וואלה!!!!!!

zzzzz

New member
וואלה!!!!!!

על הבוקר נפל השרת. אתן יודעות מה זה בישבילי ביום החופשי שלי! סתאם נישרוד נישרוד נשרוד. מימני באהבה אל כולכם ה.... מ.... ה... והיחיד יום נהדר לכווווווולם יום גדול לכווווווולם יום מיוחד ל......... (-:

השרשוחה

New member
לך...

יום נהדר???? יום נפלא??????? למי????????? מה עשית לי???????!!!!!!!! כמו הנרקומנים שלא יכולים בלי - חזרתי..אפילו שאמרתי שלא כל הגוף כואב לי.. הלב פצוע.. שותת דם.. אני חולה. רק שרשוחה אחת מבינה לליבה של השניה וברדיו משמיעים.. ולי קראת לי פרח בעיינים אני יודעת הייתי נשמה רק אתך (רק אתך!!!!) רחפתי בשמיים פתאם נפלתי לבד לאדמה... דייייייייי.

zzzzz

New member
היי מה זהההההההההההה?

יקירתי אין לי מילים גם אצלי תהליך הגמילה מעורב ביסורים קשים! אני לא יודע מה לומר לך באמת שלא........ ביי ביי ביי.............אני..........דיייייייייייייייייייייייייייי! תישמרי על עצמך! בישבילי.......ובישבילך אני דואג לך באמת.

zzzzz

New member
היי מה זהההההההההההה?

יקירתי אין לי מילים גם אצלי תהליך הגמילה מעורב ביסורים קשים! אני לא יודע מה לומר לך באמת שלא........ ביי ביי ביי.............אני..........דיייייייייייייייייייייייייייי! תישמרי על עצמך! בישבילי.......ובישבילך אני דואג לך באמת.

השרשוחה

New member
דואג לי???

אתה דואג לי??!! ח הצחקת אותי.. אתה יודע מה עשית לי?? אלוהים!! אני שהייתי אלופת השליטה - איך נתתי לך ?? איך?? אוי - רע לי. בי.

zzzzz

New member
לא לא לא!

אל תרגישי רע אני לא אסלח לעצמי באמת מתוקה שלי! אני באמת דואג לך. תאמיני לי ביבי! תישמרי על עצמך טוב!

לא לתת לחיים לחלוף סתם כך

את והוא החיים קצרים והריגושים מעטים, תנו לרגשות ולתשוקות לזרום. קשה למצוא את האושר ואם הוא כאן האחזו בו ואל תניחו לו לחמוק מבין ידיכם. קחי פסק זמן מן החיים ותני לעצמך לזרום עם החושים תני ללב לשלוט ולשכל להרפות.......החיים מפתיעים רק צריך לעצור ולקחת . ואתה תהיה עדין אמיתי ומתחשב את חיי העלמה רגש וחדש.... תטעמו מתענוגות החיים. וחיים גן עדן SWAN

גל-ים

New member
אוהבת גם מאזו....

כן חמודה.......השוט מוכן רק איפה להרביץ? אם תרצי אני מוכנ

zzzzz

New member
עד כאן!

לא הגבתי לך עד עכשו גל ים אבל אנא מימך דיי זה לא במקום! אבקשך לחדול מיכך במידי טוב. אין לי כוח למילים ארוכות ואת מין מילה מוזרה שכאזאת אז צאו ידידי אוו ידידתי אני לא יודע אילה רק דבר אחד הים הוא דבר מסוכן אז אני מפליג רק בתוך הכפכפים.......... תודה על ההבנה ביי!

גל-ים

New member
הלווו....שכחת משהו....

כפי שסוכם כאן....עם מנהל הפורום הראשי את היום השרת שלי! מההההר! להוריד הזבל!!! אין כמו החיים אחרי המוות! תוכלי לבא תמיד להיבדק אצלי ************************************ ********* *****************עוד שיעור התעמלות הסתיים************ מתה עליך ארבל!!! מזמינה אותך לסרט היום תבחר שעה...ותתקשר &

למעלה