וודקה טובה

paladin32

New member
וודקה טובה

שלום לכולם זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום. הפורום נראה מעניין ואשמח לחזור אליו בעתיד. ועכשיו לשאלה: אני טס למוסקווה בעוד כשבועיים והייתי רוצה לקבל המלצות על וודקה טובה שאפשר להביא משם. אפשר גם לא רק וודקה, אלא משהו מיוחד אחר. אגב (אם כבר שואלים) - שתיתי פעם ליקר שהגיע מבודפשט - ליקר עשבים בעל טעם חזק ומיוחד (שמאד אהבתי) שבא בבקבוק כדורי. מישהו יודע על מה מדובר ואיפה אפשר להשיג? תודה מראש

1טלינה

New member
וודקה טובה מרוסיה

נסה את וודקה קלצ'ניקוב - גם כשתסיים לשתות ישאר לך בקבוק יפה. אם אתה לא רוצה להגביל את עצמך לוודקה רוסיה - נסה את Grey-Goose וגם את LEVEL - מבטיחה לך שלא תתאכזב. לגבי המשקה מבודפשט - אני מניחה שאתה מתכוון ליוניקום (UNICUM) - המשקה המר ביותר שטעמתי עד היום.

paladin32

New member
אכן unicum

תודה על התשובה - לאחר חיפש קצר באינטרנט מצאתי את האתר של הליקר הנ"ל ואכן נראה שהוא מתאים להגדרה. הבעיה היחידה היא שלא מצאתי איזו שהיא רשימת מקומות בהם ניתן להשיג אותו. באתר הדיוטי פרי מתקמצנים משהו על אינפורמציה בעניין. רעיונות? בקשר לוודקה - אחפש "קלצ'ניקוב". איזה משקה אחר שוה להביא מרוסיה?

an3c

New member
הבקבוק המסחרי של הקלצ'ניקוב

רגיל לחלוטין, מזכיר קמעה את הסטולי קריסטל. יש הוצאה מיוחדת שבה הבקבוק בצורת רובה AK-47 המפורסם, שמגיע בתוך תיבת עץ, אבל אני מסופק אם אפשר להשיג אותו בחנויות רגילות או דיוטי פרי. מלבד זאת, גם להעביר אותו לארץ יכול לעורר בעיות... אבל! אם נתקלת באחד כזה, אשמח לקבל אחד ולשלם על טרחתך.

למעלה