עונה
מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? כל דבר מיוחד ישמח אותי. את מי את\ה מעריץ? יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? זו שאלה קשה. אני לא חושבת שיש אחד שהוא הכיהכי. אולי Here Comes The Sun של הביטלס. מה את\ה הכי אוהב לאכול? כרוב עם אורז שסבתא שלי הייתה מכינה. מה הצבע המועדף עליך? כחול יש עוד צבעים? כל הצבעים אחרי שיורד גשם והם נעשים ממש חזקים. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? הא?
את מי אתה אוהב? את החברים הטובים שלי האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן צ'יפס? כן! וואו, מזמן לא אכלתי צ'יפס. מה המאכל האהוב עליך? כבר עניתי על זה. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון בן\בת כמה את\ה? בעוד חודש וחצי 17 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י"א מה את\ה חושב\ת על פאקצות? משעשעות
היית רוצה להיות כזה? לא איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? באופן כללי, ישראלית. ישנה וחדשה. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? לא זה ולא זה (אם הבנתי נכון למה הכוונה ב"דיכאון") רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? מי?
האם יש לך בקשה כלשהי? עוד משהו? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? אני חושבת שבסביבות שנה. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אה-הא, אני יודעת מאיזה פורום נלקח השאלון! האם יש לי עתיד בתור שרלוק הולמס?
האם את\ה חכמ\ה? יכול להיות מה הממוצע שלך? 96 מה המקצוע האהוב עליך? ערבית. לפעמים גם מתמטיקה. מה המקצוע השנוא עלייך? זה תלוי במורה. מי המורה האהוב עליך? המורה לערבית והמורה להסטוריה מי המורה השנוא עליך? המורה לספרות משנה שעברה מהי התכונה הכי טובה שבך? השקט האם היית רוצה לשנות בך משהו? הייתי שמחה להוסיף טיפה ביטחון עצמי, במידה שתאפשר לי להתחבר לאנשים חדשים בלי שחברים שלי נמצאים לידי. גם כישרון כתיבה לא יזיק. מה? ~מצביעה למעלה~ למה? כי ביישנות יתר היא לא תכונה מועילה. האם את\ה קורא\ת ספרים? כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? תלוי במצב הרוח ובספר/סרט מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? לא יודעת מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אין לי אבא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?
מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא זה ולא זה. מה הסרט האהוב עליך? הללויה, שמש נצחית בראש צלול, אלאדין האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני חודשיים בערך, ל"בוראט". עם מי? כמה חברים האם את\ה נשוי\ה? ברור
אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? עם מי שאוהַב. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? הממ... אני צריכה לחשוב על זה.
מה המצב רוח שלך כרגע? מתה מעייפות האם את\ה אוהב אולסטאר? כן
ואנס? פומה? חברות אחרות של נעליים? אני לא מבינה בדברים האלה.
מה המותגים האהובים עליך? ~מצביעה למעלה~ האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לא. הם מונעים ממני להירטב, אז מה הכיף?

חוץ מזה, אין לי ממש. כפפות? לא. אני באמת צריכה לקנות. הידיים שלי מכחילות נורא מהר. כובע? לעיתים רחוקות אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לשמוע שיר שאני אוהבת, לגלוש באינטרנט, לרוץ בגשם מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? אני מקווה שאהיה שלמה עם עצמי. האם תעסוק\י באותם הדברים? אני לא עוסקת בכל כך הרבה דברים כרגע, אז...
מה את\ה אוהב\ת? לא מעט מה את\ה שונא\ת? קיץ איך קוראים לך? איילת באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז. תל אביב. האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? אנגליה! איסלנד, סין מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? למה לא? אם יהיה לי מספיק כסף, אין סיבה שלא. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? חצות עד אחת בלילה באיזה שעה את\ה קמ\ה? רבע לשבע מה התחביבים שלך? ~מצביעה קצת יותר למעלה~ מתי בפעם האחרונה הלכת לים? באחד הלילות באוגוסט. היה נהדר. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? אין אצלי שיזוף. אני רק נשרפת.
מה צבע הגוף שלך? בהיר אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? כחול אם יכולת, היית משנה אותו? עד שיש פרט אחד בגוף שלי שאני אוהבת, לא.
את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? בדרך כלל לא קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"? לפעמים (לא בניסוח הזה P

מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? - ועל החבר\ה שלפניו\ה? - מה את\ה לובש\ת עכשיו? סווטשירט גדול וג'ינס מה תעשי\ה ביום ראשון? בעיקר התכוננתי למבחן בפיזיקה שיהיה לי מחר. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לא הייתי חוזרת ולא הייתי משנה.
מה המשפט הכי שמעצבן אותך? משפטים מזלזלים מה המשפט שהכי נעים לאוזן? זה תלוי באדם שאומר אותו

מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? אני משתדלת לא לשנוא בני אדם. אנשים שפוגעים באחרים סתם ככה מעצבנים אותי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: הודעה מצחיקה באתר "עין הדג" ריח אהוב: גשם, ים, ספרים ישנים וספרים חדשים שמש או גשם? גשם!!1
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק חבר פורום שהיית רוצה להכיר? את כולם מה הדבר האחרון שאמרו לך? "סיימת, את רוצה שאני אקפל את זה?" (אמא שלי על ספרי הפיזיקה שמפוזרים על השולחן ומפריעים לה לכתוב משהו) מה אמרת? "אני אסדר את זה עוד מעט." מה ענו לך? [P: ] היא לא ענתה.