וויטני -- להשאיר או להעיף?

וויטני -- להשאיר או להעיף?

כבר מהפרק הראשון של סמולוויל, ואולי בגללו, לא אהבתי את וויטני. הדמות הזאת היא פשוט מיותרת בסדרה. כבר בפרקים הראשונים, אפשר לראות שהכותבים עשו כמה שהם יכולים כדי להפוך אותו לדמות השנואה שמקבלת הכל בסוף (שנואה=הוא עם לאנה, הכל=לאנה) ואני אל יודע מה איתכם, אבל אני אישית לא יכלתי לסבול אותו. בפרקים המאוחרים יותר, פתאום החליטו לפנות לצד הרחום שבנו, ולעורר בעיות אצל וויטני, כדרך להסביר (או שאני מעדיף את המילה "לתרץ") את ההתנהגות שלו, ולהקל מהשנאה.. אבל אצלי, זה לא עבד (דבר שהפתיע גם אותי), כי מה לעשות? הרושם הראשוני שקיבלתי ממנו נשאר אצלי בראש והוא מסרב לצאת, והוא רק ממשיך להתפתח. וגם וויטני עצמו מוסיף לזה -- הוא מגונן על לנה יותר מדיי מצד אחד, ומצד שני לא ממש אכפת לו ממנה... אז מה אתם חושבים עליו?
תסביך שתריך להיפטר ממנו בסוף (נורה בינג, "חברים")
בנאדם מסכן שצריך לוותר לו קצת (עידו זלצברג, "סמולוויל")

קיר קמט

New member
הוא הכרחי , לדעתי.

כי אי אפשר שהכל יהיה כזה מושלם בשביל קלארק. צריך שלאנה תהיה בלתי מושגת בגלל וויטני , וכמה שאני שונא אותו (מאוד, והשחקן דורש סטירה.) הוא הכרחי בסדרה.

אני סמכים עם העניין של בלתי מושגת

אבל זה לא חייב להיות בהכרח בגלל וויטני...! שיימצאו מישהו אחר... או משהו אחר.. חוצמזה כל הרעיון של קלארק
לנה הוא... כאילו....לא יודע.... כאילו......אין לו את ה...... בואו נגיד ככה: אני מעדיף את קלארק וקלואי על פני קלארק ולנה...

lily p

New member
לא להעיף... ../images/Emo29.gif

למרות שבפרקים האחרונים בקושי ראו אותו... לדעתי הם צריכים קצת לשפר את הדמות שלו... אולי שהוא יריב יותר עם קלארק... חוץ מזה זה קטע כזה של האמריקנים - שהמעודדת בדר"כ יוצאת עם השחקן פוטבול...

Iris cream

New member
למי אכפת מוויטני?!

גם אם יעיפו אותו כנראה שלא ישימו לב לזה!! הוא סתם מעצבן...ו *בקול קטן* הוא לא כזה משהו. כאילו, לקס כל כך הרבה יותר שווה- אפילו אם הוא קירח בגיל 20 או משהו. וויטני....*מקיאה* איזה שם נשי תקעו לו!! היו צריכים לקרוא לו קייל....טום...ג´ק, כל דבר חוץ מוויטני! אבל הוא הכרחי רק בגלל שככה קלארק לא יכול לקבל את לאנה

מתן ב

New member
לא להעיף...

כמו שאמרו פה כבר: אם יעיפו את וויטני הכל יהיה לקלארק מושלם, כלומר: כוחות ולנה! שזה בעצם מה שקלארק רוצה... הם משאירים את וויטני רק כדי שלאנה תהיה לא שהישג ידו של קלארק. כשוויטני נמצא, לקלארק אין סיכוי להשיג את לנה, למרות שנראה לי שגם לאנה דלוקה עליו קצת... וגם נראה לי, שאם קלארק לא היה כזה "good gay", והיה מנסה להתחיל עם לנה ולא להשאיר אותה עם וויטני הדפוק שלא שם עליה (מצטערת על ההתנפלות...), אז הוא היה מצליח ולנה הייתה מסכימה להיות איתו.

Outlast

New member
Good guy, אני משערת שהתכוונת...

אבל אולי הוא גם good gay, מי יודע...

אמממממממממ... וויטני../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

וויטני הוא דמות מוזרה... עם שם מוזר, את צודקת איריס! מזה השם הזה לעזאזל
זה שם של נקבה
על כל מקרה, וויטני צריך להישאר, כמה שהוא מעצבן אבל הוא גמות חיונית לסידרה-דא

SaberTooth

New member
להשאיר../images/Emo70.gif

אני דווקא אוהב את וויטני (שאף אחד לא יכניס לא רעיונות לראש, לא אוהב כזה
), אני חושב שהוא תורם לסידרה. וחוץ מזה, אם וויטני יעלם, לאנה תהיה חופשיה ואז קלארק יוכל להשיג אותה והכל יהיה מושלם, וזה לא טוב

angel of Death

New member
בלי וויטני? (נגיד שיש פה פרה....)..

איך אפשר בלי וויטני ה"חתיך ההורס" הזה? על מי אני אצחק? על מי אני ארד???

למעלה