וואלה הבנתי משהו

שלטון

New member
וואלה הבנתי משהו

OC זה שנות ה70 עם טיפה הנסיך מבל אייר במתכונת של דרמת נעורים. הדמויות של סת' וסאמר הם בדיוק כמו הדמויות של אריק פורמן וג'קי, ההבדל היחידי הוא שטופר גרייס(שמשחק את אריק) נאמן תמיד לדמות של החננה, וסת' כבר הפסיק להיות חננה שזה די מבעס. חוץ מזה ג'קי וסאמר הם בדיוק, אבל בדיוק, אותה דמות. יש המון דברים דומים בין OC לשנות ה70, שאין לי כוח להגיד את כולם, אבל לדעתי כמו שעבד הקטע הזה בין הייד לג'קי, ככה זה גם יעבוד בין ריאן לסאמר. מסקנה - סאמר וריאן חייבים להיות זוג מיד, וסת' צריך לחזור לחנניותו המבורכת.

יש דמיון, אבל עבורי...

אני תמיד אהבתי את ג'קי, אבל את סאמר...אמממ לא כל כך האמת...הי דיי מעצבנת אותי, בעיקר לאחרונה. ריאן וסאמר=
ראיין צריך להיות עם מריסה- כי ריאן ומריסה זאת אהבה
. הוא בכלל לא מתאים לסאמר, הם יותר מידי דומים, סאמר צריכים מישהוא שהיא יכולה לשלוט עליו ולהגיד לו מה לעשות כמו סת' וזאק, וראיין הוא יותר מידיי אימפולסיבי בשבילה. סאמר מתייחסת לסת' לפעמיים בצורה מגעילה, היא ממש קנאית, והיא כל הזמן יורדת עליו (ולפעמים גם מרביצה לו LOL
) ראיין לא היה מקבל התנהגות כזאת.ריאן וסאמר יכולים להיות זוג מעניין, בטווח הקצר, אבל בטווח הארוך, הם פשוט לא מתאימים !!! אבל- אם אנחנו מדברים על בן וריצ'ל אם ריצ'ל ואדם לא היו זוג, הייתי יכולה לראות אותה ואת בן ביחד, הם דיי מתאימים. אני יודעת שבן הוא חבר מאוד טוב של אדם וריצ'ל והם כל הזמן יוצאים ביחד.

שלטון

New member
כן דיברתי על הטווח הקצר

סתם נורא מעניין אותי לראות את זה. יהיה משעשע ויוסיף קצת עניין, חבל שאין סיכוי אפילו הכי קלוש שיקרה משהו שאפילו טיפה מתקרב לזה. לפי מה את אומרת שרייצ'ל ובן מתאימים? אני לא יודע נראה לי אדם והיא נעולים חזק. ומישה הרוסיה הזאת סתם אוהבת פריקים מכוערים.

אבל מה הטעם ?

כולנו יודעים שזה נועד לכישלון- וביינתיים זה יהרוס לגמרי את מערכת היחסים בין ראיין לסת' (ואני מתה על ראיין וסת'- הסצנות איתם, הם הסצנות הכי טובות בתוכנית),בין ראיין למריסה ובין מריסה לסאמר בשביל עניין שימשך 2-3 פרקים !! ראיין צריך להיות עם מריסה וסת' עם סאמר- ואם רוצים ל"פלפל" קצת את הסדרה אז הם צריכים לצאת עם בנות אחרות (שהם לא מריסה או סאמר). לגבי אדם וריצ'ל- כן הם בהחלט זוג מאוד יציב, וממש לא נראה לי שיש סכנה שהם יפרדו או משהו כזה, אני פשוט מדברת על המצב התיאורטי שאם ריצל לא היתה יוצאת עם אדם, אז היא ובן יכלו להיות זוג, הם דיי מתאימים בניגוד לדמויות שהם מגלמים. לגבי מישה- אומנם יש לה שם של רוסיה, אבל היא חצי אנגליה וחצי אירית, ואני מסכימה לגמרי, היא ממש נמשכת למוזרים ולמכוערים (ולחשוב על זה שהיא עובדת עם בן
...לא פלא שהם לא זוג במציאות...הוא יותר מידי יפה בשבילה, אולי אם היה לו שיער ארוך והוא היה שמן עם זקן וחצ'קון ענקי על האף היא היתה יוצאת איתו)

Angelus

New member
וואלה! מסכים איתך!

אני חושב שזה תמיד איפשהו ישב בראש שלי, ואפעם לא אמרתי את זה. סאמר וג'קי ממש מזכירות אחת את השנייה.

תמריקי

New member
אם אני זוכרת נכון גם היה

פרק שרייצ'יל השתתפה בו נכוש?ואז הסתכלתי עליה ועל ג'קי וראיתי שהם פשוט תאומות...מפחיד...

ג'קי וסאמר ממש דומות חח

אבל אני עדיין תקועה עם המחשבה שסת' וסאמר זה ממש כמו רוס ורי'צל מחברים
אבל בגרסת תיכון חח

שלטון

New member
אנשים לא שמתם לב

שאריק פורמן וסת' כהן הם בדיוק אותו דבר. מבחינת דיבור ותנועה, הם פשוט אותו דבר. סת' הוא פשוט גרסא נאה יותר של אריק( בכל זאת, דרמת נעורים).

תמריקי

New member
ואללה נכון..

לא יודעת אם שמתם לב אבל אריק פורמן זה נשמע שם של יהודי...אה וטופר לא רע...בסדרה הוא חננה מעצבן אבל במציאות...

שלטון

New member
בסדרנ הוא בול כמו סת'

אבל בדיוק אותו בנאדם. תנועות ידיים דיבור שפה, אהבה לתכנים של חננות ומידה מסוימת של אהבה עצמית וילדותיות. פשוט אותה דמות.

למעלה