וואי!

וואי!

יש לי רעיון לשרשור (מנהלים בבקשה תשאירו את ההודעה הזאת כהודעה חדשה ואל תשרשרו אותה לשום מקום כתגובה): מה דעתכם שכל אחד ישרשר כאן, מכתב לשחקן או דמות מכל הלב, על כל הדברים שהוא רוצה להגיד לאותו שחקן\דמות?? מה דעתכם? אולי באמת מישהו קורא את זה! מה דעתכם, הא?

pompii

New member
Dear Gil Frank../images/Emo13.gif

אני צופה של הסדרה המקסימה"לחיי האהבה" כבר מהפרק הראשון שעלתה בטלוויזיה. אני אוהבת את הסדרה כמו שלא אהבתי אף פעם אף סדרה אחרת. כבר מהפרק הראשון התמכרתי לסדרה ועם כל פרק שעבר אהבתי אותה יותר. הסיבות שאני כל כך אוהבת את הסדרה הן בגלל המשחק הנפלא שלך ושל רבים אחרים. בדרך כלל אני לא אהבתי את הזאנר של הטלנובלות בכלל ואפילו חשבתי שזה דיי מטומטם כל הסדרות האלה בסגנון לגעת באושר ממש לא אהבתי אותם. אבל המכתב נשלח דווקא לך כי אתה השחקן האהוב עליי בסדרה, או יותר נכון הדמות שלך שלמרות הכל יש בה הרבה מעלות. הסצינות שלך עם סופי צדקה או עם מאיה מדהימות, חבל שבזמן האחרון הסצינות עם רונה זה בעיקר "אני לא מאמין לך"
אבל סך הכל אני אוהבת את המשחק שלך. הייתי בכל זאת משפרת אותך, למרות שמי אני בכלל שאשפר אבל אתה יכול להכניס הבעות פנים למשחק שלך, כי אתה נראה אדיש ברוב הזמן לכל מה שקורה, אפילו שאתה מגלה שסמדר משקרת לך לאורך כל הדרך, אבל אתה חמוד שאתה אדיש, בכל זאת(מחמאות זה תמיד דבר טוב
) לסיום, אני מקווה שאני אזכה לראות אותך משחק בעוד סדרות טלוויזיה מכל הסוגים. ומקווה לראות אותך גם בתיאטרון. עד עכשיו ראיתי את ההצגה "הורדוס" וממש אהבתי, דרך אגב, הקהל שהפריע לך באמצע ההצגה, בטח התעצבנת עליו קשות אני מתנצלת בשמם
בהמון אהבה pompii(שלומית)

נוני 17

New member
רעיון ניפלא אבל את חושבת שהם יקראו

את המכתבים. אני מתכוונת לשחקנים.

אולי..

אבל זה כיף לפתוח קצת את הלב לא? שאנשים יוציאו קצת את מה שיש להם בראש... מלב אל לב דמיוני.

שאני אתחיל../images/Emo35.gif

לרונה מאירי, את הגיבורה של הסדרה. את זאת שליוותה אותנו מא´ ועד ת´, לא היה פרק בו לא ראינו את פנייך החביבות, בו לא חזינו באופייך מלא החן, בו לא הרגשנו בעוצמה ובהילה שמסביב לך זוהרת. את אמיצה ונבונה. רק מה שהיה לי קשה להבין כל הסדרה, זה למה בכלל יצאת עם אלי מרקו? למה פשעיו והתחככותו עם עולם הפשע לא הרתיעה אותך מפניו? מה הוא באמת שווה את זה? הוא באמת כזה נחמד ומצחיק? אישיותו היא אישיות של פושע עלוב ומבוזה, מה היה בו שסינוור אותך, שלא יכולת לראות בברירות את אופיו הקר והעלוב. אני שונאת את אלי מרקו. ורונה, אני מבינה שאת אוהבת את דורון, אבל למה לשכב עם גבר נשוי? לא יכלת לחכות עד שיפרד מסמדר? חבל, עוד כתם בחייך. על הנשיקה עוד אסלח אבל לשכב איתו 3 פעמים?? לא הגזמנו? כאילו, רונה את מגניבה לאללה לאללה! אבל, את ממש צריכה ללמוד לבחור את הגברים בחייך! ברצינות! קחי קורסים אפילו! תעשי בזה תואר! אבל גוד, את ממש לא יודעת לבחור! ממני,
.

