ווידוי

ק ס ט ל

New member
ווידוי

שלום. אני קטין (בשליטת ההורים), וביקרתי בבריטניה 5 פעמים. אני כל כך מאוהב במדינה הזו, שאני רוצה להיות מאושר, אני נכנס לאתרי עבודה בחו"ל, נכנס לקטגוריית בריטניה, ומפנטז שאני עובד בהן. בתוכנה של גוגל למידול דברים בקלות בתלת מימד, Sketch Up, אני ממדל את עצמי ובתים פשוטים וכפריים כאלה שאני מוריד במודולים. מה לעשות!?! זה לא יכול להימשך כך. ייקחו לי 6 שנים עד שאוכל לעבור לכל מקום שהוא לא בישראל. אני לא מסוגל יותר... מה עושים?! נ.ב.- אני אוהב את הכפריות (שאין בארץ), ההרגשה של ההיי-טק מול הבתים הכפריים, את הטבע הלא הרוס... וכמובן שגם את לונדון. למישהו יש טיפים?

shirbowie

New member
ווידוי 2..

לא ייאמן!אני בדיוק כמוך! במקרה שלי זו ברלין..אני מאוהבת בעיר הזאת,בשפה,בנוף,במזג האויר...אני גם קטינה,ויודעת שייקח שנים עד שאני אוכל לעבור לשם,אם בכלל.. רק כשאני חושבת על כל הסידורים שאני אצטרך לעשות אני נהיית מדוכאת... רק המחשבה על העיר הזאת,על הזמן הבא שאני אבלה שם,מחזיקה אותי כשאני כבר לא יכולה לסבול את המדינה הזאת.. יש אנשים שיחשבו שאנחנו משוגעים,אבל אני מבינה בדיוק למה אתה מתכוון...

kryp

New member
אתם לא משוגעים

לדעתי אתם פשוט בני אדם חלשים ובכיינים. מי שלא מבלה בארץ לא יבלה גם בחו"ל, כי הבעיה היא באישיות שלו, לא במדינה ובתושבייה.

ק ס ט ל

New member
טיפה הגזמת, לא נראה לך?!

אני מצטט:"לדעתי אתם פשוט בני אדם חלשים ובכיינים. מי שלא מבלה בארץ לא יבלה גם בחו"ל, כי הבעיה היא באישיות שלו, לא במדינה ובתושבייה." אני מאוד אוהב את הארץ, ואת הטבע בה. ללא ספק לא קראת בעיון את ההודעה שלי, אלא סתם רצת להגיב. אין לי שום בעיה באישיות, ודעתך היא כזו- ומותר לך. אשמח אם תפרט מה לדעתך הבעיה באישיות שכביכול יש לי.

bulllli

New member
על בעיות אישיות

תוכלו לדבר במסרים. למי שיש בעיה עם חלומות מגורים של ישראלים בחו"ל יכול לדבר על זה במגוון פורומים אחרים. תודה

shirbowie

New member
לkryp

אנחנו לא חלשים ובכיינים,ומגעיל מצדך להגיד את זה לאנשים שאתה בכלל לא מכיר. אני מכירה טוב מאוד את הארץ,אבל חושבת שיש מקום בעולם שאני אוהב יותר,זה הכל.אם לא שמת לב,אתה בפורום "עוברים לאירופה" אז אם אנשים שרוצים לעבור לאירופה לא נראים לך אולי תלך למקום אחר... ועוד משהו-לכל דבר שאתה רוצה להגיד יש דרך,ואם התגובה הראשונה שלך היא לרדת על אנשים ולהעליב אותם,אז כנראה שלך יש בעיות אישיות-לא לנו...

kryp

New member
טוב....

יש בארץ כפריות וטבע לא הרוס. היית פעם בירושלים, בצפון, בנגב ואילת,תל אביב-רמת גן - הרצליה? בסך הכל ישראל היא רק מדינה קטנה יותר מבריטניה, אבל מתקדמת יותר בכל תחום.

forglemmigej

New member
זה נחמד לחלום

ואגב לחלומות אין שום קשר לגיל.. ולענינך על לונדון. אנשים הרבה פעמים מפנטזים על מעבר למקום אחר נקי יותר , תרבותי יותר ,יפה יותר מהיכן שהם חיים בו וזה בגלל שהם לא מכירים את המקום החלומי באמת הם לא ממש רואים את כל הצבעים שבו. למה הדבר דומה , כאשר מטוס נמצא לפני הירידה לנחיתה בנתב"ג תל אביב נראית הכי יפה בעולם ובכלל כל קו החוף אבל זה בגלל שלא ממש רואים את הפרטים הקטנים שמרכיבים את העיר או את ישראל ואני בכונה לא נכנסת לפרטים
כאשר אתה גר בעיר כמו לונדון אתה צריך משכורת ממש גבוהה שם בשביל לשרוד מאחר וזו אחת הערים היקרות בעולם. משכורת שתספיק ליותר משכר דירה ואוכל. בעיר הגדולה יש יותר פיתויים לכן ההוצאות יותר גדולות, בערים הגדולות באירופה כמו לונדון ,פריז וכו יש המון מהגרים ולא תמיד רואים באמת את החיים האותנטיים של אנגליה כפי שקראנו בספרים או ראינו בסדרות טלויזיה. לדוגמא תראה הרבה פיצריות עם קבאב לעומת פאבים . בכל מקרה נחמד לחלום.

bulllli

New member
נחמד לחלום אבל

אפשר גם להגשים. רק צריך סבלנות. תתחילו לחסוך כסף!

eyshap

New member
12 אנשים בדירה

אפרופו חלומות ומציאות. הברמנית החמודה שעובדת בפאב שליד מקום העבודה שלי היא שבדית שעובדת כאן בצורה חוקית. אבל מאחר והמשכורות שלה לא מספיקה לה לחיות נורמלית היא גרה עם עוד 12 חדרים בדירה שבה יש 3 חדרי שינה, כלומר- היא חיה עם עוד שלושה אנשים בחדר כבר יותר משנה (נסו לתאר מה קורה עם כל אחד מהם צריך רק 10 דקות במקלחת בבוקר, זה אומר שהמקלחת תפוסה לשעתיים)...

bulllli

New member
../images/Emo122.gifעצוב אבל אתה יודע

אם לא הולך, אז תמיד יש לאן לחזור...

למעלה