ווווווווווו.........

Hermione

New member
ווווווווווו.........

כולה לא הייתי פה איזה שבוע וקצת ופתאום יש פה ה-מ-ו-ן הודעת חדשות!! אז סלחו לי, אבל אני לא אקרא ה-כ-ל כי אין לי כוח....... אז קודם כל, הלכתי עם הזרם וקראתי את DD (את כולו). האנגלית דוקא לא הייתה קשה (לכל אלה שפוחדים מזה...) אבל הסיפור עצמו די פלצני..... (הרמיוני ודראקו?!) ובכלל, זה היה מאוד צפוי. היום אני אוריד את DS ונראה עם זה ישתפר. וגם- אני רוצה לקנות את הסקולבוקס בגרסה האמריקאית (לפי מה שהבנתי פה זה יותר שווה. האמנם?). יש לקנות אותם בישראל? זאתאומרת, בגרסה האמריקאית? כי ראיתי רק בבריטית. ואיפה יותר משתלם? להזמין מאמאזון או לקנות בארץ? (כולל דמי משלוח?) וגם שלום לכל האנשים החדשים שהצטרפו לפורום, מקווה שתהנו ובלה בלה בלה.. ועוד משהו- פנתר, לקישורי הפורום, כדאי להוסיף את Harrypoyyer.co.il, כי למרות כל הקטע עם ההעתקות שהיה פעם, זה אתר ממש ממש שווה, וחוצמזה, לפני כמה זמן שלחתי מכתב למנהלי האתר, ורק שהרותי הזאת שענתה לי היא ממש ממש נחמדה והם בסכהכל אנשים אחלה. טוב, אז עכשיו די. *Ann-Ann*

shai.m

New member
כדאי באמאזון-ואין בארץ...

הכי כדאי לקנות באמאזון ואי-אפשר לקנות את הגרסה האמריקאית בארץ של הסקול בוקס למיטב ידיעתי (הרבה בנושא) וגם אני לא בטוח שהגרסה האמריקאית הרבה יותר שווה...

למעלה