וואלה, חם

וואלה, חם

אז מה התכניות שלכם לקיץ? אם אתם בחופש - מה תעשו? איזו מוסיקה תלווה אתכם הקיץ? ומה עם צפיה משותפת בווטרס (אי"ה) בשבת?

dementer

New member
אני יודעת!

לפגוש הרבה פאנקיסטים חמודים, לשמוע הרבה פאנק מעפן... זה מוזר מצד אחד לשמוע משהו איכותי כמו פינק פלויד ומצד שני משהו גרוע כמו פאנק אבל זה כיף :) אבל בים... רק פינק פלויד.

DICKPARRY

New member
הופעה למען כדור הארץ+DVD חדש

נראה לי שווטרס יתן כמה קטעים מהסיבוב האחרון שלו. שאלה לציף ציף קראתי איזה מאמר שעומד לצאת DVD כפול "Pink Floyd & Syd Barrett Story "(יש כבר DVD כזה של שעה בערך)אבל מדובר במשהו חדש של שני דיסקים (שעתיים וחצי)באיכות סואונד DTS ,השאלה שלי אילייך היא האם את יודעת עוד פרטים מעבר לכך ,ומתי זה אמור לצאת. שאלה נוספת זה לגבי הופעה שנערכה בשנת 75 ונמצאה עכשו(Knebworth Festival box set)האם שמעת משהו ? תודה מראש.

המארז הכפול כבר יצא

יש אותו בחנויות בארץ - כבר קניתי. בעיקרון, זה התוכנית המקורית (50 דקות) + הרבה דברים שנשארו "על רצפת חדר העריכה", בעיקר ראיונות ארוכים עם גילמור ו-ווטרס. עבור מי שהם אוהדים רציניים של הפלויד, זה ללא ספק מומלץ. מי שלא מכירים בכלל את הסיפור של סיד והפלויד, אולי יסתפקו ב-DVD הרגיל. לגבי ההופעה בנבוורת', אני לא מכירה את זה מקרוב - בטח לליאור יש את זה (flowerboy). נדמה לי שאפשר לרכוש את זה רק דרך ההפקה, ולא בחנויות. בעקרון מדובר במארז של כלל ההופעות באותו פסטיבל, בין היתר גם הפלויד. אין לי מושג לגבי טרקליסט, או איכות התמונה/סאונד.

DICKPARRY

New member
PINK FLOYD ּSYD BARRETT

תודה על העזרה,חיפשתי להזמין את זה דרך AMAZON או EBAY ובשני האתרים יש רק את הגירסה המקוצרת של ה50 דקות(PINK FLOYDּSYD BARRETTׂ בכל אופן תודה

flowerboy69

New member
תשובות לשתי השאלות...

לפני שנה בערך יצאה גרסה מיוחדת של 2 דיוידי עם הסרט על סיד ודיסק בונוס עם תוספות.עכשיו יוצאת אותה גרסה במהדורה חדשה שהיא בעצם אותו דבר רק בשינוי הקופסא... לגבי נבוורת-בשנת 75 היה פסטיבל מוזיקה בו גם הפלויד הופיעו-הופעה שנחשבת לגרועה בגלל המון תקלות שקרו במהלכה.לא יצא ממנה דיוידי או דיסק רישמיים אך ההופעה יצאה כבוטלג בזמנו. לפני כמה שנים משפחת בניסטר-הם היו מארגני האירוע כמו גם פסטיבל באת' הוציעו 2 קופסאות-אחת מכל פסטיבל-שכוללת תמונות ושחזור של הפליירים וחוברת ההופעה שליוו את האירועים.יש גם בונוסים כמו דיסקים עם הקלטות של להקות שהופיעו קטעי וידאו של חלק מהאומנים וחולצה.יש מעט מאוד התיחסות לפלויד שם עם כמה תמונות ותיאור ההופעה.אין הקלטת וידאו של הפלויד ואולי-אם נשאר-יש דיסק עם הקלטה של הפלויד שהם מוכנים לתת.לי יש את הקופסא של פסטיבל באת' וזה פריט דיי מיוחד.את השניה לא קניתי כי יש לי את החוברת המקורית מההופעה ועוד כמה דברים מקוריים(כל מה שיש בקופסא הוא שחזורים ולא פריטים מקוריים) אז ויתרתי.יש גם ספר שהם הוציאו על הפסטיבלים האלה. את הקופסא ניתן להשיג רק ישירות מהמשפחה ולא בשום דרך אחרת.

DICKPARRY

New member
NICK MASON BOOK

תודה על העזרה ועל התשובה המפורטת, יש לי עוד שאלה :האם שווה להזמין את הספר ש NICK MASON הוציא (356 עמודים).?

flowerboy69

New member
ברור.ספר נהדר...

אבל הגרסה הראשונה שלו בפורמט הגדול הייתה הכי יפה ומיוחדת.אולי זה עדיין קיים באמזון.

