ווידוי

t@gel

New member
ווידוי

ישבתי אתמול אצל חברים, היה לי ממש כייף חיים. צחקנו וקשקשנו עד אור הבוקר...האמת, אני ממש אוהתב אותם, הם עושים לי טוב בלב. תמיד משכיחים את המועקות, מעודדים. ישבנו יחד והעלנו זיכרונות, סיפורים על הפורומים, קטעים ממפגשים...באמת שהיה אחלה... ישבתי לי מסטלבטת וצוחקת, כמו שרציתם ממני, שאני אהנה, שאשכח לכמה שעות מה קורה לי...אז שכחתי... פתאום עברת מקום ישיבה, מהשטיח לספה הגדולה. הרבצת כזה זינוק, ואני, ישבתי לי בצד, לא שמתי לב ועברת מאחורי בקפיצה מבהילה... בום!!!!!!!!!!!!!!!! כל האשליות שלי התנפצו לי בפרצוף. התבוננת בי ולא הבנת מה קרה...לא הבנת למה קפצתי לאחור ברתיעה, מתבוננת בך בפחד רגעי... איך אני אסביר לך שלא תעלב, זה לא אתה...זו אני... אני נבהלת מרפלקסים בכיווני...אני נבהלת וקופצת לאחור כשהולכים מאחורי במהירות או שקופצים לידי... נו איך אני אסביר את זה... אני פוחדת מתנועות, מאנשים, מהעולם... סליחה אם לא הסברתי את עצמי טוב...התנצלתי בפניך, אבל אני לא חושבת שהבנת כל כך... ישבתי לי אצל חברים וצחקתי...חשבתי לשכוח לכמה שעות מהמצוקות שלי... הכי כואב לדעת שזה ירדוף אותי לעולם... איוולת שכמותי...

Mrs.Dvash

New member
אינסטינקטים

ואין מה לעשות... רואים כמה אהבה יש בחבורה שלכם. נצרי אותה, החזיקי בה ותמשיכי לחייך :)

למעלה