ווואו חברה!!!!

Shitbreak

New member
ווואו חברה!!!!

מה קרה לפורום הזה???? לפני שבוע נכנסתי ורשמתי הודעה והיא עדיין בדף הראשון!!!!!!! ורק אחד ענה לי עליה... מה קורה איתכם כנסו יותר ואו שתשאלו שאלות או שתענו על שאלות והכי חשוב שימו תמונות יותר. תסתכלו בפורומים אחרים ותראו מה פורום פעיל!!!!!

gokussj2

New member
אבל

הפורום הוא ככה כבר יותר משנה אז אל תצפה לשינוי

Angeldust1

New member
תשמע...

הפורום הזה עוסק בסדרה כ"כ ישנה שחלק לא קטן מהאנשים כאן עוד לא נולדו בשנה שהתחילו לשדר אותה(אני נולדתי בדיוק בשנה הזאת-1989) ביפן, והיא גם כבר לא משודרת בארץ. אנחנו כבר לקראת סיום ג'יטי, שהיא סדרה די משעממת ובגלל זה לא באים לכאן כאלה שרואים את זה פעם ראשונה ונמצאים במתח מהפרק האחרון. היחידים שנמצאים כאן הם אלה שראו כבר הכל ויכולים לכתוב על זה דוקטורט וב3 שנים שהפורום הזה קיים דיברו כבר על כל נושא אפשרי. בגלל זה הפורום מת. אני גם חושב שהפורום מיצא את עצמו ועדיף לסגור אותו. התוכנית הזאת היא כבר מזמן חלק מהעבר הרחוק.

g0tenx

New member
../images/Emo45.gif

למרות שזה לא הסוף שייחלתי לפורום היקר הזה אני חושב שבסיום דרגון בול ג'יטי בערוץ הילדים הגיע הזמן לסגור את הפורום הזה... ולמה לא לסגור אותו עכשיו? בגלל שיש פה כמה ילדים שרואים דרגון בול ג'יטי בערוץ הילדים ואנחנו בשבילם כמו אחים גדולים (XD) שראו כבר את כל הסידרה ואם יש משהו שהם לא מבינים אז הם יכולים לשאול אותנו והם יקבלו הסבר.. אז אם אתם שואלים אותי ב1/5 הפורום צריך להיסגר..

dekel555

New member
../images/Emo31.gif

שטויות!! למה לסגור את הפורום? מדאיג אותך המקום שהוא תופס בתפוז?! מה האכפת לך שהוא יהיה ולא יגיבו...?

dekel555

New member
ואני כתבתי הודעה ב29/3 והאחרון

שהגיב הגיב ב 1/4 וזה עדיין בעמוד הראשון

למעלה