וואלהההה....

וואלהההה.... ../images/Emo65.gif

יו... עוד 5 ימים לגלי יש יום הולדת
רגע, אז ככה, אני לא ממש מכירה אתכם.... אני חייבת להבין, מי בנה את האתר? ומי מביניכם מכיר את גלי? זא אומרת מי בקשר איתה? ספרו לי על עצמכם בבקשה... איזה מפגש היה איתה?

את האתר הקים מנהל הפורום...

הידוע בכינויו "ולנטינו לוי" בעזרתה של שרית שתרמה לאתר תמונות וחומר רב וחשוב. חלק מהאנשים כאן פגשו את גלי פנים אל פנים במפגשי מעריצים ובהופעות. אנחנו, או לפחות רבים מאיתנו,מעריצים ואוהבים את גלי עוד משחר ילדותנו.

איני יכול לכתוב כאן פרטים אישיים../images/Emo13.gif

אבל אני יכול לומר שאני אוהב את גלי שנים רבות, מאז היותי ילד רך בשנים

היי מיכל../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif

קודם כל מוכרח לציין שמאוד אהבתי את החתימה שלך
אני אלירן, בן 20 מראשון
לפני יותר משנה ארגנו מפגש מעריצים בביתו של רובי, אחר מחברי הפורום. אני בניתי את האתר לפני יותר משנתיים. כיום גלי מכירה אותי, ואחרי הופעות אני מגיע להגיד לה תמיד שלום.

היי אלירן ../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

נעים מאוד, רציתי לומר לך דבר ראשון שהאתר שלך מעולה, מעניין אותי איך חשבת על הרעיון להקים לה אתר? גם לי יש אתר רשמי שבניתי, על המנחה המתוקה ליאת אחירון, שאיתה אני בקשר 5 שנים בערך.... ומצחיק שגם ליאת ואני יזמנו מפגש מעריצים לפני שנתיים בערך... אפילו היה עליו כתבה בידיעות אחרונות... הנה - צירפתי תמונה שלי עם ליאת (אחרי המפגש שהיה באוגוסט 2003, האמת אני כבר לא נראית ככה, חחחח, האמת שלפני שנה וחצי הסתפרתי קצר ולא בכוונה יש לי תסרוקת מאוד דומה לשל גלי...) יש לך תמונה עם גלי? אני ממש אהיה מאושרת להצטלם איתה... נ.ב. למה "רק אתמול" לא יכול רק לומר מיהו?

שרית7

New member
הי מיכל ברוכה הבאה. איך זה שרק עכשי

גילית את הפורום ואת האתר?

תודה../images/Emo85.gif

האמת שסיפרתי את זה בהודעה הראשונה שלי פה... נכנסתי לאתר אחרי שממש התלהבתי מגלי כשהלכתי עם חברה שלי להופעה שלה בזאפה... מאז קניתי דיסקים שלה, שחורשים אצלי באוטו... ואני כבר מצפהההה להופעה הבאה בקמלוט, את תבואי?? אני ממש אשמח לראות אותך... חג שמח....
מיכל

שרית7

New member
אני קצת דלוחה במוצ"ש... אני מתחילה

לחיות בימי חמישי אחה"צ ומתחילה לנבול בשבת אחה"צ.... לא נעים לבעס אבל קשה לי להאמין שאגיע בכל אופן בטוחה שיהיו הזדמנויות אחרות להפגש בהופעות אחרות.

אוי ליאת ממש חמודה../images/Emo56.gif

שחקנית וזמרת מעולה!!
אהבתי אותה במחזמת קטנטנות
אז ככה, התאהבתי בגליף חיפשתי אתרים עלייה, וואלה התפלאתי לדעת שאין פשוט שום דבר בעברית
חוץ מזה הייתי לפני גיוס, והיה דיי משעמם, אז זה דיי העסיק אותי
וממש נהנתי מזה
יש לי תמונה עם גלי, אבל צריך לסרוק אותה, אני אשלח לך בהזדמנות(אמממממ שרית צריך לסרוק
) האתר שלך מאוד יפה!!
גם האתר של גלי היה פעם בגאוסיטיס
אבל מספר הכניסות היה גדול מידי והאתר היה נופל כל חצי שנייה
ו"רק אתמול" פשוט לא רוצה להזדהות באינטרנט

שרית7

New member
אפרופו ליאת אחרירון וערוץ הילדים אז

הבנתי שהיא עכשיו ביו זילנד לשנה או שאני טועה? אני הייתי מחברת שעשועונים ותשחצים בעיתון ערוץ הילדים במשך כ5 שנים עד לפני מס' חודשים כשהנפשות הפועלות במערכת התחלפו... וידיד טוב שלי היה העורך הראשי של העיתון - שניר שרוני, והוא תמיד דיבר טובות על ליאת אחירון

אויי... הוא מקסים

הוא עזר לי מאווווד באתר, דיברתי איתי מספר פעמים! אני זוכרת שהוא נורא אהב את ליאת.... הוא גם ממש ממש עזר לנו בהקמת מפגש המעריצים הגדול שליאת ואני עשינו שהיה לפני שנתיים... הוא מקסים... אחלה בן-אדם!

אויי... הוא מקסים

הוא עזר לי מאווווד באתר, דיברתי איתי מספר פעמים! אני זוכרת שהוא נורא אהב את ליאת.... הוא גם ממש ממש עזר לנו בהקמת מפגש המעריצים הגדול שליאת ואני עשינו שהיה לפני שנתיים... הוא מקסים... אחלה בן-אדם!

למעלה