וואפי!

dafi daf

New member
וואפי!../images/Emo107.gif

*כותרת לא קשורה* תעשו קצת שמח! נמאס שכל ההודעות פה הם על "מתי ישדרו שוב?" אז החלטתי לעשות משהו שונה...אני עדיין לא יודעת מזה המשהו השונה הזה אבל משהו...*חושבת במרץ* אמממ בינתיים הנה שיר סגידה לג'ס את מוזמנות להוסיף שירי סגידה לדמויות משל עצמכן... ג'ס ג'ס הו ג'ס,חביב{רוב} הבנות
היית איתנו רק שתי עונות
עזבת אותנו בוקר בהיר אחד
לא היה זמן להיפרד ולהשתובב עם סירופ שוקולד
אתה כה גברי,מסוקס וחסון
גורם לי לשתות חלב מקרטון
אני שפחתך בכל רגע ביממה
תעשה לי תאומים ופשטידת ברוקולי חמה!
השיר מוקדש לגל{כדי שהיא לא תתעצבן
} אז יאללה עכשיו תורכן!

Kill Bernard

New member
וואו. יפה. ../images/Emo12.gif

הייתי משתפת פעולה אבל הכישורים הפואטים שלי לא משהו.. או! או! אפשר לצרף את שיר הג'וק שלי?!
*מתלהבת בצורה היסטרית למדי* זו היתה פריצה חד פעמית ואני חייבת להגיד שמאוד מוצלחת, אבל.. אממ.. נראה לי שאיבדתי את הדף. אז הנה רק שורת המחץ שאני זוכרת.. אוף.. השיר שלי
"זהו שיר נושן וידוע אותו לא שרה כעת אני כי הג'וק מתפגר לו, ואיתו אהבתי"
תדאאאם.. תגובות הערצה, לפה.

dafi daf

New member
*תגובת הערצה*

אני רוצה את ההמשך! אני אמורה להישאר עם המתח??? ככה את מעלה במוחי שאלות ברומו של עולם ועוזבת? מה השם של הג'וק
מה יהיה סופו
מה הקשר שלו ושל הדס
מי לקח לי את המילקי מהמקרר
?| רשעות שכמותך,אני מצפה להמשך השיר או שלפחות תעני על השאלות האלה!

Kill Bernard

New member
האושר! ../images/Emo98.gif

ואין המשך. מתנצלת עד עמקי נשמתי. הדף נאבד...
אבל אני יכולה לספר לך מזכרוני.
שם הג'וק הוא: ג'וק.
סופו הוא: התפגר.
הקשר שלו: לא קיים. סתם ג'וק שהתפגר באמצע שביל.
מי לקח את המילקי: בובי מבינבה. מה אני יודעת? שימי מצלמות מעקב!

dafi daf

New member
../images/Emo4.gifמי טו וונט המשך

הנה שיר: להדס היה ג'וק והוא התפגר הוא היה קצת כושל וגם מפגר יום אחד היא מצאה אותו באמצע השביל הוא היה כל כך שקסי וגם קצת דביל הוא היה בן טיפוחה והיא קראה לו ג'וק הוא חי בסבבה בווילה מבמבוק אז כמו שאמרנו יום אחד הוא התפגר בזמן ששחה חזה במילקי במקרר... מסקנה
בובי מבינבה=-רוע!!!!!! {ושקסיות!
}

morini77

New member
מזכיר לי את הלהיט...

ג'וק אלמוני!! הולך ככה בערך: ג'וק אלמוני, בתוך כוס חלב הוא טבע עכשיו הוא איננו קברו אותו כך! (וכאן צריך להראות איך קברו אותו... נראה לי... משו מוזר)

Nerade

New member
נצל"ש

לא אכפת יל מה אני מנצל"שת (סליחה שותפתי לבעית הירקות במקרר), כי צ'ארלי חזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!! יהההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!! ועכשיו הסיפור: צ'ארלי (שבהתלחה שם משפחתו היה צ'פלין, אח"כ צ'ארלס, ואח"כ בוזגלו.
) כל הזמן רב עם כל החתולים, לא עזב אותם אף פעם במנוחה, ויום אחד הוא כמעט הרג את תולה. ואמא שלי נסתה להפריד ביניהם, אבל הוא נשך אותה בצוואר ולא הסכים להרפות... לא חשוב. אמא שלי החליטה שנמאס לה, ואז יום למחרת אבא שלי שם אותו ביישוב ליד במרחק של 5-6 קילומטרים. ולפני כמה דקות אמא ואבא שלי חזרו הביתה ואמא שלי אמרה שצ'ארלי בחוץ! הוווווווווו^__________________________________^ מסכן.
אבל הוא חזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!^_____________________________________________^ ייאייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!^______________________________^

או מיי גאד

תראי אני לא כתובת כאן.. אבל אני כן קוראת.. וההודעה שלך ממש זעזעה אותי: ''אבא שלי שם אותו ביישוב ליד במרחק של 5-6 קילומטרים.'' ''שם''?!?!?! לא קוראים לזה ''לשים'' קוראים לזהלנטוש!

