וויכוח עם חברה

וויכוח עם חברה

אני טוענת שאי אפשר להתחבר לכ-ל שיר של זמר מסויים. שתמיד יהיה איזה שיר שלא נתחבר אליו. היא טוענת הפוך. מה אתם אומרים?

pasiava

New member
אני אומר שגם את וגם החברה שלך לא ממש צודקות

זה מאוד תלוי באמן ובמאזין ובכל אחד מהם באלפי קטגורויות קטנות שאנחנו אולי לא מודעים אליהם אפילו. אני לדוגמא "מתחבר" לכל שיר של QUEEN. כנ"ל GNR. כנ"ל NIRVANA. כמעט כנ"ל AEROSMITH. וגם, יכול להיות שיש שירים שאני לא מכיר שאני לא אוהב. תאמרי לחברה שלך שכמו שיכול להיות אמן אהוב שתאהבי את כל השירים שלו, יכול להיות אמן שלא תאהבי אף שיר שלו, אפשר שיר אחד, שניים, שלושה וכ'ו וכ'ו...

מרי לי

New member
אני טוענת ככה

קשה לומר, כולנו בני אדם, גם האמנים וגם אנחנו, יכולם יש גם תקופות בחיים שבהן שיר אחד שציטטנו פתאום לא נתחבר אליו. בכל שיר, לפחות בטובים יש איזשהו רגש, או מסר או אווירה שמועברת דרכו, אז הכל תלוי לדעתי במצב שבו נמצא המאזין, אפילו תלוי בכמות האדרנלין שיש לך בגוף באותו רגע.... מה שכן, אצל האמנים הבאמת טובים שאנחנו תמיד נזכור, בכל תקופה שלנו יש שיר אחד לפחות שנרצה לשמוע שוב..... לפחות ככה זה אצלי, ואם מתחברים אל האמן עצמו רגשית דרך המוזיקה שלו, אז נתחבר באמת לכל מה שהוא עושה, כי אנחנו "מאמינים" לו. (אם אפשר לומר את זה ככה) כך ששתיכן צוקדות

למעלה