ווטרס, תקרא

שוב - אני לא פציפיסט

זה נורא מעצבן שקוראים לך "פציפיסט" למרות שאתה לא. אתה רוצה שאקרא לך "פועל הונגרי"? די עם זה. "מה אתה עושה כיום נגד רודן שמתחשק לו לכבוש את המדינה שלך, סתם כפיצוי על איבר מינו קטן?" אם הוא חזק מאוד - בורח מיד מן הארץ. אם הוא שקול לי - נלחם בו בכל הכוח. אם הוא חלש מאוד - מביס אותו. אתה באמת חושב שכל השמאלנים הם אדיוטים? כי ככה זה נשמע. אתה באמת מאמין שאדם שמאלן הוא נאיבי ודביל? כי ככה זה נראה. אתה ממש סבור שאנשים שלא אוהבים מלחמה - לא מוכנים להילחם בה, בנסיבות קיצוניות במיוחד? כי ככה זה נקרא.

kurush

New member
לא פציפיסט

איך אתה מגדיר את נקודת ההשקפה שלך? אני לא חושב שכל השמלאנים הם אדיוטים. רבים מחברי הטובים הם שמאלנים, ודיעותי הפוליטיות בתחומים רבים נוטות מאוד שמאלה. אני כן חושב שאתה מדבר שטויות, ברם. אשאל שוב, ואולי הפעם בצורה יותר מדויקת: מה הפתרון המוחלט למצב בו אנחנו נמצאים, לדעתך? קח כנקודת מוצא את המצב היום. תשובה כמו "לא לצאת למלחמת ששת הימים" היא כמובן תשובה מצוינת, ברם כל עוד לא המצאת מכונת זמן היא לא ממש רלוונטית.

עכשיו אנחנו מדברים יפה

מה הפתרון לדעתי? א) העמדה לדין של ראשי ממשלת ישראל על פשעי מלחמה ב) הפסקת התמיכה האמריקנית בישראל ג) נסיגה ישראלית מלאה מכל ההתנחלויות עד לקו הירוק ד) הקמת משטר פיקוח בינלאומי ומתיחת גבול בין ישראל ופלשתין ה) הקמת מדינה פלשתינאית שבירתה מזרח ירושלים ו) מתן זכות-שיבה מצומצמת לחלק מן הפליטים הפלשתינאים ז) שיחרור כל האסירים הפלשתינאים והעברתם לפלשתין ח) הקמת מערך פיצויים ישראלי שיועבר למדינה הפלשתינאית ט) הקמת צבא פלשתינאי, שדה תעופה, נמל וכו' י) פיתוח קשרי מסחר בין המדינות יא) חינוך לסובלנות, פלורליזם, דו-קיום ולימוד ערבית חובה בישראל יב) חיסול זרמי החינוך החרדיים והממלכתיים-דתיים יג) חקיקת גיוס חובה גם לאזרחים ערבים-ישראלים יד) חקיקת גיוס חובה גם לאזרחים חרדים-יהודים יה) ביטול ישיבות ההסדר (כן, אני יודע שהדתיים לא אוהבים 'יה') יו) ביטול השקל והמרתו ב'יורו' (כן, אני יודע ש'יו' זה אסור) יז) הוספת ישראל אל האיחוד האירופי אתה רוצה, או שהספיק לך?

Liorking

New member
תשובה לפתרון

א) למה לא אמרת מילה נגד ערפאת? ב) מאוד יעזור לנו מבחינה כלכלית, הכי יעזור לתושבי שדרות הפושעים ג) עשינו את זה כבר ומה קיבלנו? חמאס ד) אני בעד למתוח גבול בין ישראל ופלסטין - קוראים לו נהר הירדן ה) רוצים מדינה? יש להם 22 כאלה ו) אם כבר מקימים להם מדינה, למה הם רוצים להיות אזרחים של מדינה אחרת? ז) אני בעד - ולמסור להם פרטים עליך ח) אנחנו נפצה אותם? הם לא קיבלו את מדינת ישראל, בעיה שלהם. אם כבר שהם יפצו אותנו על הטרור ט) כבר נתנו להם רובים והם הפנו את זה אלינו בחזרה י) מקובל יא) מקובל, רק נתחיל בבית-הספר שלימד אותך יב) ראה סעיף י"א בנוגע לממלכתי-דתי. קצת סובלנות כלפיהם, אינעל פאקינג רבאק; מערכת החינוך החרדית הינה פרטית ולא אמורה להיות ממומנת ע"י הממשלה (זה שהיא כן ממומנת זה כבר עניין אחר). יג) ולשים אותם תמיד בראש היוצאים למתקפה יד) מקובל טו) מקובל טז) שיהיה יז) עדיף להיות מדינה של ארה"ב

dpascal2

New member
ROFL ענק ../images/Emo6.gif

"נתחיל מבית הספר שחינך אותך"..." אני בעד - ולמסור להם פרטים עליך"... כוסון 0, ליאור 2
. דאמיט ! מי צריך מונדיאל ? תמשיך,תמשיך. אני רץ להביא פיסטוקים...

kurush

New member
קיבלת

שחכת יח) ביטול הפלייליסט בגלגל"ץ
ועכשיו מה? אחרי שעשית את כל זה והצד השני *עדיין* אלים, מה נשאר לעשות? הבעיה היא שהילדים הפלסטינאים מתחנכים כבר שנים על שנאת ישראל. אתה חושב שזה שפתאום המדינה כביכול מתעוררת ומבינה שלהחזיק 2 מליון אנשים במחנות פליטים זה לא רעיון טוב, תגרום להמונים שכבר גרים שם להתחיל לאהוב אותנו?

אין ברירה אחרת

השנאה היא נתון שיש להשלים איתו. יעבור זמן רב עד נורמליזציה מלאה. מה שבטוח - השלטון המקומי שלנו לא מסוגל לפתור כלום. דרושה התערבות בינלאומית כמו בקוסובו. השלטון הפרובינציאלי שלנו הוכיח שהוא לא מסוגל לנהל דמוקרטיה, והוא התדרדר במהירות גדולה לדיקטטורה צבאית מושחתת בסגנון קולומביה. המנדט יוחזר לאו"ם, והוא יחליט מה לעשות איתנו.

kurush

New member
ואתה קורא לזה

פתרון פרקטי? פתרונות אוטופיים אני יכול להציע מפה ועד ג'נבה. תן פתרון *ישים*.

פתרון ישים?

הפתרונות שהצעתי, כל אחד בנפרד, הם ישימים. אתה רוצה פתרונות פשוטים? אין כאלה בפוליטיקה.

לשלוח את ברייטמן לאי השדים

פיתרון ישים בהחלט, ויתרון בצידו: אין שם אינטרנט.

! Hold it ...! Hold it

מה פתאום אי הקופים ?!? הבנאדם זיין מוח סדרתי, אבל דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו: הוא כוסון בולבולון חבלז"י ביותר
.

מורנא007

New member
בדיוק

השלום צריך להגיע מהעם. הדרך ללבבות הפלסטינים עוברת דרך צדקה ועזרה לעניים במחנות הפליטים, לא מהזזה פיקטיבית של גבול בק"מ בודדים לצד זה או צד אחר. אבל, מאמא תרזה כבר לא איתנו ונראה לי שמי שסבל מפיגועים לא רוצה לצאת לעזרת עניי הצד השני (ובצדק).

למעלה