ווידוי !

• פותח הנושא eig
  • פורסם בתאריך

eig

New member
ווידוי !

חברים וחברות יש לי ווידוי: ביקרתי בישראל ! חזרתי הבייתה מישראל לפני יומיים בערך, זו הייתה נסיעתי הראשונה. להפתעתי הרבה מעיניי תייר היה ביקור מאוד נחמד, ראיתי מקומות נחמדים, בעיקר אנשים נחמדים שהתגעגעתי לראות.. מה שהזכיר לי שהם לא פה לידי כמו שהייתי רגיל. על אף כל החששות לפני הנסיעה, הביקור היה מוצלח. היו את הקטעים הקטנים של פקקים וצפצופים בכביש, אבל במקום להשוות את זה למקום מגורי השוותי את זה לטיולים אחרים שעשיתי כמו למכסיקו סיטי או בנקוק והכל קיבל פרופורציה נכונה. זהו, הוצאתי את זה. eig

itay82

New member
מזכיר לי

את התגובה שלי אחרי שחזרתי מביקור בישראל בדצמבר, בפעם הראשונה בארבע וחצי שנים. פתאום גיליתי כמה מקסים שם כתייר וכמה זר אני מרגיש שם.

ro99

New member
בקרוב אצלי... ../images/Emo12.gif

אחרי 6 שנים. כרגע, עם רוח אימים, ברד, גשם, ברקים ורעמים בחוץ, וחימום בפנים, זה די קוסם לי.

Nirvana0

New member
מאמי

כשתגיעי לפה, לא יקסם לך בכלל, כי פה זה חמסין, מחניק, שורף ובלתי נסבל. אני רוצה קצת ברד מאצלך
ואיג מאחלת לעצמי בקרוב מאוד (אני סובלת בשקט לבנתיים
) את החוויה הזו, מעניין בעליל.

gabcake

New member
אולי יום אחד

נעשה מפגש של חברי הפורום בישראל?
הרי זה המקום היחיד ש"משותף" לכולם..ובמחשבה שניה אולי באמסטרדם יהיה יותר רגוע.

מסובך

קשה יהיה למצוא זמן בו מספר גדול של חברי פורום יהיו בארץ באותו זמן (כנראה בסביבות קריסמס/חנוכה או איסטר/פסח), אבל אין מה להפסיד. אני בארץ בערך פעם בשנה, אבל עדיין מרגיש שכולם המשיכו קדימה בלעדי ואני צריך להתרגל לסלנג חדש או כל מיני תוכניות טלביזיה וסלבריטאים חדשים.

ro99

New member
רק מטורף נוסע בקריסמס... ../images/Emo6.gif

ישראל זה המקום הכי משעמם בעולם באותה התקופה. ופסח? מצות? איכס. אני יותר מדי אוהבת אוכל בשביל להתענות בארץ בימי החגים הללו. ממליצה מכל הלב על מאפי ושוקולדי איסטר (Pasen) ההולנדים (יודעת שישראלים בדרך כלל נחרדים ממעדני קריסמס האנגלים, אז כבר לא מנסה אפילו לשכנע). אני כל כך הרבה שנים מנותקת שרק תואר ראשון בסלנג וסלבריטאי זבל היה מצליח להשלים את החסר. מאז צביקה פיק לא נוסף אצלי הרבה לרשימה, רק שתבין. אבל זה בסדר, אני חייה טוב גם בלי זה...

itay82

New member
כאילו.. מה?

חג המולד זו התקופה היחידה שטוב לנסוע בה. מי רוצה להיות באירופה בחג המולד? בדיוק כמו מי רוצה להיות בישראל בפסח? חוץ מזה, כשכאן יש מינוס עשר שם יש פלוס עשרים ושלוש. כשכאן הכל מת שם הכל פורח. מזג האוויר נסבל בתל אביב הרי רק בחורף. אם כבר נוסעים - אז זה בדיוק הזמן הזה...

ro99

New member
אני חושבת שזה תופס

אם אין פה משפחה או משהו דומה. כמה שאני מקללת על הבלגן של קריסמס וכו', זה חג כיפי עם משפחה וחברים ואוכל טוב.

ro99

New member
שלחתי לפני שגמרתי לכתוב...

אני חושבת שאחרי כמה שנים כל הקטע של משפחה וחברים עובר לפה ומה ששם נמוג קצת. אולי זה לא אוניברסלי, אבל זאת החוויה שלי. המשפחה שלי פה, החברים שלי פה, פה הכיף והחום, שם אני תיירת.

עכשיו אני גם מטורף. ../images/Emo7.gif

זה לא קשור למתי שרוצים לנסוע יותר מזה שזה קשור למתי אפשר לנסוע. אלה הזמנים בהם מקבלים חופשות בעבודה ואפשר לנצל לחופשות. את שאר ימי החופש אני מעדיף להוציא על חופשות אחרות. למשל שבוע הבא אני נוסע לשבועיים וחצי בקנדה, גיי קרוז באלסקה (!) וכמה ימים בלוס אנג'לס. ולא, אני לא סתם משוויץ.

ro99

New member
זה בסדר ../images/Emo201.gif

אם אתה מטורף אז אני סוף סוף יכולה להבין את הטעם שלך במוזיקה. ובתור פסיכולוגית אני גם מסוגלת לקבל את זה (עד גבול מסויים, כמובן). There, there... Keep taking the tablets.

למעלה