וואלה-ט'

ילדונת~

New member
טריגר (סליח קצת תפסתי טרמפ)

הלוואי ומעולם לא הייתי לומדת להקיא.. רשמו לך כבר הרבה דברים חכמים. ככה שאין לי באמת מה להוסיף. רק כשקראתי, הדבר הראשון שעבר לי בראש על כמה פעמים בחיי קיללתי את היום הארור ההוא שהתעקשתי להצליח להקיא.... בלי להבין מה זה אומר באמת. עשיתי את זה כי לא רציתי להדאיג תמשפחה שאני לא אוכלת. .... כדי להסתיר את "הדיאטה" בלי לדעת שזו אנורקסיה. הקאתי... כי זה נראה לי הגיוני..... נכנסתי לשם מתוך בורות.... את כבר יודעת מראש לאן זה מוביל.. ואין לי זה לא יקרה... יש מספיק תוצאות בשטח שמראות תוצאות.....

backtoblack

New member
היית מעדיפה להגיע

למשקל עודף בעשרות קילוגרמים? באמת שואלת, בלי טון של ביקורת, רוצה לדעת...

ילדונת~

New member
התשובה הכי כנה שאני יכולה לתת לך

אני רואה ברזון קיצוני את אותה הסכנה שאני רואה בהשמנה יתר קיצונית. שני המצבים מסכני חיים באותה מידה ושווי ערך לחלוטין. את שואלת אותי מה הייתי מעדיפה להיות מכורה לאוכל ולהיות שמנה ולשנוא את עצמי. ולא לחיות בגלל זה או להיות מכורה לרעב להיות רזה ולשנוא את עצמי ולא לחיות בגלל זה זה קצת כמו לשאול אותי כרגע מה אני מעדיפה להיות נרקומנית או אלכוהליסטית

לייק לגמרי

backtoblack

New member
אוף אוף אוף-ט'

קשה לי קשה לי קשה לי קשה לי אני אוכל ואוכל ואוכל עד שעוד כמה שנים אני אתפוצץ. אוף איתי. שמנה.

backtoblack

New member
היי

הייתי ב-OA בעברי ולא ממש התאים לי... רוצה לציין שאני כן בטיפול של מטפלת שהיא גם דיאטנית שבעבר התמחתה בהפרעות אכילה. ועדיין, עדיין קשה לי כי אני בן אדם רגיש וכל הערה שמעירים לי לגבי המשקל שלי נכנסת עמוק עמוק לתוך הלב. ומעירים לי המון כי עד לפני שנתיים הייתי רזה ועכשיו אני שמנה מאוד,עלייה דרסטית ושינוי קיצוני שאנשים לא "מקבלים"

אני לא מאמינה בטיפולים פסיכולוגיים ו/או

בדיאטניות של הפרעות אכילה. אני גם לא מאמינה באשפוזים. הייתי. ניסיתי. לא עבד עבורי. אני מדגישה: *עבורי*. הדבר היחיד שעוזר לי זה תכנית OA. לפעמים כשלעצמה היא לא מספיקה ואני מוסיפה תגבור במקומות אחרים, אבל תכל'ס העבודה המשמעותית שלי היא שם. חבל לי שלא מצאת את עצמך שם, כי בתכנית הזאת קורים נסים. ואני מבינה מאוד את הקושי עם ההערות על המשקל, גם אני עוברת ועברתי את זה, גם בתוך התכנית, כשאחרי שנים רבות של ניקיון וירידה במשקל עברתי משבר ועליתי הכול בחזרה. גם זה קורה, אבל זה לא מייאש אותי מלהמשיך לבוא, כי התכנית היא הבית שלי.

למעלה