וודו או מיקרון?

guy ofer

New member
וודו או מיקרון?

אשמח לשמוע דעות. אני רוצה להזמין ריג חדש ומתלבט.וודו תוך חודשיים או מיקרון תוך 4-5 חודשים וכ-500 $ יקר יותר (אבל כולל סקייהוק RSL). תודה גיא ד"א הריג שלי למכירה WINGS STILLETO 150 PDR 143

noamk

New member
ממממ...שאלה קשה.

בתור בעליו החוקיים והמרוצים של Voodoo, סביר להניח שאין תשובת אמת לשאלה. אבל: 500$ זה הרבה כסף. 4-5 חודשים זה המון זמן.

Kobi Israeli

New member
תנסה...

מחר אני צונח לראשונה על המיקרון החדש שלי.......החופה שאמורה להיות בפנים היא STILETTO 150 נראה מה יצא...... השיקול העיקרי שלי היה ה SKYHOOK RSL השאר בעיני דומה להבדלים בין BMW למרצדס או אולי טויוטה ומאזדה ???? אתה מוזמן לקחת סיבוב....(גם ביום שישי אני שם). בהצלחה.

tomerg

New member
בתור בעליו המרוצים של...

VOODOO בפעם השניה ברציפות ואשר שכנע את כל חבריו לקנות גם,אני יכול להגיד שאני מאד מרוצה מהריג ויותר מכך מהשרות החם והמעולה שמקבלים מהם... ודרך אגב תמורת סכום פעוט הם מצמצמים את זמן ההספקה בהרבה. תומר.

HaimH

New member
Mazal Tov../images/Emo57.gif

Hello Mr. Israeli So tomorrow it's your first jump with the MICRON. Tell me or more correct, write me in the forum how was THE FIRST OPENING of the Stiletto, and good luck with your new V3 MICRON Blue Skies Haim

inzaghi

New member
כמה :

כסף אתה רוצה על הציוד שלך? פתיחות רזרבי? צניחות עם הסטילטו? סייפרס 1 או 2 ומתי הוא צריך החלפת סוללות או טיפול?

אישית VOODOO

כפי שאמרו לפני שני החברות בעלות טיב מעולה. ל VOODOO היו בעבר בעיות של FLAP שהיה נפתח בקלות. ב VOODOOים החדשים V 2.0 הנושא תוקן. בכל מקרה בהצלחה

למעלה