גחרה? ??מה זה?
1. רצוי לשדרג גרסת GPRS. יש היום גרסאות חדישות כמו שלי למשל. (אני, עם הדגם החדש שיש לי, יכולה לשלוח לפורום הודעה שעבדתי עליה 10 דקות שלימות באמצע שיעור, ואחר כך אפילו לא לראות אותה בפורום, אז בבקשה! יש אופציות יותר טובות משלך...) 2. מר יהודיG תגדיר בבקשה "בדד", שכן, אני מוצאת את עצמי בפורום הזה באמת אבל באמת הרבה ומי שצעד איתנו מהקומונה גם יכול להעיד. אז בבקשה...בדד זה טיפ טיפה מוגזם להגיד (ושירן תפסיקי לשתף פעולה עם כל דבר שמישהו פה אומר! אף אחד לא יברח לך מהפורום, די לפארנויה!!)ואיפה פוליקר כשצריך אותו? 3. ניחא שקיצרנו לי-ה-ו-ד-ה את השם (ע"ע פורום י-ה-ו-ר-ם גאון- איתמר מה יש לך להגיד על זה?) ליודה, אבל.....יודא???? 4. אני חושבת שכבר ביטאתי כל רעיון לפרסום הפורום אני לא יודעת אם יש משהו שלא עשינו חוץ מלהגיע למועדנים של שירה יוונית ולהשתטח על השולחנות (אבל בדיוק בשביל זה אסף פה אז לי אין מה לעשות). מה שכן, אסף אמר שהוא מוכן להחזיק שלט בהופעה אז אולי זה יעזור. 5. שירן, חביבה, השירים של יודה? רובם ככולם כתובים עליו ועל החיים שלו אז למה בא לך לראש שרק "הילד שבך" זה על יודה? ממך- לא ציפיתי. מילא שאת מקיאה עוגות יין, אבל שגם לראש לא יכנס הרבה?? חחחחחחחחחחח סתאם סתאם 6. ושוב שירן (מילאת את הפורום זה דורש התייחסות)- דוד זר בלי בץ לא שווה כלום. אני מתה על בץ.ואגב אני תמיד חשבתי שהם שרים שם "הביאו לי במתנה צחוק שדה וקצת אבקה" אולי בגיל 25 קלטתי שזה "ריחות". אופטימית כבר אמרנו??