בגלל שאני בחופש

קיץ לא יותר מידי עמוס. עבודה בקייטנה, שעכשיו אחרי שראיתי איך מתנהלים שם דברים אני לא בטוח שכדאי להורים לשלוח לשם תילדים שלהם. אילת, ים, בריכה. וכרגע חזרתי מהחנות עם האלבום p.s.i של pitchshfter ולמרות שאני לא חובב של הז'אנר וחוץ מהאלבום הזה אני לא שומע תסגנון, זה אלבום מצויין!

אולי עוד פרטים?

מה זה ה-pitchhifter ? ולמה לא כדאי לשלוח ילדים לקייטנה?

בשמחה

קודם כל- בתור מדריך בקייטנה שהלך כבר ל3 ימי הכנה אני יודע שעוד לא הסבירו למדריכים מספיק פרטים על העבודה שלהם. אמור להיות לי עוד יום הכנה יומיים לפני הקייטנה אבל עד אז אין לי עוד פרטים על הפעילויות שאני עומד להעביר או לוח זמנים של הקייטנה. בנוסף הקייטנות האלה די יקרות ובכל זאת את רוב ההפעלות עושים ילדים בתיכון שמקבלים שכר מינימום וגם עומדים לתת יחס מינימום (כמובן שיש יוצאי דופן). בכלל עד היום השלישי של הקייטנה אני משער שלמדריכים לא ידעו מה לעשות בשעות ההפעלה שלהם. ולמשהו יותר שמח- pitchshifter- אינדסטריאל מטאל כלומר: משלב אפקטים סימפולים וקולות. אני חייב להודות שממש לא אהבתי את הסגנון עד הלהקה הזאת ובכלל יש מעט להקות מטאל שאני אוהב כמוהם. שירים רועשים, פשוטים וממכרים עם מבטא בריטי קל. חשוב לי לציין שללהקה יש שני סולנים והדיסקים עם הסולן הראשון די על הפנים

oneman2

New member
מוזיקת קיץ

מכירים את זה שמוזיקה מסויימת ששמעתם באירוע/תקופה מסויימים נקשרים איתם, לפעמים ללא סיבה מהותית? ככה מוזיקת הקיץ שלי. מאיר אריאל, בוב דילן ורגאיי- זה מה שהולך אצלי בקיץ. סגנונות שונים, לפעמים גם שירים עצובים ו"חורפיים". בקשר לתוכניות- עד יום שני- פיזיקה. אחריי יום שני- הכנה לפולין. במהלך חודש אוגוסט- הכנות ל"חג מחזור" (אם יש פה קיבוצניקים הם אמורים להבין מה זה).

holo

New member
אצלי קרה בדיוק ההפך

שלשום שמתי את pink moon של ניק דרייק במערכת (שהוא מבחינתי הדיסק החורפי המושלם), כיביתי את האור, ופשוט הקשבתי עם חוברת המילים צמודה (קשה להבין אותו כשהוא שר). אחחח.. האלבום הזה עושה לי צמרמורות כמו ששום דבר אחר לא מצליח, פשוט פורט על כל הנימים הנכונים...

תשמח לשמוע שבעוד יומיים

יוצא אלבום "חדש" של דרייק, הכולל 28 קטעים שהקליט בבית, לפני שיצא אלבומו הראשון. אני מכירה את רובם מבוטלגים. האיכות היא נמוכה (כמה אפשר כבר לשפר איכות של הקלטה ביתית?), חלק מהשירים הם קאברים והשאר סקיצות לשירים שלו. כמובן, מי שאוהבים את דרייק לא יוכלו בלי זה.

holo

New member
קודם כל

אני חייב לקנות את five leaves left ואחריו את bryter layter (מה בכלל פירוש השם הזה?). ואני בהחלט אקנה אותם בזמן הקרוב, כבר יותר מדי זמן חיכיתי.

איזה חופש...איזה אגוזי מלך...

רשמית תקופת המבחנים נגמרת אצלי רק ב-22 לאוגוסט. החופש היחידי שאני אראה יהיה בפסח הבא כנראה... בכל אופן - אני מאוד מקווה שהאלבום החדש (שטרם יצא) של רדיוהד ילווה אותי במהלך התקופה הזו....הוא אמור לצאת באוגוסט, אפשר רק לקוות. במקרה הכי גרוע יש לי כל מיני אלבומים חדשים לחרוש עליהם כמו: Bjork, The Shins, A Silver Mt. Zion, Feist, Iron & Wine, Calexico, Elliott Smith, Miles Davis ועוד רבים טובים......קיץ מוסיקאלי בהחלט... לגבי שבת, אין לי זמן, חייב להגיש עבודה - אאלץ לראות את זה בהזדמנות אחרת.. קיץ נעים לכולם

למעלה