וואלה לא ידעתי שיש פורום לסדרה הזאת

וואלה לא ידעתי שיש פורום לסדרה הזאת../images/Emo13.gif

אז מתי תעלה עונהחדשה? ומי באמת האמא ,כמה מורחים את זה

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אנחנו שומרים על פרופיל נמוך ../images/Emo8.gif

סתם, אנחנו סתם קטנים וכושלים נורא. העונה החדשה, שוב, עולה ב19 בספטמבר. והאימא? טוב על זה יש ויכוחים
אז מי את? (נכון, נכון את בת? אני 99 אחוז בטוחה הפעם!) דמות - עונה - זוג - פרק - חתול אהובים (אני יודעת שאי אפשר לבחור בין החתולים אבל ככה זה!
) שלך? אז אני מעין, כמעט 14, מטורפת ברמות (במיוחד על הבוקר). מתרגלים.

היי:)

אה עוד מעט העונה מתחילה איזה כייף:)לי תחושה שהאמא זאת החברה הזאת בחבורה עם השיער השחור ששכחתי את שמע. ששהייתה איתו מהתחלה. אני בת בת 25 אוהבת את הסדרה . ראיתי כמעט את הכל. אוהבת את הזוג השנוי ובפרק אחרון מגלים שהם בהריון:)

elad218

New member
רובין? ../images/Emo12.gif

כבר בפרק הראשון נאמר שהיא לא האמא.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif היי, נאמר רק שהיא

"דודה רובין", לכו תדעו, המשפחות של הפייסבוק
סתםסתם, אני דיי בטוחה שהיא לא האימא (כי היא תתחתן עם בארני כמובן, סתמו)... אבל נחמד שמעלים השערות, אולי אני אעשה על זה את הדיון מחר... עוד שבועיים ויום! אעאעאעאעאע.

elad218

New member
זה לא איך שהוא קורא לה

אלא התגובה של הילדים שלו לסוף הסיפור. "דודה רובין? חשבנו שאתה הולך לספר לנו איך פגשת את אמא!", מכאן שדודה רובין והאמא הן שתי נשים שונות. חוץ מזה, ברור שמפרספקטיבה של שש עונות אנחנו כבר יודעים שאין סיכוי שהיא האמא, טד הרי אומר כל הזמן שהוא בכלל לא פגש את האמא עדיין בנקודת הזמן הנוכחית בסיפור שלו.

MichalEe

New member
מממ אולי...

לא נכנסתי לכאן הרבה זמן, אבל יש לי השערה... אולי רובין תכנס להריון מטד (קצת כמו ב"חברים"), וטד יפגוש אישה מתישהו כשרובין תהיה בהריון, וטד והאישה הזאת יהיו ביחד (ויתחתנו, ככל הנראה) והאישה תהיה האם המאמצת של הילדים, אבל הם לא יספרו להם את זה?

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אני דורשת הודעה חדשה

עם הזדהות והכל, אנחנו צריכים אנשימים.

Shani C

New member
זה לא מה שהוא בדיוק אומר

אני לא זוכרת בדיוק באיזה סיטואציה, אבל הוא אמר שאח"כ התברר לו שהאמא הייתה בבית הזה, וכמובן שאז הוא לא ידע שזאת הולכת להיות אשתו. זאת אומרת שזה לא בוודאות מישהו שאנחנו לא מכירים. בכל מקרה, אני גם לא חושבת שזה הגיוני שזאת רובין. נ.ב, אני חדשה

elad218

New member
את מתכוונת למסיבת סנט פטריק'ס דיי

עונה 3, פרק 12, No Tomorrow. לא לזה התכוונתי. אני אתן דוגמא: למשל, בסיום הפרק Lucky Penny טד מספר לילדים שלו שהבחור שקיבל את העבודה במקומו נאלץ בסופו של דבר לעבור לשיקאגו, ואז מוסיף "כנראה שהיעוד שלי היה להישאר בניו-יורק, אחרת לא הייתי פוגש את אמא שלכם", מכאן שבנקודת הזמן של עונה 2 פרק 16 הוא עדיין לא פגש את האמא (לא פגש אותה בכלל, לא "הכיר-אותה-אבל-עדיין-לא-ידע-שהיא-תהיה-אשתו"). בפרק The Leap (פרק הסיום של עונה 4) יש דבר דומה, כשהוא אומר שאלמלא כל הדברים שקרו לו בשנה שחלפה הוא לא היה פוגש את האמא. גם זה לדעתי פוסל כל אחת שהוא הכיר לפני עונה 5. אה, וברוכה הבאה
זה בד"כ התפקיד של מעין להתחנן לאנשים שישארו, אני אשאיר את זה בשבילה.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif מתחננת! D:

היוש וזה. תישארי. לפחות תחכי עד שאני אתן לך נאום מרגש כשאני אחוזר מבצפר או משהו. אוף.

Slow Cheetah

New member
"This is your aunt Robin"

טד אומר את זה בסוף הפרק הראשון. היא לא באמת דודה שלהם, יש אנשים שמלמדים את הילדים שלהם להתייחס לחברים שלהם כקרובי משפחה.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אלא אם

טד יתחתן עם אחות של בארני ובארני יתחתן עם רובין והדברים יהיו פשוט מושלמים ואז היא באמת דודה שלהם. אבל רק אם זה יקרה. XD (וזה יקרה.)

למעלה