וואע.

itoosh2

New member
יש הבדל... לא בעברית תקינה,

כי "שיקר אותי" זה לא נכון להגיד... "שיקר לי" זה כשמישהו אמר לי דבר שהוא לא אמת... "שיקר אותי" זה שמישהו מרמה אותי להרבה זמן וגורם לי לקבל אשליה שהיא שקר... (כמובן שבגישה השלילית של הדברים האלה...)

תודה על התשובה ../images/Emo24.gif

אני ככל הנראה אמשיך להשתמש ב"שיקר לי" ואתעלם מקיומו של ה"שיקר אותי" הזה אבל לפחות עכשיו אני מבינה, בערך
, מאיפה זה מגיע

Saffron

New member
עונה :)

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? כל דבר מיוחד ישמח אותי. את מי את\ה מעריץ? יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? זו שאלה קשה. אני לא חושבת שיש אחד שהוא הכיהכי. אולי Here Comes The Sun של הביטלס. מה את\ה הכי אוהב לאכול? כרוב עם אורז שסבתא שלי הייתה מכינה. מה הצבע המועדף עליך? כחול יש עוד צבעים? כל הצבעים אחרי שיורד גשם והם נעשים ממש חזקים. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? הא?
את מי אתה אוהב? את החברים הטובים שלי האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן צ'יפס? כן! וואו, מזמן לא אכלתי צ'יפס. מה המאכל האהוב עליך? כבר עניתי על זה. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון בן\בת כמה את\ה? בעוד חודש וחצי 17 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י"א מה את\ה חושב\ת על פאקצות? משעשעות
היית רוצה להיות כזה? לא איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? באופן כללי, ישראלית. ישנה וחדשה. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? לא זה ולא זה (אם הבנתי נכון למה הכוונה ב"דיכאון") רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? מי?
האם יש לך בקשה כלשהי? עוד משהו? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? אני חושבת שבסביבות שנה. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אה-הא, אני יודעת מאיזה פורום נלקח השאלון! האם יש לי עתיד בתור שרלוק הולמס?
האם את\ה חכמ\ה? יכול להיות מה הממוצע שלך? 96 מה המקצוע האהוב עליך? ערבית. לפעמים גם מתמטיקה. מה המקצוע השנוא עלייך? זה תלוי במורה. מי המורה האהוב עליך? המורה לערבית והמורה להסטוריה מי המורה השנוא עליך? המורה לספרות משנה שעברה מהי התכונה הכי טובה שבך? השקט האם היית רוצה לשנות בך משהו? הייתי שמחה להוסיף טיפה ביטחון עצמי, במידה שתאפשר לי להתחבר לאנשים חדשים בלי שחברים שלי נמצאים לידי. גם כישרון כתיבה לא יזיק. מה? ~מצביעה למעלה~ למה? כי ביישנות יתר היא לא תכונה מועילה. האם את\ה קורא\ת ספרים? כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? תלוי במצב הרוח ובספר/סרט מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? לא יודעת מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אין לי אבא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?
מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא זה ולא זה. מה הסרט האהוב עליך? הללויה, שמש נצחית בראש צלול, אלאדין האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני חודשיים בערך, ל"בוראט". עם מי? כמה חברים האם את\ה נשוי\ה? ברור
אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? עם מי שאוהַב. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? הממ... אני צריכה לחשוב על זה.
מה המצב רוח שלך כרגע? מתה מעייפות האם את\ה אוהב אולסטאר? כן
ואנס? פומה? חברות אחרות של נעליים? אני לא מבינה בדברים האלה.
מה המותגים האהובים עליך? ~מצביעה למעלה~ האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לא. הם מונעים ממני להירטב, אז מה הכיף? :) חוץ מזה, אין לי ממש. כפפות? לא. אני באמת צריכה לקנות. הידיים שלי מכחילות נורא מהר. כובע? לעיתים רחוקות אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לשמוע שיר שאני אוהבת, לגלוש באינטרנט, לרוץ בגשם מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? אני מקווה שאהיה שלמה עם עצמי. האם תעסוק\י באותם הדברים? אני לא עוסקת בכל כך הרבה דברים כרגע, אז...
מה את\ה אוהב\ת? לא מעט מה את\ה שונא\ת? קיץ איך קוראים לך? איילת באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז. תל אביב. האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? אנגליה! איסלנד, סין מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? למה לא? אם יהיה לי מספיק כסף, אין סיבה שלא. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? חצות עד אחת בלילה באיזה שעה את\ה קמ\ה? רבע לשבע מה התחביבים שלך? ~מצביעה קצת יותר למעלה~ מתי בפעם האחרונה הלכת לים? באחד הלילות באוגוסט. היה נהדר. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? אין אצלי שיזוף. אני רק נשרפת.
מה צבע הגוף שלך? בהיר אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? כחול אם יכולת, היית משנה אותו? עד שיש פרט אחד בגוף שלי שאני אוהבת, לא.
את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? בדרך כלל לא קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"? לפעמים (לא בניסוח הזה P:) מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? - ועל החבר\ה שלפניו\ה? - מה את\ה לובש\ת עכשיו? סווטשירט גדול וג'ינס מה תעשי\ה ביום ראשון? בעיקר התכוננתי למבחן בפיזיקה שיהיה לי מחר. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לא הייתי חוזרת ולא הייתי משנה.
מה המשפט הכי שמעצבן אותך? משפטים מזלזלים מה המשפט שהכי נעים לאוזן? זה תלוי באדם שאומר אותו :) מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? אני משתדלת לא לשנוא בני אדם. אנשים שפוגעים באחרים סתם ככה מעצבנים אותי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: הודעה מצחיקה באתר "עין הדג" ריח אהוב: גשם, ים, ספרים ישנים וספרים חדשים שמש או גשם? גשם!!1
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק חבר פורום שהיית רוצה להכיר? את כולם מה הדבר האחרון שאמרו לך? "סיימת, את רוצה שאני אקפל את זה?" (אמא שלי על ספרי הפיזיקה שמפוזרים על השולחן ומפריעים לה לכתוב משהו) מה אמרת? "אני אסדר את זה עוד מעט." מה ענו לך? [P: ] היא לא ענתה.

