וודקה רדבול

אייל609

New member
וודקה רדבול

יש וודקה שמוכרים בהרבה פבים ( ריו , דגלס ) קוראים לה משהו כמו זוברקה והיא עשויה מקמח תפוח אדמה , ומיובאת מפולין עד כמה שאני יודע היא בסדר וטעימה עם רדבול כמו כן הבנתי שגם בקרדי בריזר טובים לנו וגם black/red lable אם מישהו יודע אחרת , זה הזמן לציין.

כמי2

New member
מתפקדת בשם הבן איתן

בן כמה אני עוד שבועיים שבע. לפני כמה זמן גילו את הציליאק בגיל שנה וחצי. התחלתי להקפיד על דיאטה נ"ג מיד וחיי ניצלו כי לפני כן הייתי חולה מאוד מאוד. מה היתרון של הציליאק? שכל הילדים מקנאים בי כי אמא שלי מבשלת אוכל טעים ויש ריח של לחם ועוגות ומיני מאפה. מה החיסרון של היציליאק? שאמא כל הזמן במטבח טורחת, בזמן האחרון עם נטורל קייקס "קצת מחפפת". למי הייתי נותן ציליאק לשנה? לכמה אנשים בבית חולים קפלן שלשם נסענו בלילות 5 פעמים ולא עלו על הציליאק עד שהילד חלה באופן רציני וגם אמרו לי כאמא שאני "היסטרית". וגם לשף במלון פלמירה שלקח את הלחמניות של איתן שם אותן בפריזר "הבשרי" ולא יכולנו לאכול מהן בארוחת הבוקר כי היא "חלבית" וכך היה במשך כל השהות שלנו שם. ובהזדמנות זו לחברים של פני בובה אני אישית לא הייתי מכנה אותם "חברים" סתם אנשים חסרי השכלה ורגישות.

רוצה לתקן משהו...

האנשים האלו הם לא "חברים" שלי, דיברתי על קולגות שקשה לי להגדיר כחברים, במיוחד עכשיו. היה לי סיפור ישן עם "חברה", שכשסיפרתי עליו הסברתי שאותה בחורה כבר לא ממש מוגדרת כחברה שלי בגלל דברים אחרים שעשתה. תודה לאל, החברים האמיתיים שלי לא צוחקים עלי ומגלים סימפטיה אמיתית לצליאק וכשאני מתארחת אצלם האוכל שאני מביאה מהבית נשאר בתיק.

כמי2

New member
אני שמחה

שכך הוא. אדם צריך סביבה תומכת ונחמדה סביבו ולא אנשים שמוציאים את המיץ בכל פעם עם הערות אידיוטיות. אומרים "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו" לכן הייתי מציעה להם לעבור את זה לשנה ואז נראה מה יהיו התגובות. סוף שבוע נעים לך.

למעלה