ווילד

liadil

New member
ווילד

פעם חמישית שאני מנסה ווילד ואני תמיד מגיע לזה שהגוף נהיה משותק ואז לא קורה כלום מה אני אמור לעשות אני תקוע

Amaterasu

New member
לגלוש

קל להגיד, אבל כשבאמת צריך לעשות את זה, כל אחד יכול לגלות את השיטה האישית שלו רק מהניסיון. בדרך כלל ברגע שמגיעים לשיתוק השינה, אתה צריך להעביר את המודעות שלך מהגוף הפיזי - אל הגוף החולם. זה אומר להתמקד בסיטואציה של הגוף החולם. אתה יכול לדמיין סיטואציה, או לחילופין את החלום האחרון שאתה זוכר. ככל שתדמיין יותר דברים ותתמקד בסיטואציה הדמיונית יותר, כך המודעות שלך תשאב אליה. ככל שתתמקד בתופעות הגוף, הנשימה שלך, חוויות משיתוק השינה וכו', המודעות שלך תישאר ממוקדת על הגוף הפיזי, ואתה תישאר תקוע. אני אישית מצליח בשלב הזה רק אם אני מדמיין סיטואציה שבה אני מפעיל את כל הגוף, למשל ריצה או שחייה. אני מדמיין כל אחד מהאיברים שלי זז בתנועה גוברת, וככל שהחוויה גדלה, כך אני מגביר את המהירות של הריצה\שחייה. בשלב מסויים אני פשוט "גולש" לתוך הסיטואציה, והחלום מתחיל. תנסה בכל לילה לדמיין סיטואציה אחרת. נהיגה במכונית, רכיבה על אופניים, ירידה במעלית או במדרגות... כל דבר שתוכל להתמקד בו ולהגביר את המהירות יהיה מצוין. הרעיון הוא להתמקד במה שאתה מדמיין עד שאתה שוכח את הגוף הפיזי.

למעלה