וואלה אתם יבשים כמו הזין של בני סלע Digital Talk Vs. Azax Syndrome - Hagigat חג טרור!!!
R ReiKo New member 15/12/06 #1 וואלה אתם יבשים כמו הזין של בני סלע Digital Talk Vs. Azax Syndrome - Hagigat חג טרור!!!
P PsyVodz New member 15/12/06 #2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אשששששששששששששששששששששששש בוםםםם טראחחחחחחחחחחח קלסבסנייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק astral projection - radial blur !~!@!@!@!!!!!!!!!!!!1 aaaargfd
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אשששששששששששששששששששששששש בוםםםם טראחחחחחחחחחחח קלסבסנייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק astral projection - radial blur !~!@!@!@!!!!!!!!!!!!1 aaaargfd
M Mike A New member 16/12/06 #3 רגע אתה מדבר על הטראק המקורי או הדאונטמפו? יש 2 גרסאות ותן כבוד גם ל MFG ששותפים בטראק הזה
M Mad Sorcerer New member 16/12/06 #8 מצטער לאכזבך אבל המקורי עדיף.. הדאונטמפו זה בעצם טיים סטרץ' שעשו לו ונשמע הרבה פחות טוב קטע אדיר אגב
א אל תמותי לי עכשיו New member 16/12/06 #5 אני ממש אוהב את הקטע הזה לפעמים אני שר את הניגון של הסינת' חח
Y yoss67 New member 16/12/06 #7 ברגוע אחי prometheus & Lucas - Nerve Centre יאללה שיצא האלבום השני כבר!
מ מתושלח הזקן New member 16/12/06 #9 ממממממ penta-rio לא אוהב דארק יותר מדי אבל זה טראק באמת בן אלף זונות.