cspse

New member
מה שמים בכותרת?! ../images/Emo12.gif

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? לטוס לחו"ל לפני הצבא... את מי את\ה מעריץ? את אלוהים. יש עוד? לא חושב. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? The Scientist של קולדפליי. מה את\ה הכי אוהב לאכול? צ'יפס
מה הצבע המועדף עליך? נראה לי שחור. או ירוק. נגיד ששניהם. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? הא?
בקשר למה זה? את מי אתה אוהב? הרבה אנשים האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? וואלה לא ממש... צ'יפס? מאוווד. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? לא כל מה שכתוב
לפני גיוס. בן\בת כמה את\ה? 18, עוד שניה וחצי. מה את\ה חושב\ת על פאקצות? לא ממש יצא לי לשבת ולגבש דעה לגביהן. היית רוצה להיות כזה? יש שטוענים שיש בי צדדים פאקציים
איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? וואלה לא ממש מבין בזה בשביל להגדיר. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? לא זה ולא זה. רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? כנ"ל. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? מי אלו? האם יש לך בקשה כלשהי? לא חושב. עוד משהו? לא חחח כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? נראה לי אני מתקרב לסגור פה שנה... האם את\ה חכמ\ה? בקטנה.
מה הממוצע שלך? אין לי... חסר לי קצת בשביל בגרות
מהי התכונה הכי טובה שבך? אממ... דביקות במטרה נראה לי. האם היית רוצה לשנות בך משהו? ת'שיער. מה? הא. מחוכם. יענו יצאתי טמבל שלא עניתי רק "כן". למה? כי הוא לא משו. האם את\ה קורא\ת ספרים? משתדל, כן. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? שניהם זה ה-בידור. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? שאלה מתי ובאילו תחומים. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אני חושב שאבא.
מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? להיאנס יכול להיות חוויה מעניינת. מה הסרט האהוב עליך? לאחרונה, בטירוף שניצת מחדש, "שמש נצחית בראש צלול".
האם יש לך טלוויזיה? יש. DVD? גם יש. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? חודש בערך. "ילדים קטנים". סרט מבחיל. עם מי? ידידה שלי. האם את\ה נשוי\ה? חלילה. אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? בלונדינית גבוהה עיניים חומות וציצי-ענק. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? שאלה לעניין. משער ששחור. זה היה חביב עם הגבות הבהירות... מה המצב רוח שלך כרגע? לא רע בכלל. האם את\ה אוהב אולסטאר? לא ממש. ואנס? לא עלי, אבל על אחרים זה ממש שווה. פומה? זה לערסים. חברות אחרות של נעליים? אין לי העדפה ספציפית... מה המותגים האהובים עליך? אין לי ממש משו עם מותגים דווקא, אבל אני מת על זיפ. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? יאפ כפפות? רק בעבודה. כובע? אני מחפש את המושלם מאז שנולדתי. אוזניות לחימום אוזניים? לאאא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? אמממ... יש כלמיני. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? סטודנט לרפואה, שהולך לישון (לבד) בחזה נפוח ומלא הערכה עצמית חחח האם תעסוק\י באותם הדברים? באותם הדברים ש...? מה את\ה אוהב\ת? חיבוקים ובירה ולהצליח. מה את\ה שונא\ת? ביישנות עצלנות ועצב. (ואני בכלל לא בטוח שזה כזה טוב לשנוא את העצבות.) איך קוראים לך? חיימ(קה) באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? אממ זה די מרכז אני חושב. האם נולדת בארץ? ודאי. לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? אירלנד
, אוסטרליה, איטליה, לונדון. מה היית עושה שם, גר או מבקר? הייתי חושב על לגור קצת באיטליה.. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? המגורים? בקצב שלי, מי יודע. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? בסביבות 1. באיזה שעה את\ה קמ\ה? 7:45 לעבודה
מה התחביבים שלך? כדורסל קצת, לראות ולשחק....... המממ... וואלה אין לי ממש תחביבים
מתי בפעם האחרונה הלכת לים? מזמן... האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא ניסיתי אף פעם, אבל לא ממש מושך אותי. מה צבע הגוף שלך? בהיר אם יכולת, היית משנה אותו? לא חושב. מה צבע העניים שלך? ירוק אם יכולת, היית משנה אותו? לא. את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? אכן. מה שלא הכי סבבה בעיני, אני עמל על תיקונו. קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"? ודאי
מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? לא ממש חושב עליה. אבל היא פסדר, לא הייתה מעניינת לי ת'קצה היום. ועל החבר\ה שלפניו\ה? וואלה לא הייתה. מה את\ה לובש\ת עכשיו? מכנסיים קצרות, חולצה, וסריג כזה. מה תעשי\ה ביום ראשון? יאא זה עוד הרבה זמן... אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? טוב לי היום. מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "אתה לא בסדר" ודומיו... מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אני אוהב/ת אותך", דה. מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? משתדל שלא. מעדיף להתעלם מאשר לשנוא. אבל מול ילדותיות כוחי לעיתים אוזל ואני נוטה לשנוא.
הדבר האחרון שצחקת בגללו: משפט מפגר שאמרו לי. שמש או גשם? אני חושב שזה עומד להשתנות... שזה חתיכת רעידת-אדמה בחיי. אבל עדיין, בנתיים, גשם. אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? פחות או יותר. ויש לי מיליארדים כאלו בעבודה
חבר פורום שהיית רוצה להכיר? הממממממממממ... את אלמוג חחח
מה הדבר האחרון שאמרו לך? "נדבר מחר". מה אמרת? "סבבה". מה ענו לך? [P: ] חחחח "לילה טוב".

