ווידוי של אפסית

@tagel

New member
ווידוי של אפסית

בואו אספר לכם איך אפס מאופס מדבר... בשתיקתו הוא מתחנן לקצת תשומת לב ולא משנה אם תגידו...תגל צוחקת, מחייכת תגל יודעת שעבורכם היא סתם צומי בואו אספר לכם איך אפס מאופס מתבונן העיניים שלו פעורות לרווחה, ועדיין כבויות ולא משנה אם תגידו...תגל רואה ומבינה תגל רואה צללים בחלומותיה, היא רועדת בואו אספר לכם איך אפס מאופס מרגיש... הוא לא מרגיש כלום, ריק לו מבחוץ, מבפנים ולא משנה אם תגידו...תגל מלאת תוכן, משוררת תגל לא מוצאת מילים לספר לכם עד כמה זה כואב בואו אספר לכם מה אפס מאופס חושב... הוא לא חושב כלום, הראש חלול, ריק, מרחף ולא משנה אם תגידו...תגל חכמה, היא תתגבר תגל לא מצליחה לזכור איזה יום היום בכלל בואו אספר לכם מה אפס מאופס רוצה... הוא רוצה למות, פשוט להעלם מהחיים האלו ולא משנה אם תגידו...תגל לוחמת, היא שורדת תגל לא מצליחה להתנגד ליופיים של רעלים בואו אספר לכם איך אפס מאופס חי... הוא מת כל יום עוד קצת מבפנים, מתהלך בצללים ולא משנה אם תגידו...תגל תתגבר, היא תגלה את האור תגל הולכת לכם לאיבוד ואתם שותקים! שתיקה

PoshKale

New member
אם כך

אז גם אני ועוד הרבה אנשים שאני מכיר הפכו לאפסים מאופסים... אני לא חושב שאת אפס, כי אפס זה מה שאמרת. כל עוד את בועטת את לא אפס. כן בעיטות...ההודעות שלך נראות לי כבעיטות לעצב. יש לך את הכוח...הייתי מפרט יותר אם זה לא היה פורום.

tairon

New member
בואי ואני יאמר לך עד כמה..

הכל בראש שלך.. אני רואה אייך את מנהלת את הפורום שלך אין שם שום דבר אפסי להפך יש המון איכפתיות לאחר המון חום המון אהבה והמון תמיכה זה בחיים לא שווה לאפסיות את לא בקטע של תשומי את בקטע של לשחרר וזה חשוב מעין כמוהו ואתתמשיכי לשחרר כמה שתחפצי ואנחנו נקרא נגיב נפרגן נתמוך הראש שלך מלא בשירה מלא בדאגה ורק על עצמך את לא נעצרת..... יש בך כל כך הרבה לתת ויש בך המקום לקבל מגיע לך!!!!! תשנני את המשפט הזה מגיע לך!! וטרם הגיע זמנך למוות יש עוד מה לעשות מה לראות מה לגעת ואני מסרב לשתוק!!!!!

Mrs.Dvash

New member
תגל

הייתי שם [כמעט מאז שאני זוכרת את עצמי] אצלי זה התחיל לאט... והתגבר והתגבר עד שגם אני ניסיתי. ניסיתי כי כללל-כךךךך רציתי. ניסיתי ורצה הגורל - לא הצלחתי. אני מזדהה עם כל מה שכתבת. וזה נורא. זו הרגשה שאוכלת מבתוכו. זו הרגשה שאת פה אבל את לא קיימת. ואני לא שותקת. אני פה. אני יודעת שלוקח המון אומץ לקרוא לעזרה. אני יודעת כי אני אף פעם לא קראתי... אני יודעת שלא הרבה אנשים יכולים לגעת. אני יודעת כי גם אני הייתי שם. ואולי זה לא אותו דבר, ואולי גם אני לא יכולה לגעת ולעשות כלום. אבל אני רוצה לנסות. אם תרצי - תגידי. מחר מחרתיים, וירטואלי או לא. up to you. אוהבת מרחוק אני.

אוסי

New member
תגלללללללללללללללללללללל

נשמה שלי ...אף אחד לא שותק... את מוקפת בהמון אנשים אוהבים ודואגים לך את משהו מיוחד !!!! תאמיני בזה ....וב ע צ מ ך !!!! למה את לא עונה לי ???? ל מ ה ???? תהיי חזקה ....ילדה יפה שלי ... אל תאבדי תקווה ... אוהבת אוסי.

תגלי..

תגידי מה לעשות.. להתקשר כל חמש דקות? לצעוק לך כל הזמן? לשלוח אי מיילים? אי סי קיויים?? הכל מה שתבקשי.. רק שלא תחשבי שאני שותקת.. בבקשה!!!!!! אני מתחננת. הבטחתי שאני לא אעזוב. אוהבת אותך וכאן בשבילך.. תני לי להיות משענת.

למעלה