וואלה שופס

shiop

New member
וואלה שופס

בתאריך 23/2/11 רכשתי באתר של וואלה 2 שוברים למסעדה בס"ך של 26 ש"ח כתוצאה מבעיות רפואיות (אירוע מוחי) לא השתמשנו בהם הימים אילו לאחר זמו רב מצאנו את השוברים םנינו לאל גאוצו שלשם היו השוברים ונאמר לנו שמכון שהם לא קיבלו את הכסף (וזה בגלל שאנחנו לא הגענו למסעדה ונתנו את השוברים) אז הבעיה היא אצל וואלה פנינו לוואלה אין להם טענה של אי קבלת הכסף הטענה שלהם היא הזמן הרב שעבר לטענתו של הנציג חן פלדמן ולכן הם לא מתכונים לזכות אותנו ואו לתת שוברים אחרים ושם גם נוספת טענה חדשה לפי הרישום שלנו אתה ביטלת כמה הזמנות בעבר .ולכן אתה לא מענין אותנו ( אני את רוב הקניות שלי מבצע ברשת )
אבקש יעוץ דחוף בענין
תודה דודי

shiop

New member
וואלה שוופס

מדובר ב260 ש"ח
והענין הוא העקרון האם ספק יכול לקחת כסף גם אם המוצר לא התקבל ואו חייב להחזיר זיכוי

ואני חייב להבין למה הייעוץ "דחוף". חיכית שלוש

שנים, ופתאום זה דחוף?

ולגופה של שאלה - אם קנית שוברים ולא השתמשת בהם, בעייה שלך. וואלה יכול להיות שתחוייב להחזיר לך את הכסף מטיעונים שונים כמו תום לב, עשיית עושר וכו', אבל נראה לי שהסיכוי לא שווה את האנרגיה.

shiop

New member
וואלה

האמת שפנינו למסעדה אל גאוצו אליהם בעבר הרחוק אבל לא מצאנו את השוברים רק לפני שבוע הם נמצאו במגירה ולכן הענין נוצר בשנית אני חושב שיש כאן ענין של עיקרון האם להם מותר לרמות לשקר ולגנוב

למה לשקר לרמות וליגנוב?????????????????????

ווללא שילמה את המע"מ מהשובר ליפני שנתיים . שילמה מס הכנסה מהשובר . כך שחברה משלמת מע"מ+ מס הכנסה לפחות 60% אם לא יותר .
כך אם מגיע לך החזר זה אולי 100 ש"ח או פחות .
ושובר זה מנת סטק לא אכלתה היתקלקל ולא כסף מזומן ביד ומיד

למעלה