וואלה... הפורום נראה בדיוק כמו העיר. אם לא יקום מועדון שווה או כל דבר שפחות משעמם מכלום... נמות
ב באטי גירל New member 17/9/03 #1 וואלה... הפורום נראה בדיוק כמו העיר. אם לא יקום מועדון שווה או כל דבר שפחות משעמם מכלום... נמות
ב באטי גירל New member 17/9/03 #2 ואגב לפי מה שרואים בחוץ (כמעט כלום) אפשר היה לחשוב שפה יהיו יותר אנשים וזהו. "כילו שיואו כילו דה"
ב באטי גירל New member 17/9/03 #3 עוד משו מה לעזאזל כל כך רע במגדלים החדשים ליד הקניון ?! זה לא שיש נוף להסתיר גאדמיט... קצת קידמה ופרוגרס לא הזיקה ובמיוחד כשזה במצב מתון. ומתי ה"ארומה" הולך להיפתח מישהו יודע ? (באמת זהו עכשיו
עוד משו מה לעזאזל כל כך רע במגדלים החדשים ליד הקניון ?! זה לא שיש נוף להסתיר גאדמיט... קצת קידמה ופרוגרס לא הזיקה ובמיוחד כשזה במצב מתון. ומתי ה"ארומה" הולך להיפתח מישהו יודע ? (באמת זהו עכשיו
A ApA1800 New member 18/9/03 #5 הממףףף הפורום באמת שומם מי אמר שהמגדלים זה רע? והוד השרון לא כל כך רחוקה מת"א
פ פרה גאה New member 24/9/03 #7 הבעיה היא שהם תקועים לי בתוך הבית! ולראות את אושרת קוטלר כל יום זה אל אושר...
ד דרדס על גרס New member 19/9/03 #6 וולה את צודקת ממש יבש פה אני שמעתי שיש פה הרבה חברה אבל אני רואה שממש יבש ומשעמם אני מקווה שזה ישתנה