Nerade

New member
../images/Emo122.gif

את באמת לא יודעת מה הוא עשה כאן במשך הרבה שנים. באמת, ואף פעם לא עשינו כזה דבר... והיו לנו מאות חתולים.
(יש כאן כמה אנשים שיכולים להעיד.
) לא חשוב, אני לא הולכת להסביר את זה פה...
אבל לא היינו עושים כזה דבר סתם.

dafi daf

New member
הוד חצופתך

ככה באכזריות לנצל"ש אותי??? לא נותנת לך ירקות להזדווגות יותר! *כועסת* אבל בכל מקרה... מזל טוף!!!!!!!!! ברוכה השבה צ'ארלי! שמחה בשבילך!{ועדיין כועסת!}

Nerade

New member
../images/Emo10.gif

לא התכוונתי להכעיס אותך
- הנה ירקות במתנה
:
|פלפל||מלפפון||גזר||גזר||גזר||בטטה||כרובית||פסיפלורה| (טוב, אז אין אייקונים של ירקות בתפוז, סו מי.
)

Kill Bernard

New member
../images/Emo6.gif חתול (?) מוכשר!

השיטה הזאת עובדת גם על אמא שלי.. כל פעם שהיא שונאת את אחד החתולים שאנחנו מביאים היא רוצה להכניס אותו למכונית ולהשאיר אותו איפשהו רחוק
אנשים מוזרים. היי, אני מניחה שאחרי המסע הזה שהוא עבר הם לא הולכים לנסות לסלק אותו שוב, נכון?..
או שאולי הפעם פשוט קצת יותר רחוק? כי חתולים שעוברים מסעות ארוכים מידיחוזרים עם לסת שבורה ואז תוקעים להם מקל דרך חור בצוואר והם לא יכולים לאכול אוכל יבש וצריך לבשל להם מין מזון מוזר כזה ומאוד מאוד מסריח! כל חייהם!
תיזהרו מכאלה..

Nerade

New member
../images/Emo12.gif

לאלאלאלאלא.
אמא הבטיחה שאם הוא חוזר מכניסים אותו הביתה!^_^ אבל בינתיים אבא לא מסכים.
אבל בטוח לא נקח אותו למקום יותר רחוק, אנחנו לא עד כדי כך מרושעים.

Sweet Misery

New member
שיר קצת ישן שפרסמתי פה פעם

הוא כזה שווה (על פי המנגינה של "All the things she said” של טאטו) ג´ס: יש מישהו בעיירה ענק די מוזר אורז שקיות עם שיער כה ביזאר הוא יוצא עם אחת אבל לי לא איכפת יש רק עוד בעיה הוא גם די פסיכופת הוא מעצבן לפעמים אני סופר עד שלוש אם לא אז אתקע לו ספר בראש אבל הוא די שווה למה הוא לא רואה שאני בשבילו שולחנות אנקה הוא כזה שווה, הוא כזה שווה זה אני רוצה, את זה אני רוצה, את זה אני רוצה הוא כזה שווה, הוא כזה שווה זה אני רוצה, את זה אני רוצה, את זה אני רוצה תארוז לי שני לימון ומלפפון דין: יש מישהו אחד הוא נראה מטומטם תמיד חושב שהוא מעל לכולם אבל אני יותר גבוה הוא יודע את זה ונראה לי שיש לו אחו-פשלוקי שרירים בחזה אופס, אמרתי את זה? לא הייתי אמור יש לי חברה בייב אני בסדר גמור אבל היא מנשקת כמו ג´ירף מפחלס ואיך בא לי עכשיו למזמז קצת את ג´ס הוא כזה שווה, הוא כזה שווה זה אני רוצה, את זה אני רוצה, את זה אני רוצה הוא כזה שווה, הוא כזה שווה זה אני רוצה, את זה אני רוצה, את זה אני רוצה תארוז לי שני לימון ומלפפון ג´ס: אם רק הוא ייקח כדורי הרגעה הוא יבין שזה יהיה ממש לא נורא רק שהוא לא ילבש חולצות עם פסים או שמחבת עם שמן חם על הפנים שלו אשים דין: את החברה שלי, רורי, אזרוק ואז אמצא לי את ג´ס ואתן לו ברוק אותו אני רוצה ולא אוותר רק חבל שהוא לא קצת גבוה יותר... הוא כזה שווה, הוא כזה שווה זה אני רוצה, את זה אני רוצה, את זה אני רוצה הוא כזה שווה, הוא כזה שווה זה אני רוצה, את זה אני רוצה, את זה אני רוצה תארוז לי שני לימון ומלפפון ג´ס: טיילור, הוא היה טוב אך יצא לי לחשוב דין יותר פצצות דין: רורי, מה היא תגיד? התראה בי ידיד או תרביץ מכות? הוא כזה שווה, הוא כזה שווה זה אני רוצה, את זה אני רוצה, את זה אני רוצה הוא כזה שווה, הוא כזה שווה זה אני רוצה, את זה אני רוצה, את זה אני רוצה תארוז לי שני לימון ומלפפון

morini77

New member
חחחחחח ענק ענק!

אני לא מאמינה שאני אשכרה שרה את השיר לפי המנגינה! (מה שאני זוכרת)

למעלה