וודקה ומיץ עגניות ...

ƒire

New member
וודקה ומיץ עגניות ...

מה המידות ומה אתם ממליצים להוסיף עוד ?

סניפטר

New member
עם אתה רוצה להכין "בלאדי מרי"

שזה וודקה ומיץ עגבנית מנה וחצי וודקה (כוס לקפצה מלאה) מיץ עגבניות מקל סלרי רוטב ווסטרשייר רוטב טבסקו מלח פלפל למזוג הוודקה לכוס גבוהה(הייבול) לטפטף 5 טיפות טבסקו לטפטף 5 טיפות ווסטרשייר מעט מלח מעט פלפל לסגור במיץ עגבניות ולשים את מקל הסלרי בתור סטירר (בוחשן) *אני לא אוהב בלאדי מרי אבל אוהב את מרי.

rustynail

New member
נהוג להגיש חצי לימון בצד על מנת

שיוכלו לסחטו פנימה ואני נוהג להגיש אותו בשתי שכבות כאשר הוודקה היא בהצפה שיכבה בפני עצמה יוצא מרשים יותר.לרוב במקומות פשוט אין סלרי אז או שמקשטים עם הלימון או שמגישים עם מקל מלפפון. פשוט התדירות של הבלאדים כל כך נמוכה שלא מחזיקים כמעט מקלות סלרי.

rustynail

New member
אכן...אבל המטריד עוד יותר

שלפעמים מבקשים מיץ עגבניות בלבד ואז זה בכלל מבלבל ואתה נשאר תוהה למה ומדוע....

ƒire

New member
מה זה רוטב ווסטרשייר ?

ועוד שאלה - מה לדעתכם הודקה הכי טעימה שהיא באנ נקי ומה הכי טוב לקוקטיילים? אני מעדיף אבסולוט, סמירנוף לדעתי זה יקר סתם.

סניפטר

New member
טוב אצלי הסיפור הוא בעייתי

וודקה עם כבר שותה אז אך ורק וודקה איכותית . ולמה לא רוצה לקבל כאב ראש ורוצה להנות . הוודקה הכי טובה אצלי יש כמה אבסולוט,סמירנוף,ופינלנדיה הן המועדפות עלי וגם בשתיית קוקטיילים .

סניפטר

New member
אה רוטב ווסטרשייר

זה רוטב אנגלי עם אני לא טועה אני לא אוהב אותו

rustynail

New member
רוטב ווסטרשייר זהו רוטב ברביקיו

למיטב ידיעתי אבסולוט היא היקרה ביותר והמבוקשת ביותר אבל הדעה הרווחת היא שישנו הבדל מהותי בין אבסולוט שמיובא לארץ והאבסולוט המקורי השוודי אני ניסתי לאחרונה וודקה גרמנית בשם אסקולני יש לה את גימיק עלעלי הזהב אז היא מושכת לעין וגם חלקה מאוד הופתעתי לגלות בה יותר מגימיק וגם מושבעי אבסולוט ותיקים התפעלו. אבל שלוש הגדולות בארץ : אבסולוט סמירנוף ופינלדיה מחזיקות את שוק הוודקות האיכותיות בביצים כאשר לאחרונה סמירנוף נכנסו עם המותגים האמריקאיים בלבד שלהם לשוק הישראלי אבל שוק הוודקות טעמים לא חזק בארץ מקסימום וודקה לימון לא איכותית במיוחד הולכת בפאבים.

Crazy_Bitch

New member
מממ... שאלה קשה

נקי? אני בדרך כלל בקטע של דנזקה וסמירנוף בלאק. גם אבסולוט אני אוהבת. לקוקטיילים, כמובן שאני מעדיפה וודקה איכותית ואני גם בדרך כלל משתמשת ביותר טובות. לעומת זאת במסיבות ולחבריה, כשאני מכינה כמויות גדולות במשך ערב, אני קונה איזה ג'אנק ישראלי.

למעלה