וובהמשל לחדוות

gmgy

New member
הראיתי לאמא שלי והוחלט רשמית

יום שלישי לוקחים חופש!!!! יאללה לקניונים

דפי26

New member
איזה צחוקיה....

הראתי למישהי בעבודה והחלטנו שאח"הצ כבר לא יהיה כלום אז אנחנו מתכננות הברזה לשעתיים.....

fila

New member
איילת ודליה שמתן לב

ששוב הצפוניות מקופחות
למה לא עושים איזה מבצע כזה גם בקריון
איך שראיתי את הכתבה התאכזבתי

דפי26

New member
זה רק לקניונים של עזריאלי....

השאלה הנשאלת האם ללכת לקניון איילון או עזריאלי?(איזה רעה אני)אל תדאגו בטח לא יהיה כלום לקנות

איילתי

New member
כן, שמתי ../images/Emo23.gif, אווףףף

תמיד אפשר לעלות על הרכבת בנהריה ולרדת בעזריאלי. חפיף, שעה וארבעים דקות ואת שם. תחשבי על.. מה שבטוח שלהם אין את ירכא

איילתי

New member
טוב, נו..

ירכא זה כפר בסביבה שלנו ( הצפונית כמובן). יש בו כמה חנויות בגדים ענקיות. כל משפחה בכפר הקימה לעצמה "מיני קניון" משלה ויש הרבה כאלה.. יש שם חנות שאני ממש אוהבת עם בגדים ממש זולים, אבל אסור, אסור, אסור להגיע לשם בשבת כי זה פשוט אסון, כל העולם ואחותו שם.

fila

New member
הרגת אותי עכשיו עם ירכא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חשבתי על זה קודם ! וממש כתבת מה שחשבתי. אנחנו בכלל צריכות לחשוב חיובי מידי פעם ולמצוא מה יש לנו שבמרכז אין, אני בטוחה שזה יהיה שרשור משעשע מאוד!
וחוץ מזה אין סיכוי שאני יעלה על רכבת לעזריאל אחרי יום עבודה ב- 17:00 רק כדי למצוא שאריות שהשאירו לי תאווי קניות אחרים

דפי26

New member
מה זה ירכא?מה זה ירכא?../images/Emo5.gif

מה זה ירכא?מה זה ירכא?
מה זה ירכא?מה זה ירכא?
מה זה ירכא?מה זה ירכא?
מה זה ירכא?מה זה ירכא?

gmgy

New member
דפי יקירתי

מן הסתם ראית את ההיצע שיש בניו יורק ואת המחירים. אין מה לעשות - באים לארץ כדי להשלים חסרים.

דפי26

New member
אבל מה זה ירכא?

אגב שחזרתי ארצה כפיצוי על זה שלא קניתי בחו"ל בשילוב עם מבצעי סוף העונהעשיתי קניות באושר ואושר.המידות ידועות,אפשר להחליף,לא יקר (יחסית)בקיצור כיף

daldan

New member
נכון, חוסר צדק שכזה...../images/Emo10.gif

אבל כמו שאמרתם, לנו יש את ירכא... אבל אין מה לעשות אנחנו מהפרובינציה... אז לנו יש את ההרים והירוק בעיניים ואת הים ככה כל כך קרוב וכל כך טבעי. ואת הטבע המדהים הזה שתי דקות מהבית (ואולי אפילו פחות מזה). אתן מבינות אנחנו גרות במקום הזה שכולם נוסעות אליו לחופש. אז נו אנחנו צריכות להתלונן... (לחשוב חיובי)

למעלה