וואלה מוזר לי

שש שבע

New member
וואלה מוזר לי

אני טוחנת את הראש בכדי להזכר במשהו מרגיז שהיא אמרה לי פעם, ואני לא מוצאת. תגידו נראה לכם שאני משונה? או שחמותי באמת אישה מיוחדת כמו שאני חושבת? בעצם כל הכלות שלה חושבות כך (ויש לה 4, כולל אותי) היא טיפוס עדין, לא מדברת הרבה, ואני דוקא כן,היא עושה הרבה חשבונות של טאקט, ואני לא עושה חשבון לכלום, ועושה מה שאני רוצה. אז פעם, אחרי הרבה שנות נישואין, אמרתי לה "בטח, כשראית אותי בפעם הראשונה לא הבנת איך נפלתי עליך," אז היא אמרה "נפלת עלי? מה פתאום נפלת על בעלך, טוב לכם ככה? אז למה שזה יפריע לי"

עציון

New member
כבר כתבתי לעיל, ובפעמים קודמות

שאכן ישנן כלות שהתברכו בחמות בכיף. ואני הבאתי דוגמא אישית לכך. האם זו המציאות? האם המקרה שלי ושל "שש שבע" הם המשקפים את המציאות? לקבלת תשובות, אני מציע לעיין בדפים קודמים. צר לי, הצבע הוא לא וורוד. אם כי יש גם מירמורים קטנוניים פה ושם....

התברכת

זה כל מה שישי לי להגיד לך כי ככל שאני שומעת מחברותי, המצב שלנו הוא הנורמלי, ולא של אלו שהתברכו ומסתדרות עם החמה.
אני הייתי מחליפה איתך עכשיו וכותבת פה כמה חמותי מקסימה, אם רק היתה לי האפשרות. הייתי כ"כ שמחה אם הייתי יכולה להגיד עליה כמה מילים טובות, אבל אני מפשפשת בזכוני ולא מצליחה לדלות אפילו לא קמצוץ של טוב. ותאמיני לי -אני מצטערת שהמצב הוא כזה.

שש שבע

New member
חבל

השאלה מה עושים עם זה. איזה חמות את חושבת שתהיי נורמאלית כמו חמותך, או לא נורמאלית, כמו שהיית רוצה שתהייה לך? אמא שלי ז"ל מציד היתה אומרת לי, "הכי טוב שתתחתני עם יתום" אז מצאתי את בעלי שהוא לא יתום, אבל כנראה שהלך לי קלף עם החמות.

כולי תקווה ../images/Emo42.gif

אני מתפללת ומקווה בכל ליבי שאני אהיה חמה כמו אמא שלי. היא מקסימה, היא מפרגנת לבעלי, לא נכנסת לענינים שלא שלה, עושה מה שטוב לנו אפילו אם לא תמיד זה נראה לה. אני גם אוסיף ואספר שאנחנו כבר שנה אחרי החתונה ועדיין גרים אצל הורי, אמנם הסיפור שלי הוא קצת אחר בגלל שבעלי לא נמצא כל השבוע (הוא בקבע וחוזר לסופי שבוע), ואני עדיין נשארתי בתור הבת הקטנה שגרה בבית, אבל בכל זאת בעלי מגיע הביתה ומתקבל בפנים מחיכות ובלב שמח, מה שלא קורה אצל חמותי שאנחנו גם מגיעים רק לסופי שבוע וכמעט תמיד אני מתקבלת בסבר פנים חמוץ. אני רוצה רק לבוסיף ולומר שאני מאחרים לומדת גם מה אני לא רוצה להיות ואיך אני לא ארצה להתנהג לילדי, וגם כאן אני לומדת המון מה אסור לעשות ואיך ניתן להימנע. בחלום שלי הוא לחמה טוב, שאני אוכל לבוא אליה גם בלי בעלי, שאני אוכל לשתף אותה בהכל גם בדברים הכי קנטים, ממש להרגיש כאילו זכיתי בעוד אמא. אצלי זה כבר לא יקרה, יש לי יותר מידי משקעים שאני יודעת שאני לא אוכל לשכוח אותם אף פעם.

למעלה