וואצ' אפ כולם ? כנסו...

Escova

New member
וואצ' אפ כולם ? כנסו...

מה העניינים, אני די חדש פה... יש לי סיפור כזה, לפני חודשיים וחצי ככה אולי יותר, התקבלתי לרדיו האיזורי בבי"ס שלי... הקיצר, אנחנו (כול מי שהתקבל..) נגיש תוכניות מוזיקה , ראיונות, צחוקים, כול מיני... עכשיו, אני קיבלתי עכשיו (להתחלה...), את הג'וב של להגיש מוזיקה שחורה(שעתיים שבועיות, אחת שלי ואחת של עוד מישהי, מתוך 52 שעות של שידור...) כלומר, יש לי שעה בשבוע, להשמיע את כול השירים הכי טובים שאתם מכירים ! עכשיו, אני וידידה שלי עשינו משעמום רשימה, והגנעו למשהו כמו 108... הבקשה שלי, תנו לי שירים שאתם רוצים שאני אשמיע, או תכינו רשימה של שירים שאתם רוצים... המוזיקה לא חייבת להיות שחורה כבדה רצינית עם מסר, אפשר גם אר אנד בי, היפ הופ קליל, פופ שמתאים, אפשר גם במיוחד דאנס, שיהיו לי קטעי מעבר, וטראקים לפתוח איתם תוכנית... הבקשה העיקרית שלי, על כול שיר שאתם כותבים/מבקשים, תוסיפו עוד 3-4 שורות קטנות של מידע, שיהיה מה להגיע לפני שמעלים את השיר, כי אני לא רוצה להיתקע עם שיר טוב, שאני לא יודע מה להגיד עליו... אני יהפוך לחבר קבע פה בזמן הקרוב, במיוחד לבקשת מידע/עזרה/שירים טובים... בתודה, המברשת...

Escova

New member
בוא נגיד...

שיש לי ולך סיכוי טוב להפגש ברחוב, או בהסעות ? אתה מהישן או מהחדש ? ואתה ברדיו אש (106FM) ?

BoogieDTN

New member
עוד אחד מב"ש....

כשאנחנו נעלה (עומר) אני גם אשדר... בהצלחה עם התוכנית

Escova

New member
תודה, גם לך...

עכשיו אנשים, אולי תעזרו לי כבר ???

למעלה