וואלס

orale12345

New member
וואלס

אנחנו אף פעם לא מדברים עליו! בו נפתח דיון על הדמות שלו. מה אתם חושבים עליו?

TeaBag

New member
הממ

אני אוהב את וואלס. אבל אני לא רואה אותו כדמות חובה בסדרה. בהתחלה זה היה נחמד, כל המערכת יחסים הזאת עם ורוניקה והחברים-טובים-יאפי, אבל זה קצת נשחק וראו נסיון של היוצרים בעונה השנייה להדביק לוואלס סיפור משמעותי. אבל זה לא ממש שיחק לטובתו. הוא דמות חמודה, וזה נחמד לראות אותו קופץ מדי פעם ליד ורוניקה, אבל אני רואה אותו כלא הכרחי.

Bruce Wayne

New member
אני לא יודע אם אמרו את זה כבר כאן

אבל וולאס הוא המצפון של ורוניקה. בעולם של נפטון, כשכל הדמויות אפורות, וולאס הוא האחד שאנחנו יכולים לצפות ממנו לעשות את הדבר הנכון.

לדעתי וולאס

הוא דמות חביבה ביותר..אבל אני פשוט חוששת שככל שעובר הזמן הוא באמת נשאר בלי עלילה משלו והוא שם רק כדי להיות החבר הכי טוב של ורוניקה וללכת איתה במסדרונות.. צריכים לעשות משהו יותר גדול עם הדמות שלו אחרת וולאס יאבד את האופי שלו והוא באמת יפסיק להיות הכרחי..

orale12345

New member
אני חושבת שוואלס

הוא שמות כל כך חשובה בסדרה שאתם לא יודעים כמה, בלעדי וואלס לורוניקה לא יהיה הרבה הם העמוד שלה עליו היא נשענת עליו היא הולכת אליו כשיש לה צרה. וואלס בעונה השנייה לדעתי קיבל פוש גדול, החלו לו הרבה מאוד סיפורי עלילה{אינטרסים רומנטים, ארק משל עצמו}וואלס לדעתי באיזה שהו מקום הם הגרסא הנחמדה של דיק בדיוק כמו דיק הוא תמיד יביא איזה הערה מצחיקה ושנונה. חוץ מזה אתם לא ראיתם את פרק 18 פרק 18 שווה את וואלס! וכלל הנירא שגם פרק 2 של העונה ה3 יהיה שווה את וואלס.

orale12345

New member
בקשר לסיפור עלילה

אני לא יודעת אם את יודעת או לא אבל הסיבה היחידה לסיפור עלילה הייתה כדי שתהיה להם סיבה לא לכתוב את וואל בכמות פרקים שהוא לא חתם להיות בהם, כי לא רצו לעשות מה שעשו שנה שעברה וזה פתאום להעלים אותו לפרק שלם בלי סיבה.

TeaBag

New member
אני מניח שדיברת עליי. אז..אני זכר.

בכ''מ, אני חושב שזה נסיון לאפיין את וולאס כמה שיותר ולתת לצופים להזדהות איתו עד כדי מצב של להתרגש או להיות עצוב בעזיבה שלו. אולי בעצם היוצרים עלו על ההזדמנות שהוא עוזב לכמה פרקים, וניצלו את זה להעצמת הדמות שלו. מי יודע. *ספוילר עונה 2* בכ''מ, אתם חייבים להודות, שכשהוא חזר, בדיוק אחרי שאמרו לורוניקה שמג נפטרה, זו הייתה הקלה. היה כיף לראות את הפרצוץ המשועשע שלו שוב. *סוף ספוילר עונה 2*

orale12345

New member
סליחה -אמ אני לא חושבת שזה כבר ספוי

לעונה השנייה כי זה כבר קרה. לא יודעת אני חושבת שוואלס ממש ממש חשוב לורוניקה ולסדרה. אני אוהבת אותו , כמובן אני יותר אוהבת את לוגאן ודיק.

למעלה