וודקה מזויפת- איך יודעים?

את מושכלת ומחושלת

 
האמת זו הפעם הרביעית או החמישית שאני שומעת

את זה בשבועיים האחרונים.
מישהו בדיוק אמר לי לשים לב שרוב הגירושים קורים בסביבות גיל השלושים..
כי זה הגיל שאנשים מתבגרים, מתעצבים..(מלשון "עיצוב", לא "עצב")
מקבלים שכל.
מתחילים לחיות.

ולגבי וודקה ישראלית-
זה אולי נשמע רע, אבל אני הייתי מהססת:)
לא יודעת:) חוששת. סוג של:)
 
אני אישית לא מצליח להבחין בין...

וודקה פרפקט לוודקה פרימיום.. אולי חושב הטעם דפוק או משהו בסגנון אבל אני לא מקבל טענות כאלה. אני פשוט טוען שהכל פסיכולוגי ותלוי גם בהרגלי תזונה ועישון.

הממ..אני חושב הסיבה האמיתית היא שבשנות ה-20 זוגות מתחתנים ללא מטרה ברורה, לעיתים קרובות רק בגלל לחץ סביבתי... למשל אצל המרוקאים זה בא לידי ביטוי גם באוכל, הם מכריחים אותך לאכול גם כהם שבעים, כנ"ל הם גם גוערים בבני העדה להתחתן עם הבתולה הראשונה שהם מוצאים.

החברה שלנו בכללי היא בכלל שמרנית, פרמיטיבית ולא מחוברת למציאות, חיים עדיין בשנות ה-50 ולא קולטים כמה היום הכל דינמי ושאפילו לא צריך להתחתן.

מילא אם היינו חיים במדינות ערב, שם ככה הכל עובד, אבל בחברה מודרנית זה לא יעיל וסתם גורם לסבל מיותר.

עוד סוגייה למה מתגרשים, היא בגלל שהממסד הזה הוא כמו כלא, מבחינתו אם התחייבתי נגיד להקים עם מישהי מסויימת משפחה, אז זה בהכרח קולל את הזין שלי. אני הייתי מעדיף שהזין ימשיך להיות חופשי כי הוא לא רלוונטי למטרה
 
ואני עדיין מנסה להבין מה זה "פוסט סובייטי"..

מסכימה איתך לגבי חתונה וכו'.

לגבי וודקה-
יש הרבה דברים ש"מעוותים" את חוש הטעם/ריח.
עם זאת,
אפשר גם לאזן את זה עם הזמן והדרך הנכונה..
 
זה שנים של ניסיון נראה לי...

טוב, לך כנראה יש את הנסיון הזה.. אני לא חי מספיק בשביל זה. אולי יום אחד אני אהיה טועם מים


פוסט סובייטי?... לא יודע מה הקשר
 
פוסט סובביטי- ההוא למעלה שממאן להסביר את עצמו

ולא, דווקא אין לי:)
שתיתי לראשונה בגיל 29 בערך:)
 
אז תגידי לי.. מה עשית בכל השנים האלה??


לא הבנתי בעצמי מה הכוונה שלו ל"פוסט סובייטי" מה צריך להיות ההבדל בין ארוחה סובייטית רגילה לפוסט סובייטי?... התוספת של חומוס? הקוסקוס?
 
ששם זה קוסקוס וכן דייסת סולת..

גם היום אני לא שותר יותר מדיי:)

מה אני אעשה..
מעדיפה סוטול טבעי:)
 

nimrodrosen

New member
אגב פילנדיה וטעימות עיוורות

פילנדיה בד"כ מככבת בטעימות עיוורות ולוקחת את המקומות הראשונים.
היא בד"כ מדורגת מעל גריי גוס וגם מעל ואן-גוך, כך של הייתי מזלזל בה.
תעשי לעצמך טעימה עיוורת ואולי תגלי כי גם את מעדיפה את הבקבוק הזול על פני היקר...

הנה קישור לטעימה שכזו - אבל את מוזמנת לחפש עוד כאלה ברשת
[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3507743,00[/URL].html
 
טעימות עיוורת:) ותודה על הקישור(לא עובד!)

עשיתי טעימות עיוורות בחו"ל,
בעיקר בבריה"מ.

הפינלנדיה הייתה דווקא בתחתית- והמענין הוא שגם גריי-גוס.
אני לא זוכרת איזו הכי אהבתי, אבל מההגדרה למעלה-
דווקא את אלו ה"נלעסות".. אלו שהכי נהנים להחזיק בפה, לטעום אותן, להרגיש על הלשון והחיך.. ואז לבלוע ולהרגיש מתפשטות בגרון.
 
עישון ותזונה משתנה משפיעים הרבה

על ההרגשה והטעם.

בטעימה שאני השתתפתי בה, הסופר פרמיומים נפלו ומי שלקח זו איזו וודקה ישראלית בשם לא מוכר שנקראת סורוס\סיריוס או משהו בסגנון.. זה היה מזמן
 
פורמלין אמנם דומה מבחינה כימית למתנול

אבל זה חומרים שונים
פורמלין זה אלדהיד ומתנול זה כהל

האם אבחנו אותך בהרעלה או שזה היה לפי תחושה?
 
אחד הוא תוצר של האחר(לא בדיוק "תוצר", אבל

נניח)

בקיצור, אפשר לקרוא בוויקי(אני חושבת- בזמנו קראתי קצת ברוסית באתר אחר ואז שלחתי להם תיקון שהם אכן הכניסו ותיקנו. לא יודעת לגבי איכות/אמינות המידע בעברית בוויקי)

פשוט מלמדים את זה בפקולטה(רפואה).
 
את כל הזמן מזכירה את הפקולטה לרפואה

אבל לא ענית איך אובחנת כמורעלת אלכוהול/מתנול/פורמלין
 
למעלה