רויצ'ו עזב אותנו ואפילו לא אמר למה מי מה מו..... זה ממש לא בסדר! מילא הוא לא ניכנס לפורום ומתעלם מאיתנו אבל הוא גם עוזב בלי להגיד? עד כדי כך הוא שונא את הפורום שלו? אם הוא עוזב לפחות שייתן לנו סיבה לא?
קפלו בננות (2 בננות לבן אדם). חממו סוכר והוסיפו \ הפחיתו את כמות המים לקבלת צמיגות לפי רצונכם. כעט כסו את הבננה בסוכר הנוזלי (קרמל) והשאירו בלילה במקפיא הוציאו שעה שעתיים לפני הארוחה \ חממו מעט והוסיפו קצפת או שוקולד לפי טעמכם.
שמה שפירסמתי, הוא אכיל? ולמה שאני יהרוג 100 איש מפורום מתכונים עם האוכל המוזר שלי? יש פה גם ככה רק אותי ואותך, ורק את אולי תנסי להכין את זה :\ חישוב פשוט, מה את היית מעדיפה 1 מת או 100 מתים? :O
בשיעור של"ח שלנו.. זה היה בננות בשוקולד... ואחר כך היה לי קלקול קיבה כמה ימים.. לא נורא =\ בכל מקרה אם כבר אוכל... אז למה שלא יהיה קשור לדיביזי? ראה תמונה----->
אחרי שבישלנו את הצלי, הוספנו קצת קטשופ, ומרחנו הכל בבצל, ראינו את התחתונים ורצינו להקיא לכן יש צורך לדחוף את הצלי עמוווק לפה כדי לא להקיא הכל. גוקו הדוגמן מדגים לנו איך לעשות זאת =)
רעבה מאוד. היא לא אכלה בשר מזה זמן רב (צמחונית כ'עלק) אבל לאכול את פוארו זה עוד בסדר מצדה, לכן אחרי שטראנקס מבשל את פוארו פאן מבקשת ממנו חתיכה והוא מביא לה.