ווידוי קטן

ווידוי קטן

שימו לב !!!!!!! ***************** ``כבר חודשיים שליאונרדו דה וינצ`י מנדנד לי, רוצה לצייר אותי. זה באמת מחמיא לי אבל... אני עוברת תקופה כל כך קשה עכשיו..... דווקא מהתקופה הזאת אני צריכה מזכרת?! אפילו לחייך כמו שצריך אני לא אצליח......`` (מונה ביאנקה, ויתרה על תפקידה כמודל לליאונרדו דה וינצ`י לטובת אחת אחרת, מונה ליזה) ואני..... בלית ברירה וויתרתי עליך לטובת חירותי. 007 ליהי

דג ערום

New member
וידוי ממש קטנטן

ניסיתי ניסיתי בכובד ראש אפילו..{מפני שביקשת ..(שימו לב)}. להבין את רמז המונה ליזה..ולא הבנתי. אפשר אולי ..הסבר בגוף הסרט!! ואם כבר אני בעניין חוסר ההבנה אז מדוע...הקטע של הבדיקה ?? (אני בודק משמע אני קיים?) מדג מתוודע בחוסר הבנתו

דג עירום - דג זהב

היי דג זהב, 1. הצדק עימך לגבי חוסר ההבנה קח זאת כסיפור ותו לא כי באמת מי שאמור להבין יבין. 2. לגבי הבדיקה - אינני זקוקה לבדיקות על מנת להוכיח את קיומי יחסית - אתה חדש ולא מכיר אותי כי אחרת היית שם לב שאני פה דיי הרבה אך מפאת עיסוקי האחרונים לא הספקתי כל כך לכתוב. 3. מטרת הבדיקה הינה טכנית - לפעמים קורה שיש בעיות בסדר העמודים בפורום וקשה להיכנס. 4. דרך אחת לקרוא את כתיבתך המופלאה היא לבצע בדיקה כלומר הודעה ללא תוכן. שיהיה לך יום נעים ושתשרה עליך רוח היצירה 007 - ליהי

למעלה