וואלה עוד חצלול! wbtb

elronx

New member
וואלה עוד חצלול! wbtb

שוב הפעם כיוונתי שעון מעורר ל 5 שעות שינה וכשהוא העיר אותי פשוט סגרתי אותו וחזרתי לישון מצאתי את עצמי בסיפרייה שלא הבנתי לגמרי שזה חלום והיו לי חשדות אבל לא עשיתי בדיקת מציאות (אין לי מושג למה...)וקראתי ספר אבל כל מה שאני זוכר ממנו זה תמונה של מנורה ומן רחוב במדבר והיה כתוב בו "yomi" (היו עוד מילים אבל אני לא זוכר) נראה לי זה בשפת מלחמת הכוכבים חחח אם מישהו יודע... בקיצור המשכתי ללכת שם ולחפש ספר טוב יותר ואז אמרתי לעצמי "רגע! מה עם בדיקת מציאות?" מיד עשיתי בדיקת מציאות וישר אחר כך ניסיתי לדמיין מראה אבל לא הצלחתי...ואז דמיינתי שיש כאילו מדף שסוחף אותי ל"עולם החלומות" ברגע שעשיתי כך הגעתי שוב לאותו חדר חשוך שבו אני תמיד עם צלילות יותר נמוכה מאיי פעם ופשוט שפשפתי ידיים במשך איזה דקה בכל הכוח (המעט שהיה לי) בשביל שהחלום התבהר וזה עבד! עכשיו מצאתי שיטה לתעופה שאני חושב שכדאי למישהו לנסות אני פשוט ברגלי סילון דמיינתי שהאש מוגברת בהם ואז טסתי פי 2 יותר מהר ואז שוב עשיתי וטסתי יותר מהר וכבר נראה לי הגעתי למח 1! חחח שמעו את הבום של המהירות. אבל אני לא שולט בזה לגמרי כי נורא קשה לי לפנות...אבל לפחות המחשבה שלי לא פנתה לתיק סילון נאחס... בכל מקרה טסתי לי כמו טיל במשך איזה חצי שעה ואז הגעתי (בטעות) למן בנין של בת ספר (לא הצלחתי לפנות מהגג אז נפלתי לשם) והתחלתי לדבר עם איזה מישהי והיא אמרה לי "אני יעשה לך ***** עד שירד לך דם כי אני ****** בתוך ה**** כי **** יש לי עוד ******* ******* ****" (אני לא עובד עליכם וזה עוד ממשיך אבל בואו נגיד שכחתכתי ) בכל מקרה מצאתי את עצמי בחדר והייתי בטוח שזה מציאות אבל פתאום יצא נחש מאחורי והוא ענק שכביכול "ברח מעולם החלומות" אז רצתי החוצה ושם נגמר החלום אני בטוח שזה היה מציאות כי גם כשהתעוררתי ראיתי את הכרית שלי איפה שכשהתעוררתי היא הייתה ואני פשוט בטוח שהתעוררתי לחצי שנייה וחזרתי לישון כנראה לא זכור לי בבירור וגם כן היה לי פחד שאני לא התעורר וגם בחלום הקודם...(אתמול) למישהו יש דרך בשבילי איך להרגיע את עצמי בחלום? ובכלל נראה לי שמעכשיו אני יספר לכם לא כשיש לי חצלול אלא כשאין לי חחח באמת אבל למישהו יש הסבר איך לעזאזל שלש פעמים ברציפות?!

makron2

New member
נחמד...

"היו לי חשדות אבל לא עשיתי בדיקת מציאות (אין לי מושג למה...)" - שרק חושדים זה עדיין קדם צלילות. "מצאתי שיטה לתעופה" - זה ידוע,אנחנו לא ממציאים את הגלגל,רק עושים לו שינויים קלים. - רגלי סילון זה כלי בסופו של דבר.. "(בטעות) ו (לא הצלחתי לפנות מהגג אז נפלתי לשם)" - קצת ספקות שכנראה והשפיעו על המשך החלום שהתדרדרה בו הצלילות. "והיא אמרה לי"***** נשמע לי כאילו הרגזת את עצמך קצת
- רצית רק גברים,קיבלת אישה בקריזה. "אני בטוח שזה היה מציאות כי גם כשהתעוררתי ראיתי את הכרית שלי איפה שכשהתעוררתי" - להיות בטוח שזה מציאות רק בגלל המיקום של הכרית שלך זה קצת מוזר וכל עוד אתה רואה הזיות מורכבות רוב הסיכויים שזה עדיין חלום. "פחד שאני לא יתעורר" - הפחד הזה מיותר,תוותר עליו. במקום אחר אם תספר לאנשים יחשבו שזה שטוייות - וכמו ששמתי לב יש לך עוד הרבה מקום לשיפור עצמי. "למישהו יש הסבר איך לעזאזל שלש פעמים ברציפות?!" - לי אישית כמעט כל פעם שאני זוכר חלום הוא חצלול,כמה ימים ברציפות כולל כמה בלילה אחד.

elronx

New member
אמממממ.........

לא בהכרח גברים ,זה יכול להיות כל דבר אחר שלא מושך.... והיא לא קיללה אותי... היא דיברה ממש ממש ממש מלוכלך

makron2

New member
יש אפשרות

במקום לנסות להמנע מגורמים מסויימים פשוט להשלים איתם או להתעלם מהם,מאחר והם רק חלק מהחלום/ממך,רק צריך כל הזמן לזכור את זה. "והיא לא קיללה אותי" - הבנתי תרעיון.

למעלה