וואלה!

וואלה!../images/Emo153.gif

אולי כל העניין הזה של רא"ב זה בכלל היה תכסיס של וולדי? כי כשחושבים על זה, זה די מוזר כל העניין של השיקוי... זתומרת-למה שראב יביא איתו שיקוי מחליש כשהוא יוצא לחפש הורקרוקסים?!

יש משהו בזה.... ../images/Emo4.gif

אבל העובדה האמיתית היא שהורקרקסים היא אמיתית רגע!!! אולי זה בכלל לא קיים גם כן? אם זה ככה מה אומר ומה אוסיף רולינג יודעת לשחק ברגשות ובמחשבות של הקוראים. מנגנת על מיתרי לבנו וגופנו......

the ror

New member
מבחינת וולדמורט אף אחד לא מודע

בכלל שיש לו הורקרוקסים אז אין לו כל כך סיבה לעשות תכסיס שכזה. וגם אני לא רואה מה בידיוק וולדמורט יקווה להשיג בתכסיס שכזה...

2 Mיכל

New member
האמת היא שאני חשבתי שאת השיקוי

שדמבלדור שתה רא"ב הכין. לוולדמורט היה מכשול אחר, יותר ב"סגנון" שלו וכשרא"ב הגיע להורקרוקס והשאיר את הפתק הוא החליט לאתגר גם את וולדמורט

the ror

New member
אבל כל העניין של הנחת ההורקרוקס על

אי מוקף מים זה שמי שישתה מהשיקוי יהיה חייב לשתות מהמים...והעניין עם שתיית המים ותקיפת האינפרי(חיזל) הכי מתאים לוולדמורט(שהשתמש בעבר אינפרי)...ככה שבגלל שכל עניין האי השיקוי והאינפרי קשורים אחד בשני ממש לא סביר להניח שראב הכין רק את השיקוי אלא שפשוט וולדמורט הכין את הכל כמיכשול מורכב... בכל מקרה, על איזה מכשול דיברת שוולדמורט עשה ב"סיגנון" שלו אם לא למיכשול השיקוי?

רעגוגית

New member
לדעתי....../images/Emo187.gif../images/Emo15.gif

וולדמורט הכין 2 מכשולים: חיזלים ואת השיקוי. אבל רא"ב באיזושהי דרך (נסתרת כמובן
) הצליח או להתגבר על השיקוי או להכין אחד שדומה לו. ופתאום עלה לי רעיון!!
אולי סוורוס סנייפ קשור איכשהו לכל זה?? הרי הוא מבין בשיקויים...

רגע ייתכן אולי

שזה בכלל דמות נשית? כי אם כן אז אולי זאת בכלל אמו של סוורוס סנייפ? אולי היא למדה בתקופת טום רידל?

the ror

New member
אם מניחים שוולדמורט עשה את השיקוי

כמכשול(מה שמתאים לרעיון האגם והחייזלים), אז ברור שראב הצליח להתגבר על השיקוי הרי הוא השיג את ההורקרוקס האמיתי...אבל למה לראב להכין שיקוי שדומה לשיקוי שוולדמורט הכין?

2 Mיכל

New member
מכשולים שפוגעים בך פיזית, לא נפשית.

כמו הדם שהיו צריכים להקריב בכניסה למערה. דמבלדור אמר שזה מתאים לוולדמורט ואחרי השיקוי שינה את דעתו ואמר שוולדמורט דווקא הפתיע אותו לטובה (לא בגלל שהוא נהנה לשתות את השיקוי, אלא שוולדמורט באמת הראה את היכולת שלו כקוסם מאוד חזק).

the ror

New member
אז לא הבנתי, את חושבת שראב עשה

גם את האי וגם את השיקוי ווולדמורט את כל השאר או מה?

2 Mיכל

New member
לא, חשבתי שלפני שרא"ב מצא את

ההורקרוקס היה על האי מכשול אחר. היו את האינפריס, אבל לא את השיקוי. אולי משהו אחר בתוך הגיגית הזאת (או מה שלא היה שם) ורא"ב הכין לוולדמורט מכשול חדש. להראות לו שהוא עשה את כל הדרך (לעבור את המכשולים של עצמו ולהשקות מישהו בשיקוי הזה) בשביל לגלות פתק מסכן עליו חתומות רק ראשי התבות רא"ב, של אדם שקרוב לוודאי שכבר מת. עכשיו אני לא ממש חושבת ככה, אבל זה הדבר הראשון שעלה לי בראש כשקראתי את המכתב של רא"ב.

דנקי

New member
רגע, אבל דמבי אמר, כשהוא והארי

נכנסו למערה, והתחיל הקטע שצריך להשים דם בשביל להיכנס.. אז דמבי אמר להארי (זה לא ציטוט, אבל ככה הוא בערך אמר לו): "מעכשיו הארי, המכשולים שלפנינו הם משולים של וולדמורט, ולא מכשולים שהטבע יצר" אז זה לא יכול להיות שרא"ב הכין משהו במכשולים האלה!! (יש לי תאוריה פה שרא"ב הוא דמבי.. אז זה עוד יותר לא נשמע הגיוני בכלל!! קראו אותה.. היא יותר למעלה בדף..)

the ror

New member
אבל במקרה הדי הגיוני שדמבלדור לא

ידע בכלל על קיומו של ראב ושרק וולדמורט ודמבלדור ידעו בכלל על קיום המערה בתור מחבוא להורקרוקס אז זה מאוד הגיוני שהוא יגיד שאילו המיכשולים של וולדמורט מפה ואילך...

tamar05

New member
למה שדמבי יחזור למערה הזאת סתם

אם הוא באמת רא"ב?

../images/Emo187.gif לא יודעת.. אולי זאת הצגה

או אמפריוס.. עזבו יש לי כל מיני יציאות לפעמים:/

2 Mיכל

New member
אולי הוא רצה להראות להארי איך

ניגשים למשימה בלתי ידועה. הייתי אומרת גם שהוא בחר במסע שכבר הכיר בגלל שככה הוא לא מסכן את עצמו, אבל זה לא ממש מתאים
.

למעלה