ווא, כבר עבר שבוע..

ווא, כבר עבר שבוע..

אמנם כבר יום ראשון בלילה, אבל ממש לא היה לי זמן בתקופה האחרונה.. מומלצי השבוע שלכם!
מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)
המממ.. אני חושבת ש"ציפורים"
מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)
Green day - Time of your life וגם- יש פרחים - נמרוד שיקלר, שלצערי לא ניתן להשיג אותו בשום דרך חוקית, ובינתיים גם לא חוקית אבל זה לא משנה כבר.. וגם דנה ברגר - אהבה.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש
זה לא מהרשת, אבל זה התמונה בכותרת של הבלוג שלי ואני פשוט מאוהבת בה אז מצרפת
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
הממ.. עברי מוציא את הסינגל השבוע! ויש מסיבות סילבסטר שזה חביב כאן רק כי עברי מופיע פה עם השירים החדשים הופעה של 45 דק'.. והמלצה- Oasis - Morning glory שזה אחד מהדיסקים האהובים עליי ביותר, ויש לי אותו מקורי! :) ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. ללירון
אוהבת אותך בובע! ו
ספיישל לאורעד ומיכל שחגגו השבוע יומולדת.. ולכוווווולכם-
ענקית! שיהיה לכם המשך שבוע קסום!

pishkashit

New member
הכי כיף שמתחיל שבוע חדש .. :)

שיר השבוע שלי (של גלעד)
אחותי שיר השבוע שלי (לא של גלעד)
virgin state of mind-k's choice ואל תצעקו עליי אבל אהבה של דניאל סלומון לא יוצאת לי מהראש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
הוספתי ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שיחת נפש שהייתה חסרה המון זמן,
טסט ראשון שעבר היום ידיד טוב ו.. זהו אני חושבת ו
לשיר מותק.. אוהבת אותך ולהילה..תודה על הכל
ולכולכם
.. ומיכל ואורעד שוב מזל טוב כזה ענקי ו
שבוע מדהים

hila3000

New member
השבוע שלי :)

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד): הבזק מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד): k's choice - now is mine, too many happy faces.. הם מעולים. תמונה שאהבתי מהרשת: לא ראיתי ממש אחת כזאת..לא שזכור לי לפחות.. עוד משהו שעשה לי את השבוע: היצירה שלי החדשה שפורסמה בבמה :) והתגובות עליה :) (וגם תגובה על הקלטה שלי) ואמליץ על סרט - "קוראים לי סם"..משחקים שם שון פן המעולה ומישל פייפר, סרט ממש טוב. עניתי בקיצור כי אני עייפה... לילה :)

hila3000

New member
שכחתי משו

פרחים :) לאורעד
וללירון
והמון מזל טוב לאורעד ומיכל שחגגו יומולדת...שיהיה לכן כיף תמיד!
ועכשיו אלך לישון :)

איף

New member
ה-ש-ב-ו-ע שלי....

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)?"הבזק".
מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)?עידן רייכל-ממעמקים.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם:אין משו שזכור לי.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-רק רציתי להגיד שבגלגל"צ יש שירים מדהימים לפנות בוקר.
למה אני יודעת את זה? כי עשיתי משמרת לילה אתמול (וגם היום וגם מחר)...וזה כל כך העביר לי את הזמן. ואני רוצה להעניק לכולם חיבוק חם!
כי כל כך קר ...

השבוע שלי ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם? לא של גלעד - אין ספק, הסינגל החדש של עברי. 'זכיתי לאהוב'
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם? אממ התמונות החדשות האלה מהכתבות על הסינגל של עברי
, רק שאני בבי"ס כרגע ואין לי כוח לחפש את התמונה :/ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- נאמ.. לא זוכרת כרגע. אם אני אזכר בבית, אני אכתוב :]
ו
למיכלית כפרעליה, שגם חגגה יומולדת השבוע וגם הוכיחה לי כמה צריך לסגוד לה
ועוד
לאריאלה, על שאתמול אמרה לי לראות 'גיא פינס'
ו
לכולכם, כי אני פשוט אוהבת אתכם

פה לה לה...

שיר השבוע שלי [של גלעד]- 'הבזק' איי גס... שיר השבוע שלי [לא של גלעד]- עידן רייכל- 'ממעמקים'
עוד משהו אחד שעשה לי את השבוע- הקליפ של רייכל
[כפרע על רייכל, שמואלי וזוסקו... וגם ניר
... אגב יסמין, קניתי היום אוכל מ"בית השניצל"].
לסיוון וליסמין שאני כנראה אפגוש אותן ביום חמישי
אגב שיר, אם את רוצה את "יש פרחים" אז... יש לי

t h u m p e r

New member
להפיג את השיעמום...

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)? נראה לי ש"הבזק". מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)? "יש פרחים"- אריאלה, יש פה רמז עבה
. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> התמונה של עברי עם הכיתוב "i love my country" - שסביר להניח שהוא קנה בלונדון
. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- על הספר "מחליף קידומת". ספר קורע מצחוק
. אין מישהו ספציפי שאני רוצה לתת לו
... בעצם כן, לשיר שפתחה את השירשור הזה. פשוט כ"כ משעמם לי עכשיו.

נו מה איתי../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif

אוקיייי |פיהוק|שיר של גלעד- אם תראי |פוך|שיר לא של גלעד- במקוריות - מעמקים של רייכל ביותר מקוריות היה לי שיר אבל אני לא זוכרת מה הוא (אני בקושי זוכרת איך קוראים לי כעת ..) |כרית|תמונה חמודה מצורפת
|לישון| משו שעשה לי את השבוע "זכיתי לאהוב" אלה מה
(רק שגירסתו הסופית נופלת לעומת גירסתו הפסנתרית
למי שלא הבין מדובר ב סינגל החדש של עברי |חלומות|משו להמליץ עליו - ההמלצה שלי היא על דרך השלילה אם אי פעם מישהו מביא לכם לראות את הסרט "אלכס ואמה" תירו בו לטובתכם האישית ופרח
לנורית
לילה טוב

למעלה