ווווווואאאאההההה!!!!

ללו

New member
ווווווואאאאההההה!!!!

הפסדתי את הפרק!!!! אפשר איזה תקציר ניחומים ממישהו?
בבקשה...? אני חייבת לדעת מה היה...
נשיקות

BabyLove

New member
רק שימי לב באיזו שעה אני כותבת לך

---יש לי שעת אפס--- אוקי אז אם אני שוכחת משהו אז בטח יגידו לך בשירשור שעומד להיות כאן! טוב אז אמ.....לורלי ורורי באות ל"מקום של לוק" ובדיוק כשלורליי רוצה להזמין דונאטס לוק מקבל טלפון מאחותו שהבן שלה הסתבך בצרות ושהיא לא רוצה להתמודד עם זה והיא שולחת אותו אליה! רורי מתרגשת לקראת היום הראשון בבית ספר וכשהיא מגיעה לבית ספר היא מנסה ל"השלים" עם שהיא עורכת העיתון מסכימה לעשות הפסקת אש ואומרת לה לבוא ב4 לאסיפת עיתון! האסיפה כמובן התחילה ב3 ורבע ורורי איחרה והגיעה בדיוק לסוף האסיפה והכתבה שנשארה לה היתה על ריצוף החניון או משהו כזה...רורי התבאסה אבל לקחה את הכתבה כדי להרגיז את....בדרך הביתה רורי פגשה את מקס במסדרון והיא ברחה ואז גם הוא ברח.....ראתה את זה וביום למחרת היא החליטה לתת לה כתבה בעמוד הראשון שהיא ראיון עם המורה האהוב ביותר בבית ספר שהוא...מקס! בינתיים לורלי פוגשת את האחיין של לוק...ג´ס והיא מזמינה אותו ואת לוק לארוחת ערב בארוחת ערב גס די נדלק על רורי...הוא לוקח בירה מהמקרר ויוצא החוצה לורלי רואה את זה לוקחת לו את הבירה ומתחילה לדבר איתו על זה שהוא בר מזל שיש לו את לוק איכשהוא השיחה הופכת לריב והיא נכנסת לבית ואז לוק רואה אותה והיא מסבירה לא מה קרה לוק ולורליי רבים. למחרת בבוקר לורלי ורורי מחכות מחוץ "למקום של לוק" ולורלי מבקשת מרורי להכנס ולהזמין 2 עוגות ו2 קפה...לוק מבין שזה ללורלי והוא נותן לרורי רק עוגה אחת וכוס קפה אחד(זה היה קטע מצחיק אבל הוא לא ממש מעניין כשכותבים אותו...) בינתיים לוק מקבל שיחת טלפון שבה הוא מגלה שג´ס גנב כסף מהמכולת הוא לוקח אותו מבית ספר ובדרך הם רבים אחרי הריב לוק דוחף את ג´ס למים(עוד קטע מצחיק...) הוא הולך ללורלי כדי להסביר לה מה קרה...וגם כדי להשלים! אז הוא מגלה שג´ס גנב גם גמד שעומד בגינה של אחת השכנות! הוא הולך לבית ואומר לג´ס את הכללים בבית שלו. אחרי שלוק אומר לו את הכללים ג´ס מתעצבן ויוצא החוצה ופוגש במקרה את רורי והם מדברים (לי נראה שגם רורי נדלקה עליו) וככה נגמר הפרק...לא? ווווווווואאאאא איזו מגילה ארוכה....
....אני מקווה שקראת אותה!
חן

BabyLove

New member
אופסי שכחתי לכתוב כל פעם

את פריס את תנסי להבין.....

ללו

New member
תודה!

עכשיו לפחות אני יודעת על מה היה הפרק
ושימי לב באיזה שעה גם אני כותבת לך... מקווה שלא שכחת כלום אבל אם כן אני סולחת לך כי בבוקר הזיכרון תמיד דפוק...אז אנשים! אם יש עוד משהו - תכתבוווווווו לייייייייי...
נשיקות

למעלה