וודקה מלון

Death Emperor

New member
וודקה מלון

לאחורנה רכשתי וודקה מלון של חברת Artic נאמר שלי שהוודקה הזו ידועה בטעמה הטעים שאינו מרגישים בו את טעם האלכוהל. רציתי לדעת אילו קוקטלים אפשר לעשות עם וודקה זו ? אילו קוקטלים אפשר לעשות ממשקאות יחסית זמינים שלא דורשים כמויות מסחריות בכדי לתפוס ראש טוב לאדם בסדר גודל נורמלי מבערך 2 קוקטלים טעימים?

MARMELAD

New member
B52

קלואה, אייריש קרים וקוואנטרו. שליש שליש שליש בכוס שאט. מזיגה איטית בעזרת כפית כדי ליצור מראה שלוש שכבות. שותים בקש גזור, בשלוק אחד. עושה נעים בבטן ומשכר בכיף. מנהג ידוע - כששותים B52 בשותף (בשתי קשיות בבת אחת) נהוג לסיים את שתיית המשקה בנשיקה לבן/בת הזוג לשתייה. אחרי שתי כוסות כבר לא צריך כלום.

AfiComp

New member
בנוגע לארטיק מלון....

כל שילוב עם מיץ טרופי (אפרסק, מנגו, וגם סתם תפוזים..) ייתנו לך יופי של טעמים (ניתן גם לערבב כמובן כמה סוגים של מיצים ביחד). ל"בעיטה" קצת יותר חזקה ניתן לחזק בוודקה רגילה, לפי הטעם. בברכה, AfiComp

...

מי שנתן לך את B52 והמליץ שהמשקה מצוין .. צודק מאד ... אבל לפי מה שקראתי אתה ביקשת משהו שלא מצריך הרבה סוגי משקאות.. וגם לא יקר כל כך לכל בקבוק.. B52 - עם קלואה אייריש קרים וקוואנטרו.. יכול להסתיים בהרבה כסף.. בקבוק קלואה זה לא זול בכלל .. ואם אתה משתמש באייריש קרים איכותי..זה גם לא זול בכלל.. בקשר לשאלתך על סוגי קוקטיילים שלא צריך ליטרים לשתות בשביל להשתכר.. תקח את רוב סוגי האלכוהול.. תוסיף משקה מוגז.. ותשתה על בטן ריקה...אני בטוח שתתפוס ראש מדברים שלא היית תופס.. בקשר לקוקטיילים ספציפים אני אתן בהמשך

MARMELAD

New member
תמיד אפשר גם לעשות B53 וכו´...

וזה כבר הרבה יותר זול...

יאגל

New member
קוקטייל מצויין ארטיק מלון ../images/Emo98.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo59.gif

מתאים בעיקר לקיץ בבלנדר הרבה קרח (ממש הרבה זה צריך להיות כמו ברד) כמות נכבדת של עלי נענע 2 שוטים של ארטיק מלון ומעט לימונדה 2 כפות סוכר לערבב עד שנהיה ברד

MARMELAD

New member
ובכלל ארטיק מלון

בשילוב עם ארטיקים אחרים... פצצה... בתוספת ספרייט/סודה/לימונדה... וכמובן רדבול אצלי למשל זה בדרך כלל ארטיק מלון, אפרסק ורדבול

למעלה