וואלה

צהוב.

New member
וואלה

תראו מה זה עולם....ארנבת כתבה פה משהו,וקיבלה על כך מלא תגובות. מבחינתי,יש פה כמה אנשים שמדברים לא הכי יפה,וזה אחרי שהעליבו אותם. יש כאן משהו מאוד סימלי...באה מישהי מבחוץ...ואומרת על אוהדי בית"ר שהם חסרי יכולת,ואז כולם עונים לה...יש פה גאווה שאסור לפגוע בה. המסקנה היא...מי שרוצה כבוד...צריך לתת כבוד. אני רואה את כל העניין בצחוק,אבל מבקש פה מכולם...אנחנו לא מעוניינים שבפורום הזה יתלכלכו אחד על השני...אז בואו נחליט שכולם פה מדברים יפה,לא משנה מה יגידו עלינו...כי זה ממש לא מעליב אותי,שטויות. הארנבת כנראה נפגעה,וכך גם אוהדי בית"ר,שסובלים מתדמית כלשהיא,אבל לא צריך לקחת את זה כל -כך ברצינות. אנחנו ממשיכים הלאה,לדברים היותר חשובים... בבית"ר החליטו שמעכשיו נשחק ביום חול או במוצאי שבת...כדי שגם קהל דתי יוכל לראות ת´משחקים. חסר לדתיים שלא יביאו 3000 צופים לפחות. בירושלים קר בלילה,והישיבה ביציעים יכולה להיות לא נעימה תמיד...קרררר. העיקר שננצח...זה מה חשוב לנו.... יללא בית"ר.

הארנבת

New member
ממש!!!../images/Emo91.gif

אדוני הכלכלן...אתה יכול להוות דוגמא אישית בעניין....

הארנבת

New member
צהובבבב !!!|../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

עכשיו אני צריכה לנוח צהריים.....בערב אני אגיב למה שכתבת..... "לדברים היותר חשובים" תחשוב על המשפט הזה עד הערב....

בודי

New member
בקשר לדתיים.....

בנוסף לעובדה שהיותי רחוקה כ-שלוש שעות מהאיצטדיון הבייתי, אני גם נמצאת בבית בו שומרים שבת.... והחלטה זו רק תעשה לי טוב, אולי גם אני יוכל לנחות על איזה משחק..... מי החליט את ההחלטה? יאללה בית"ר!

צהוב.

New member
המחליט הוא..

מאר פניג´ל,הבעלים. הוא חושב שאפשר להתחשב בדתיים,ואני מסכים איתו. לצערי הרב,בשנים האחרונות בירושלים הדתיים אומרים שיבואו למשחקי בית"ר אם הם יהיו בימי חול,אבל ת´כלס...הם לא באים. יללא בית"ר.

התמ-ים

New member
עוד משהו בקשר לדתיים

עכשיו השבת יוצאת בירושלים בסביבות 5 וחצי, אז זה אפשרי להגיע למשחקים שמתחילים בסביבות 6 ... מקסימום מפסידים כמה דקות בהתחלה. עוד כמה שבועות השבת יותר מאוחר, הרבה יותר מאוחר, שלא לדבר על שעון קיץ ... זה אומר שבכדי שדתיים יגיעו למשחק, המשחק צריך להתחיל לפחות חצי שעה אחרי צאת השבת (סיום תפילה בבי"כ, הבדלה, התארגנות עם החבר´ה לפני יציאה, הגעה למגרש, קניית כרטיסים (אם אין עדיין), וכניסה למגרש ... תהליך לא קצר משחקים ביום חול, יש שתי אפשרויות, לשחק בימי שישי, ואז גם דתיים לא יגיעו (עקב ההכנות לשבת), וגם אלו שמגיעים בשבת, לא יגיעו (מבחינת נוחות) אפשרות שניה היא משחקים ביום ראשון או שני (בלי קשר לשידור בערוץ 5), ואז מפסידים את ההכנסות מהטוטו. לא נראה לי שבבית"ר יוותרו בקלות כל כך גדולה על הכנסות הטוטו. כך שגם האפשרות הזאת נופלת. כשאני מדבר על "דתיים", אני מדבר על המסות הגדולות של הקהל. לא על עוד 100 או 200 צופים בכל משחק, אלא על האלפים שיכולים להגיע.