בוקר טוב לגמרי

נכון? מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? לטוס מפה קצת.. את הטיול הגדול עם אן. צריכות את זה כל כך את מי את\ה מעריץ?את עצמי? יש עוד? אולי את סבתא פני. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? זה משתנה מרגע לרגע.. אולי היי את - יזהר אשדות מה את\ה הכי אוהב לאכול? סלט טעים וגדול מה הצבע המועדף עליך? אדום-ירוק-לבן-שחור-טורקיז-חום... יש עוד צבעים?! איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? שיהיה מה? צבע? את מי אתה אוהב? את אן , מילו האם את\ה פנוי\ה? כל כך כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? אוהבת.. פפרוני צ'יפס? לעיתים.. עם מיונז וקטשופ מה המאכל האהוב עליך? אמרתי כבר, סלט! האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? אני בעבודה בן\בת כמה את\ה?18 וחצי לערך אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? בולבול כיתה :] מה את\ה חושב\ת על פאקצות? לא צריך להוריד יותר מידי למטה, אוכלות בד"כ קצת וגם ככה מקיאות אחרי זה.. תכלס חיה חסכונית! היית רוצה להיות כזה? חח כן. איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? הכל.. באמת גם אם זה רוק ישן טוב או ג'אז או ישראלית והמון בקיצור.. כל מה שעושה לי נעים באוזן ומבפנים. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? אני מעדיפה שאנשים לא ישמעו בכלל מוזיקה כזאת, איך אני? רוק או פופ?רוק מטאל או רוק?רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? עוד מוצר אמריקאי? האם יש לך בקשה כלשהי?ממ.. שיהיה לי יום טוב.. שנמצא משחק חדש. עוד משהו? ואם אפשר לא ללכת לעבודה.. אין לי כח היום. כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? מעט האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? חחח האם את\ה חכמ\ה? מאוד! כמעט כמו אבריל בעוד חמש שנים! מה הממוצע שלך? וואו לא זוכרת מה הוא היה אבל דיי 80 כזה נראלי של כל הבגרויות מה המקצוע האהוב עליך? בביתספר? היה ספרות. מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה מהשטן מי המורה האהוב עליך? נו דיי מי המורה השנוא עליך? באמת דיי מהי התכונה הכי טובה שבך? כנות האם היית רוצה לשנות בך משהו? אני מניחה שכן מה? חיצניות כמה דברים כי אני בכל זאת נקבה.. ופנימיות .. גם דבר או שנים למה? כי ככה האם את\ה קורא\ת ספרים? כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים :) מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אמאבא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? ממ.. אונס נשמע מעניין.. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? אוי נו דיי מה הסרט האהוב עליך? closer האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? ואוו מזמן! עם מי? אני מניחה שזה היה רן האם את\ה נשוי\ה? לא ! אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? לא רותה להתחתן. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? לא הייתי צובעת.. טוב לי ויפה לי השחור. אני חושבת שכל צבע אחר היה גורם לי להראות נורא ואיום. מה המצב רוח שלך כרגע? מרומם משהו האם את\ה אוהב אולסטאר? היו לי פעם.. תכלס אני חושבת שהם עדיין פה איפשהו. ואנס? לא דיי זה מכוער נורא פומה? וזה סתם סניקרס חברות אחרות של נעליים? דיי דיי דיי.. אבל אני לא אתנגד לאיזה זוג של ג'ימי צ'ו
מה המותגים האהובים עליך? אין חיה כזאת האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן כפפות? רק בחו"ל כובע? לא אוזניות לחימום אוזניים? לא! אנחנו לא ברוסיה. מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לשתות, לישון, לחייך .. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? בגיל 28 ? אישה ממורמרת לימודית.. עם פחד להתחיבות והיסטירה מגיל שלושים או משהו.. כמובן שכל זה יהיה במנהטן או מקיסיקו ... ברור נופר :] האם תעסוק\י באותם הדברים? ממש ממש לא מה את\ה אוהב\ת? אותך מה את\ה שונא\ת? גם אותך איך קוראים לך? נופר באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? בשרון? האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? כרגע כרגע? בא לי ברזיל מה היית עושה שם, גר או מבקר? הייתי עושה.. אין ספק. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? לא כרגע באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? בבקרים באיזה שעה את\ה קמ\ה? תלוי.. אם יש שיעור נהיגה אז בסביבות 11 בבוקר. אם לא אז בערך ב14:00 מה התחביבים שלך? ספרים, מוזיקה, זיוני שכל וכו' מתי בפעם האחרונה הלכת לים? לים לים? מזמן:( וזה כאוב נורא הנושא. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? מאוד. למרות שאסור לי מה צבע הגוף שלך? ממ מוקה? שאני שחומה לגמרי אם יכולת, היית משנה אותו? ממש לא.. אוהבת אותו :) מה צבע העניים שלך? חום אם יכולת, היית משנה אותו? לא יודעת, אני חושבת שיפה לי כך. את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? לפעמים קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"? דיי נו מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? אוהו.. שהוא פוסי מסכן שלא ידע הרבה.. ושהוא היה האהבה הכי גדולה שלי. ועל החבר\ה שלפניו\ה? סתם שמן מה את\ה לובש\ת עכשיו? מכנס של סאקס וחולצת פולין מה תעשי\ה ביום ראשון? הבא? לא יודעת.. יש זמן אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לילדות שלי קצת.. לעומר. מה המשפט הכי שמעצבן אותך? " נופי אני צריך שתעשי לי ככה ככה וככה...." מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "התגעגעתי אליך" מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שהוא ישקר.. שיהיה אגואיסט הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שאלי אמר לי בטלפון. ריח אהוב: אמבר שמש או גשם? שמש.. אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן! שקדי מרק או קרוטונים? קרטונים.. אבל לא במרק סתם כך חבר פורום שהיית רוצה להכיר? אותך?:) מה הדבר האחרון שאמרו לך? " טוב ניפגש מחר ונגדיל את הכרסי בירות שלנו" חח מה אמרת? טוב דיי מה ענו לך? [P: ] דיי! חשבתי שיהיה כיף! היה משביז מעט

