וואלה.. טוב לי!

וואלה.. טוב לי!

אני עכשיו מסתובב לי ברחובות העיר בדרך.. קר לי, אין לי מעיל, אין לי כסף, ואני צריך טישו לאף. יש עננים, מקוה שלא ירד גשם. אה, שכחתי, מחר אני צריך לקום מוקדם ויש לי עבודה הרבה הרבה שעות.. אה, בעצם שכחתי עוד משו.. טוב לי! כע, באמת! יעני מי מחליט מה זה טוב? מישו יכול לקבוע לי מה טוב לי ומה רע לי? מישו יכול להגדיר טוב בכלל? עד שמישו יגדיר, שאפחד לא יעבוד עלי. טוב לי כי באיזו נקודה פנימית בלב פשוט טוב לי.. אני הולך ומבסוט לי בלב! אז שאף אחד לא יעבוד עלי שרק כשיהיה לי פורשה אני יהיה מאושר, ושאף אחד לא יגיד לי שכשחברה שלי זרקה אותי או כשהקבוצה הפסידה רע לי. תודה.

כמה . . .

שטויות דיברת בהודעה אחת... זה מדהים! וללמוד לפחות קצת ביומיום אתה לומד??? כי אם לא אז חבל על הזמן המיותר שלך.

וואלה אחי..

תודה על העידוד חולה עליך! אני רואה אתה במצב רוח תוקפני הערב, מה חסר ך? מי עיצבן אותך? אגב, אם מה שחסר לך זה להתכסח אז אני לא הכתובת..

אולי לדעתי אם לא טוב לך אמיתי,

אמיתי, מבפנים אז כל היום שרוף ואין לך חשק לעשות כלום ובטח שלא ללמוד... תחשוב על זה... ודרך אגב התגובה הזו שלך רק מראה כמה לא טוב לך שם בפנים... אז כדאי שתשב עם עצמך ותברר למה! המון המון בהצלחה, זו משימה קשה מאד...

‏.....

לא שייך שאחר יגדיר לך מהו טוב בשבילך, אחר יכול להציע רעיונות שהם סותרות להרגשות שלך . אבל אם כמו שאתה מתאר ממש טוב לך - קיימת את מאמר חז``ל ``איזהו עשיר השמח בחלקו`` . המשך כך. . .

חח סבבה לגמרי..

ולשימחתי הרבה הגעתי למחוז חפצי בקפיצת הדרך מסויימת.. (אצבע אלוקים..) עפתי לישון לילה טוב!

``אצבע אלוקים``

הישיבישערים אומרים שאצבע זה ראשי תיבות ``אירגון צעירים בצמתים עומדים, אבל אחרים אומרים שאצבע זה ראשי תיבות ``אירגון צעירים בתורה עוסקים !! לילה טוב אחי .

הניצול היחיד

מאוני'ה שנטרפה בים,נסחף עם הזרם והושלך על חופו של אי בודד. הוא התפלל בלהט לאלוקים שיציל אותו וכל יום נהג לסרוק את האופק מקצה ועד קצה. תשוש,רעב ופצוע,הוא הצליח לבנות לעצמו צריף קטן מעצים שנסחפו אל החוף,לפחות יהי'ה לו מחסה מחיות טורפות. הוא הכניס לצריף את מעט חפציו שהיטלטלו איתו בים,זה הי'ה כל רכושו בעולם. באחד הימים,כאשר יצא מצריפו והלך אל היער לחפש מזון,פרצה דלקה וכילתה את הצריף ואת חפציו. להבות האש גדלו התפשטו ואיימו לשרוף את כל היער. עשן שחור היתמר אל על והכל הי'ה אבוד,הצריף,החפצים... הוא גנח בצער וכאב ופנה בכעס לאלוהים:"איך,איך יכולת לעשות לי את זה??? איך אתה מביא עלי אסון אחר אסון???" בכה האיש וצעק אל רריבון העולמים:"למה????" למחרת,בבוקר מוקדם,התעורר משנתו במערה סמוכה לשמע רעש מנועים של ספינה מתקרבת. היא באה כדי להציל אותו. "איך ידעתם שאני כאן???" שאל את מושיעיו. "ראינו את סימני האש והעשן ששיגרת אלינו..." ענו לו. קל מאד להתייאש כשדברים לא קורים כמו שאנחנו חושבים שהם צריכים לקרות. זה אמנם קל,אבל אסור לנו להתייאש. כל מה שקורה בעולם הזה,קורה עם סיבה,תכלית וכוונה. ובכל דבר,אפילו הקשה והמכאיב ביותר,צריך לחפש את קצה החוט,המוביל לדבר הבא. אז בפעם הבאה,ש"הצריף הדל שלכם נשרף..." זה יכול להיות סימן עשן שנשלח למקום שאליו הוא היה צריך להישלח, כדי להוציא אתכם מאיפה שאתם תקועים למקום חדש וטוב יותר... נכון לא הכל טוב אבל הכל לטובה

בסיפורים הכל אפשרי

ואפשר גם לעייל פילא בגופא דמחטא. האם את מאמינה שהסיפור בכללו אמיתי?

גם בחיים הכל אפשרי

ואת זה אני אומרת מנסיון!!! אני היום אחרי מצבים כואבים ולא קלים אני היום בתוך סערות הפוקדות את חי'י ואני היום יכולה להגיד כן!!! הכל לטובה!!! כל אדם שהכרתי {גם אם הוא כבר אינו איתי} מהווה לי ציון דרך משמעותי בחי'י כל מקרה שקרה נתן לי תובנות וכלים חדשים להמשך הדרך.

אולם הינך מודה

שהמקרה לכשעצמו הינו רע וכואב ! ומה לי לתובנות ולציוני דרך ? הכי משום כך תהיי כמזוכיסטית ותאמרי לרע טוב ולטוב רע ?

מזל שיד ב``ו אינה בוחשת בקדרתך

כשהאדם לבדו, הוא יכול לספוג הכל. כולל קור וחום חליפות. אך רק יד אדם תבחש באמצע, אפילו אם ישבת בחדר ממוזג וחברך לחדר הגביה או הנמיך את המזגן מבלי להתחשב ברצונך, ייתכן ותחוש תחושה רעה.

מקפיא

New member
ההגדרה היא פשוטה מאד...

אם אתה מחכה ללילה כדי שיגמר היום ולא רוצה שיגמר הלילה כדי שלא יתחיל היום, אז ברור שלא טוב לך.... אבל אם אתה נהנה ביום ויושן בלילה בלי בעיה שהוא יגמר, אז טוב לך.... וגם אם אין לך פלוס של מליון דולר בבנק ובחוץ אין לך שום רכב....

וואלה? אחלה הגדרה!

טוב הוא סובייקטיבי. הטוב היחיד שהוא אובייקטיבי זה מה שהקב``ה אומרת שטוב..

וואלה? אחלה הגדרה!

טוב הוא סובייקטיבי. הטוב היחיד שהוא אובייקטיבי זה מה שהקב``ה אומרת שטוב..

למעלה