וווווואו

וווווואו

אני לא מהפורום אבל אני לא מאמינה שלא כתבו פה כלום על ההופעה שהייהת אתמול בווליום כינרת . הם יצאו כלכך מלכים שהם חילקו לכל הקהל מגבות !!! וואו , ,אחת ההופעות הכי שוות שהייתי בהן השנה:)

היה באמת נדיר!!!! אחת ההופעות!!!!!!!!!!!!!!!!

חזרתי לפנות בוקר, תשושה אך מרוצה, היתה הופעה יוצאת דופן והאנרגיות והחמסין הרגו אותנו! התקווה נתנו בראש בלי פשרות, לא יאומן! שוקלת להגיע לירושלים הערב....הממממממממ........

shlomi2702

New member
היה גדוללללללללללללללללללל ..אובמהההה

איזה מופע אדיר....קפצתי לאורך כל המופע כמו מטורף... כל כך נהנתי...המופע הכי טוב ומקפיץ שהיה בווליום... נשאר לי טעם של עוד...

elad8480

New member
היה מטורףףף!!

אחח שלי בליי!!!:) ותגידו איך קוראים לשיר שהם פתחו איתו?? הוא מהאלבום החדש??

kepit

New member
אני הגתעי למסקנה..!

לאו דווקא בעקבות ההופעה הזאת.. הגעתי אליה מזמן דווקא חח התקווה יודעת לתת את ההופעות הכי טובות בארץ! אין עליהם

xXx Shiraz xXx

New member
אין ספק שאנרגטיות זה שם המשחק

מעבר למוזיקה מדהימה, לתת שואו זה לא יכולת שכל להקה יכולה להתגאות בה התקווה בהחלט ניחנו ב2 הדברים :)

kepit

New member
אין עליהם פשוט ככה.

בהופעה שלהם בווליום גם לקחנו איתנו שני חברים שלא ממש תחברים למוזיקה הזאת והם הודו אחר כך שהיה כיף.. אי אפשר להיות בהופעה שלהם ולהישאר אדישים ולא לזוז! בפרט בפיזמון של שלי בלי!

MicroT

New member
הייתה הופעה ענקית!

ההופעה הכי מקפיצה בווליום לפי דעתי. שלי בלי שיר כזה ענק!

GaNtz and RoSeS

New member
הייתה הופעה אחת הרעות!!

בבומבלה הייתה יותר חזקה אבל גם בזאת נהניתי!! הם מופיעים אצלנו בבי'ס!!!! הלוואי שיסתדר!! מלכים 1

GaNtz and RoSeS

New member
אני מפורום של הדייג...

אבל גם מוזיקה זה אחד מתחומי העניין שלי =].... שמעו הם הלהקה שלפי דעתי יודעת להקפיץ קהל בצורה הטובה ביותר שיש והייתה ותהיה...עדיין לא ראיתי מישהו ברמה שלהם בארץ.. אני אומר לכם הייתי בהופעה עם חברים שלא הכירו אותם...וזה מה שיפה צריך רק להיות שמה..ויגרמו לך לקפוץ!

למעלה