member
התחיל המשחק של חדד וקורישי

הם משחקים נגד פררה וליץ´ (מדורגים 11 בזוגות)

tamara77

New member
צ´ארנדרה רובין ממשיכה להדיח

אחרי שהעיפה את טוליגנובה, היא ניצחה את פאנובה בשתי מערכות. הבאה בתור יריבה קשה בהרבה - סרינה וויליאמס.

tamara77

New member
2:3 לחדד וקורישי בשלישית

כדי להבין את גודל ההישג של השניים אם ינצחו: הם מדורגים 163 (קורישי) ו- 145 (חדד) בעולם בזוגות פריריה הדרום אפריקאי מדורג במקום ה- 11 וליץ´ האמריקאי מדורג 19

שידרו את המשחק של יילנה?

באתר רשום שהיא ניצחה 7-5 6-2 זה לא רע, בהתחשב בזה שהיא שיחקה נגד מדורגת

eyalelta

New member
שמתם לב שהמערכה הכי פחות צמודה שלהם

היתה ניצחון 6-3?

tamara77

New member
קפריאטי וסרינה עולות אבל...

סרינה היתה ממש צריכה להתאמץ נגד בלגית בשם קאלנס. היא ניצחה אותה רק אחרי שני שוברי שוויון.

hillly377

New member
בעיות בקרסול?

ראיתי את המשחק בין השתיים בערוץ 5+ ונראה כי לסרינה ויליאמס יש בעיות בקרסול, יכול להיות שזה השפיע על היכולת שלה אבל אני חייבת להגיד שהבלגית שיחקה מצויין ונתנה לה פייט רציני. לקלנס היו את הרגעים לקחת את המשחק אבל כנראה שהיא התרגשה והייתה תחת לחץ ולא הצליחה, במערכה הראשונה היא הובילה 5-3 אבל ויליאמס הצליחה להשוות ולקחת את המשחק לשובר שיוויון שבו היא ניצחה בסוף, במערכה השנייה קלנס הובילה 4-2 והייתה לה אפשרות לעלות ל5-2 אבל היא לא הצליחה ולבסוף גם המערכה הזו הגיעה לשובר שיוויון שבו סרינה ניצחה. כל הכבוד לקלנס! וכל הכבוד לסרינה שהייתה לה היכולת לא להשבר ולנצח למרות הקשיים

hillly377

New member
מוארסמו מראה שעוד יש לה את זה

אמילי מוארסמו, אין לי מושג מה אתם חושבים עליה אבל בשבילי היא תמיד נחשבה שחקנית מצויינת, למרות שהיא לא מנצחת כל כך הרבה בזמן האחרון. עכשיו היא עולה לשמינית הגמר בוימבלדון אחרי שניצחה את אנסטסיה מיסקינה (מהנבחרת שלי, כמה חבל...) שלאחרונה מציגה טניס יפה, היא ניצחה אותה 6-4, 6-2. ויכול להיות שתתמודד בשלב הבא נגד חברתה הצרפתייה מארי פירס שנמצאת כרגע בשיוויון 1-1 במערכות נגד גרנויל האמריקאית במדורגת במקום ה134.

למעלה