וואי..

GK_FF

New member
וואי..

ראיתי עכשיו את הפרק הראשון של פיוצ'רמה, איזה אדירררררר!!!!!!!!!!!! ^____________^ אהבתי מאוד.

GK_FF

New member
../images/Emo9.gif

אני ממש מודה לכם ש(בצורה עקיפה) גרמתם לי לנסות את הסדרה..!! XDD כל פעם שניסיתי לראות אותה זה היה חלקי פרקים בסטאר וורלד וממש לא היה לי כוח להתרכז והבעיה העיקרית לדעתי הייתה שפשוט לא ידעתי איך הכל התחיל, בסימפסונס למשל זה ממש קל, זאת משפחה בעיר, אם תשימו לב לפרק הראשון אין שום ייחוד. פה הפרק הראשון היה (dare i say it) ממש עמוס עלילה ו"הפתעות" (ממש הופתעתי מהרמה העלילתית). אגב גם האנימציה ממש יפה! הרקעים יותר מפורטים מסימפסונס משום מה שמא פשוט התרגלתי כ"כ לספרינגפילד שכל דבר אחר נראה לי מיוחד..
ממש אהבתי את הדמות הראשית (שמו?) והחייזרית (שמה?), את בנדר *לא*! אבל זה בד"כ ככה איתי..... (הכוונה מי שמכיר אותי רק מלקרוא על הדמויות יכל להגיד את מי אוהב ומי לא) אלה עשויות להיות לגמרי ציפיות שווא אבל אני ממש מקווה שיהיה המשך עלילתי לסדרה (ואני לא מתכוון כל פרק ופרק עלילה עיקבית אבל.. בוא נגיד שאני מקווה שהפרק האחרון ראוי.
). בקיצור אחלה באמת! ואם כבר העלתי את הפרק האחרון, איך הוא? ואיך הוא מבחינה עלילתית? (שום ספויילרים אני שונא את זה!!!111 אבל בכ"ז.. אני מקווה שהדמות הראשית והרובוטית ביחד... XDDDDDDDD אוי אני כזה הומו..) אני ממש סוטה מהנושא אבל זה מזכיר לי שהתחלתי להוריד את סדרת האנימציה הקצרה The Maxx, ראיתי רק את הפרק הראשון וזה תפס אותי חזק!! מומלץ בחום!!! אשמח לדעת אם מישהו פה מכיר אותה.. (<<תמונה>>) טוב אם כבר סטיה מהנושא אז עד הסוף - מישהו ראה מר וגברת סמית?? הרגע חזרתי מזה ואהבתי את זה מאוד! זהו, כי ממש לא ציפיתי...... ומה דעתכם על הסרט טיטאניק? (ברצינות, ממש מעניין אותי, תודה למגיבים) ונועיה מה דעתך הכללית על אנימה והאם יצא לך לראות גם סדרות שלא שודרו בטלוויזיה הישראלית..? ומה דעתך על קומיקס..? ודעתך על מנגה..? תודה למגיבים, לקוראים ולכולם! XDD ^^ ... וואי נזכרתי בעוד משהו!! מישהו ראה טווין פיקס?! אני בדיוק רואה את זה בימים האלה!! איזה גדול..

noaya

New member
קודם כל תירגע ותנשום עמוק.

עכשיו בטח תשמח לדעת שיש (בערך) קו עלילה בפיוצ'רמה, ומאוד מאוד מומלץ לראות את הפרקים לפי הסדר. אהבת את הפרק הראשון? תאהב גם את השני. שם גם תכיר עוד שתי דמויות, שאחת מהן (לא אגיד מי) היא הדמות הכי מצחיקה לעניות דעתי. הפרק האחרון לא רע בכלל, אבל תעשה טובה ותראה אותו בסוף. יש כמה פרקים שמבוססים על עלילות שקדמו להם. אגב, לילה היא לא רובוטית אלא חייזרית. לדמות הראשית קוראים פריי, והרובוט הוא בנדר, ואתה תלמד לחבב.

noaya

New member
דאאאאא!

ולו רק בגלל המשפט האהוב עליי, שאני אפילו לא אצטט בגלל שהוא מופיע לי בחתימה. והדמות שלו רק הולכת ונעשית מצחיקה יותר מפרק לפרק.

Tollan

New member
נכון!

כשחוקרים אותו הוא היסטרי "So what are you guys doing tonight? i'm up for whatever" וכשהוא מדבר עם הנשיא טרומן Z: are you coming on to me? T: I take exception to that Z: I'm not hearing a no

Evil Beast

New member
אין. הוא פשוט ענק.

בפרסייטס לוסט: Yayyyy! you guys would never guess where ive been!

noaya

New member
ועוד אחד:

בפרק המצויין של "The Day the Earth Stood Stupid": "Zoiby want balloon! Zoiby want balloon now! Zoiby wants to go outside!" "Ohhh, but I just let you back in!"