התמ-ים

New member
עוד משהו

כשכתבתי על חצי שעה הגעה למגרש, הכוונה היתה לתושבי ירושלים, עם הסעה לשם בשביל שבודי, שגרה מרחק 3 שעות מירושלים, תוכל להגיע למשחק, כשהשבת יוצאת ב 6, המשחק צריך להתחיל לפחות ב 9 ... אז הוא גם מסתיים ב 11 והיא תגיע הביתה, מבסוטית מעל הראש (כי בית"ר ניצחו באותו מוצ"ש), ב 2 לפנות בוקר ... ותחשבו על זה :)

בודי

New member
בקשר לשעון קיץ....

נכון שמוצ"ש לא יבואו אבל ביום שישי להיפך...שבת נכנסת ב-7 בערך, ואז משחק שיהיה בשתיים וחצי יגמר בארבע וחצי לערך.....אז לי כמובן זה לא יסתדר עדיין, אבל כל האיזוריים יוכלו להגיע למשחק, לחזור, ולהכין ת´חמין/צ´ולנט לשבת.... אני בעיקר יבנה על ימי שני, אבל גם זה די מסבך אותי כי זה אומר לצאת מהבית ב-4 קצת לפני ולחזור ב1-2 בלילה....ולמחרת קמים בשש...... אבל מה לא עושים בשביל בית"ר????? אפשר גם לעשות שבת באזור ירושלים....רדיוס של שעה....חוץ מזה אני בכלל לא דתיה....זה רק המשפחה....מסובך קיצור

התמ-ים

New member
אני דיברתי על העיקרון

נראה לך לשחק באפריל מאי, ב 2 בצהרים? ימותו שם מחום (ואפשר לבדוק את המשחקים שמשוחקים בשעות האלה בקיץ ... חבל על הזמן וחבל על המאמץ שמושקע בהם ולהגיע אליהם) הכנות לשבת, כמו שאת בטח יודעת, זה לא רק להכין חמין/צ´ולנט ... יש מליון דברים, ותמיד מסיימים איתם חמש דקות לפני/אחרי כניסת שבת, לא משנה מתי היא נכנסת :))

בודי

New member
ימותו מחום?

למה במה הם שונים משחקני הליגה הלאומית? יש להם דם שונה? כמו שהם יכולים לשחק ביום שישי ב-2 גם שחקנינו יוכלו....ותאמין לי שאין הרבה הבדל בין 2 ביום שישי ל-4 בצהריים בשבת.... אני יודעת טוב מאוד מזה להתכונן לשבת, וזו הסיבה שאני אומרת שאפשר להסתדר עם משחק בצהריים! את הבישולים בכלל גומרים בבוקר, ואז נשאר רק לנקות קצת פה קצת שם, כי את הבית מנקים יום לפני, והופ! יש לך יום שישי פנוי, שאתה יכול ללכת למשחק, לחזור, ולהתקלח בשקט.....וזה כמובן כולל יום לימודים..אפשר גם להבריז ואז בכלל....בקיצור, זה יהיה טוב מאוד, וגם דתיים יוכלו לבוא (לא מדברת על רחוקים, אוקיי?) לא משנה מתי נשחק העיקר שיהיה בהצלחה! יאללה בית"ר!

התמ-ים

New member
כן, ימותו מחום

בימות הקיץ החמים, אין הבדל בין לשחק ב 2 לבין לשחק ב 4, בכל מקרה חם, השחקנים בקושי זזים. לעיתים רחוקות מתפתח משהו שאפשר לקרוא לו "כדורגל". משווה את מה שמצפים ממשחקים בליגה הלאומית ממה שמצפים ממשחקים בליגת העל? נו, באמת. "הפטנטים" שלך לימי השישי, יכולים להביא עוד 100-200 אוהדים, לא את ההמונים.

בודי

New member
שמע......

נסגור את הוויכוח הזה כי הוא נראה לי די דבילי....לא אנחנו קובעים את לוח הזמנים. אני בטוחה שזמן המשחקים יתאזן בכל הימים, ואז נוכל לראות כמה קהל יבוא בכל פעם. לי כפי שהבנת זה לא ממש עקרוני, כי גם ככה וגם ככה את המשחק אני יראה בטלויזיה או ישמע ברדיו.... רק שננצח, וזה מה שחשוב! יאללה בית"ר! נ.ב. מתי באמת המשחק מול אשדוד?

התמ-ים

New member
לא ניסיתי לקבוע את הזמנים

סה"כ רציתי להראות שא"א לקבוע היום מראש, שכל המשחקים יתקיימו ביום חול או במוצ"ש. זה הכל.

משחק - אשדוד

המשחק מול אשדוד יתקיים בשעה 18:00 לפי שעון ישראל. בתקווה ושאיפה לנצחון של ביתר שיתן לנו עוד אויר לנשימה מעל הקו האדום ו-14 נקודות. אז יאללה ביתר................. לניצחון..........

למעלה