וואליאה!!!! שבוע אנחנו על אותו דף בפורום!!! איפה כולם??
G GlitterKitten New member 6/5/04 #1 וואליאה!!!! ../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif שבוע אנחנו על אותו דף בפורום!!! איפה כולם??
ש שרון שימרון1 New member 6/5/04 #2 צודקת.... אני כאן תמיד וואלה ניראה לי השבוע דווקא שברתי שיא עם כל ההודעות שלי....
ס סוכריה סנובית New member 6/5/04 #4 חחח עלק וואליה... קודם כל אם את תגיבי הרבה (ירדן) זה יהיה טוב...את פה פעם ב-200 שנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם...אני פה...תמיידדד
חחח עלק וואליה... קודם כל אם את תגיבי הרבה (ירדן) זה יהיה טוב...את פה פעם ב-200 שנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם...אני פה...תמיידדד
ס סוכריה סנובית New member 6/5/04 #8 חחחחח...את פה פעםםם בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב חחחחחחחחחחחח רוסייה אשכנזיה...חחחחחחחחחחחחחחח
חחחחח...את פה פעםםם בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב חחחחחחחחחחחח רוסייה אשכנזיה...חחחחחחחחחחחחחחח
ח חמסיקות הפ33ות New member 6/5/04 #7 טוב בנות....... סליחה שאני אומרת את זה אבל: אמרתי לכן!!!!! וכבר נמאס לי להעיר שכלום לא זז פה... אז לפחות שמתם לב! וגם אני מבטיחה ליהיות פה תמיד!!!!!!
טוב בנות....... סליחה שאני אומרת את זה אבל: אמרתי לכן!!!!! וכבר נמאס לי להעיר שכלום לא זז פה... אז לפחות שמתם לב! וגם אני מבטיחה ליהיות פה תמיד!!!!!!