בלרינה24

New member
עונה....../images/Emo3.gif

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? שיגיע הזמן שאני איהיה מספיק גדולה וטובה כדי ללכת למבחנים של בת שבע את מי את\ה מעריץ? כל מיני אנשים מיוחדים יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אני אוהבת הרבה שירים.. אני מאוד אוהבת את your song מה את\ה הכי אוהב לאכול? חסההההההההההההה יאמייי
מה הצבע המועדף עליך? אני אוהבת את כל הצבעים
יש עוד צבעים? איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? מה??? את מי אתה אוהב? מישו
האם את\ה פנוי\ה? בערך.. האם אתה אוהב לאכול פיצה? לא.. צ'יפס? לא.. מה המאכל האהוב עליך? עניתי כבר על זה
האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון בן\בת כמה את\ה? 15 ו4 חודשים אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י' מה את\ה חושב\ת על פאקצות? היית רוצה להיות כזה? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? כל דבר שאני מתחברת אליו מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ רוק או פופ? פופ מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? :S האם יש לך בקשה כלשהי? שהגיד שלי יחזור לקדמותו.. אני לא יכולה לרקוד נורמלי
ויש לי הופעה עוד שבוע! עוד משהו? לא.. כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? קצת מלפני תחילת החופש הגדול האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? חח מה קשור? האם את\ה חכמ\ה? אני לא חושבת שאני חכמה... מה הממוצע שלך? 84 מה המקצוע האהוב עליך? ספרות וביולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה, כימיה,מתמטיקה.. מי המורה האהוב עליך? שירי
המורה הכי מושלמת לבלט! מי המורה השנוא עליך? המורה לפיזיקה מהי התכונה הכי טובה שבך? אממ אכפת לי מאנשים.. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן.. מה? להוריד את כל השומנים מהגוף שלי! למה? כי זה לא יפה האם את\ה קורא\ת ספרים? משתדלת מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים
מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אייי זה לא יפה!! מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? :S:S אמאללהה מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורי בית מה הסרט האהוב עליך? מרכז הבמה האם יש לך טלוויזיה?יאפ DVD? יאפ מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני איזה 3 שבועות עם מי? עם חברות האם את\ה נשוי\ה? לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? אמממ אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? אדום מה המצב רוח שלך כרגע? טוב האם את\ה אוהב אולסטאר? כןן אני אוהבת אולסטאר ואנס? כןן פומה? לאאא חברות אחרות של נעליים? אממ לא משו ספציפי מה המותגים האהובים עליך? אני לא אחת של מותגים אם יש משו יפה ומוצא חן בעיני אני אקנה אותו האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? ברורר כפפות? כשקר ממש כובע? פעם ב.. אוזניות לחימום אוזניים? חח לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לרוקד
מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? אממ אולי רקדנית באיזו להקה שאין לי מושג מה היא תיהיה האם תעסוק\י באותם הדברים? מקווה מה את\ה אוהב\ת? לרוקד!!! מה את\ה שונא\ת? חורף.. ושקר לי.. איך קוראים לך? דניאל באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? השרון האם נולדת בארץ? יאפ אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? ניו יורק מה היית עושה שם, גר או מבקר? לגור לתקופה מסוימת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? יש מצב בעוד כמה שנים באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? אם אני עובדת אז ב11 וחצי או 12 ואם לא אז 9.. או 9 וחצי באיזה שעה את\ה קמ\ה? 6 וחצי מה התחביבים שלך? ריקודדד מתי בפעם האחרונה הלכת לים? כשהיה חם האם את\ה אוהב\ת להשתזף? כןן מה צבע הגוף שלך? באמצע כזה די נוטה לבהיר אם יכולת, היית משנה אותו? כן שיהיה קצת יותר שזוף מה צבע העניים שלך? חום אבל בשמש הן ירוקות אם יכולת, היית משנה אותו? אולי.. את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? לא.. קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"? ממש לא מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? שהוא אחלה בנאדם
ועל החבר\ה שלפניו\ה? לא זכור לי אחד כזה מה את\ה לובש\ת עכשיו? מכנסיים שחורות חולצה שחורה וסווצרט בצפר לבן מה תעשי\ה ביום ראשון? אממ שיעור בלט ואז עוד שיעור בלט ואז עבודה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי חוזרת ללפני שנה בדיוק ולא הייתי משנה כלום! פשוט לחוות את זה עוד פעם! זה היה אחד הימים המושלמים! מה המשפט הכי שמעצבן אותך? לא יודעת.. יש הרבה מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אני אוהב אותך" מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שהוא מזלזל בי ריח אהוב: של הנעלי בלט המסריחות שלי
שמש או גשם? בור ששמש! אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? שמשעמם שקדי מרק או קרוטונים? =\ חבר פורום שהיית רוצה להכיר? את כולם
יאללה בואו מפגש פורום מה הדבר האחרון שאמרו לך? " תעני לטלפון" מה אמרת?"טוב" מה ענו לך? [P: ] חח זה לא המשיך

למעלה