Dear Gil Frank../images/Emo13.gif
אני צופה של הסדרה המקסימה"לחיי האהבה" כבר מהפרק הראשון שעלתה בטלוויזיה. אני אוהבת את הסדרה כמו שלא אהבתי אף פעם אף סדרה אחרת. כבר מהפרק הראשון התמכרתי לסדרה ועם כל פרק שעבר אהבתי אותה יותר. הסיבות שאני כל כך אוהבת את הסדרה הן בגלל המשחק הנפלא שלך ושל רבים אחרים. בדרך כלל אני לא אהבתי את הזאנר של הטלנובלות בכלל ואפילו חשבתי שזה דיי מטומטם כל הסדרות האלה בסגנון לגעת באושר ממש לא אהבתי אותם. אבל המכתב נשלח דווקא לך כי אתה השחקן האהוב עליי בסדרה, או יותר נכון הדמות שלך שלמרות הכל יש בה הרבה מעלות. הסצינות שלך עם סופי צדקה או עם מאיה מדהימות, חבל שבזמן האחרון הסצינות עם רונה זה בעיקר "אני לא מאמין לך"
אבל סך הכל אני אוהבת את המשחק שלך. הייתי בכל זאת משפרת אותך, למרות שמי אני בכלל שאשפר אבל אתה יכול להכניס הבעות פנים למשחק שלך, כי אתה נראה אדיש ברוב הזמן לכל מה שקורה, אפילו שאתה מגלה שסמדר משקרת לך לאורך כל הדרך, אבל אתה חמוד שאתה אדיש, בכל זאת(מחמאות זה תמיד דבר טוב
) לסיום, אני מקווה שאני אזכה לראות אותך משחק בעוד סדרות טלוויזיה מכל הסוגים. ומקווה לראות אותך גם בתיאטרון. עד עכשיו ראיתי את ההצגה "הורדוס" וממש אהבתי, דרך אגב, הקהל שהפריע לך באמצע ההצגה, בטח התעצבנת עליו קשות אני מתנצלת בשמם
בהמון אהבה pompii(שלומית)