GK_FF

New member
חחחחחחח!!!!!!!!!!!1

כן הדוקטור הזה פשוט קורע!!!!!!!!!!!! (עד שכתבת את ההודעה כבר הספקתי לראות את הפרק השני..
) אגב לא הייתי מעז לראות את הסדרה הזאת לא לפי הסדר, עד רבה אחרי פרק ראשון שכזה.. ^^ והדוקטור הזה כזה מצחיק יואו!!!!!!!! כשהבן דוד אמר "הוא ממש מוזר - הוא לובש סנדלים!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111 אז רגע נועיה לא ענית לי: ראית The Maxx? מה דעתך על אנימה? מה דעתך על קומיקס ומנגה? ראית טווין פיקס? זהו. ^______^ וכל האחרים מוזמנים לענות גם אם בא לכם אתם יודעים....
אגב בסוף פריי וליילה ביחד נכון?! XDDDDDDDD ^___________________________^

noaya

New member
התשובה לכל השאלות היא לא.

כולל לשאלה אם פריי ולילה ביחד. כמה הבהרות: פארנסוורת' הוא לא בן דוד של אף אחד, וכשאתה כותב יותר מדי סימני קריאה ו-1'ים זה מעצבן נורא!!!!!!!!!!!!!111111111111111 נועיה, העלבות בן רגע.

GK_FF

New member
מממממממוווווו!!!

אז תגרמי לכל השאלות להיות כן!!!!!!! :{ ^^

shvils

New member
מממ... אנימה ../images/Emo3.gif

אני אישית מת על מנגה אנימה וכל מה שיוצה בזה ורוב מה שראיתי לא הופיע בארץ (לרוב מה שמופיע בארץ נהרס דרך דיבוב גרוע ואז כבר לא שווה לראות את זה). מה זה THE MAXX הזה? קומדיה? אקשן?... קיצר שווה להוריד אותו? ומאיפה אתה מוריד אותו? מאתר מסויים או קאזה? אם אתה אוהב אנימה אז אני ממליץ לך על TRIGUN סדרה נחמדה עלילתית עם גם אקשן וגם צחוקים. אני גם ממליץ על full metal alchemist סדרה תותחית עלילתית ביותר. ויש עוד מלא שאני יכול לספר לך עליהן רק תגיד איזה סוג אתה אוהב...

GK_FF

New member
אוקיי.......

אז תגובתי לפרקים: 1. אחלה, גם אני מת על אנימה.. ^_^ (פחות מנגה) 2. אתה מוזמן לפורום אנימה ומנגה של תפוז!! ^^ 3. בקשר לThe Maxx: קודם כל, אף אחד לא מוריד מקאזאא!! אני לא מאמין שאנשים עוד אומרים את שם התוכנה הזאת!! @-@ תעבור ומהר - או ביטורנט או מיול או מירק, אבל קאזאא?! הגזמות. בקיצור את הסדרה אני מוריד ממיול, היא רק 7 פרקים (למעשה 13 אך כל פרק חצוי לשניים מה שיוצר 13 פרקים ב-7 קבצים או 7 שידורים בטלוויזיה). הסגנון הוא אקשן\קומדיה שחורה ועשוי ממש מעולה, בתור אחד שפשוט שונא אנימציות אמריקאיות (למעט הקומדיות, מן הסתם) הסדרה הזאת עשויה פשוט מצוין. מומלץ לגמרי! 4. סגנון האנימה שאני אוהב הוא דיי אנדרגרוונד כזה.. בכלל לא מיינסטרים, הסדרות האהובות עליי בקושי מוכרות. גם מטריגן וגם מFMA ראיתי כמה פרקים ראשונים אבל לא המשכתי הרבה...

selotape

New member
יש לך טעם!

טריגאן ופול מטאל שולטים.....למרות שלא סיימתי לראות אף אחד מהם טריגאן בהתחלה נורא מצחיק...אחר כך פחות אבל עדיין טוב פול מטאל אלכמיסט....מצויין איזה עוד אתה ממליץ?

shvils

New member
המממ.... אני ממילץ לך על

אני ממליץ לך על סדרה נחמדה מאוד שראיתי לא מזמן בקוראים לה elfen leid. עוד סדרה נחמדה שאני שם בכלל בקטגוריה של קלאסית זו hellsing, איך אפשר שלא לאהוב ערפדים שרבים עם ערפדים אחרים וזומבים?! זו סדרה שחובה אבל חובה לראות ביפנית עם תרגום לאנגלית למה הדיבוב הוא דיבוב בריטי איום בטירוף!!! עוד סדרה שאני אהבתי זה naruto יצא לי לספוג ביקורת על זה שאני אוהב אותה כי יש שאומרים שהיא ילדותית מידי אבל לי לא אכפת! זו סדרה עם נינג'ות שעושות דברים מגניבים אז אני רואה אותה!
לא לדבר על זה שהיא ממש מותחת (למרות שלפעמים הם מותחים דברים משעממים יותר מידי) אני מקווה שתהנה... אני לא ימשיך ולכתוב בנושא שהרי זה פורום סימפסון ופיוצרמה ולא אנימה אז אם אתה רוצה לדבר על עוד משו שלח לי הודעה.

למעלה