לעומר ברנע.... (נשמע מעניין אה?)

אז זהו שלא!! המכתב מיועד ל-יהודה לוי יהודה, במשך כל הסדרה עקבתי אחרי הדמות שלך שהתפתחה עם הזמן והנייתה יותר ויותר מעולה כך גם כושר המשחק שלך.. כשיחקת ת´רגעים העצובים...בכיתי שיחקת ת´רגעים המרגשים התרגשתי כששיחקת ת´רגעים המצחיקים צחקתי וזה לא קרה לי אף פעם!!! אתה הצלחת לעשות לי את זה!! וזה רק מראה עד כמה אתה שחקן מוכשר ונהדר!!! (גם כוסון.. ואני כותבת את זה רק כי אני יודעת שהוא לא באמת יהיה כאן אז אני מרשה לעצמי לכתוב שהוא כוסון, אחרת הייתי מתפדחת..) כל כך רציתי לראות אותך במציאות ובסוף הצלחתי .. למרות שזה חלא היה כל כך מקרוב זה הספיק ועשה לי ת´יום!!! אני מקווה מאוד שתמשיך לשחק בכל מיני סדרות כדי שאני אוכל לראות אותך על המסך.. סיפרו לי שאתה עובר לארה"ב וזה נורא העציב אותי!!! חולה עלייך דנה.ש.!!!

נוני 17

New member
מיכתב יפה מאוד../images/Emo70.gif אני חשבתי שרצית

לכתוב לעומר ברנע, עכשיו הבנתי שזה היה בצחוק.

לעומר ברנע { חחחח הלוואי}!!!!

טוב אז הזכרתם את הנושא ששחקנים נכנסים לצאטים אז למיקרה שעומר ניכנס לתצאט... אז רק רציתי להגיד שעומר אתה החיים שלי אני חולה עליך נשמה שלי אתה הבן אדם הכי מושלם בעולם יש לך חיוך של מלאך אתה פשוט פשוט אי אפשרק להגדיר את זה אתה פשוט מושלם יותר ממושלם אים מילה מוגדרת לזה!!!! {אני משארת שאני מדברת לעצמי.... חחח שעומר אשכרה יכנס לפורום הזה ודווקא יקרא תהודעה הזאתי... טוב כל דבר אשרי..
{אואי אמןןןןן}!!!! ע ו מ ר א נ י ח ו ל ה ע ל י ך ח י י ם ש ל י!!!!!!!!!! ואני אתגעגע אליך כל כךךךךךך כשתיגמר הסידרה!!! אני לא יודעת איך אני יוכל להיסתדר בילעדיךךךךך!!!!!!!!!!!!{ בלי לראות את החיוך הזה כל יום.. אני לא אצליח להירדם!!!
!!!!

Snitch

New member
לספיר... ../images/Emo88.gif

סתם תהייה- מה יש לך נגד מאיה, לעזאזל?? את מקנאת בה? את רבת איתה? למה את עושה הכל נגדה? ובכלל- למה את צריכה לשדך בין מאיה לאבנר אם את רוצה את אבנר?? להיות שפוטה של כלנית זה רע! ודרך אגב, ורוד לא מתאים לך... תנסי כחול.
(הו גאד... זה היה שטחי...)

ijat oded

New member
חלאס!!! התלהבנו מגידי ואבנר!! מה יש

בסדר אז גידי טיפה נראה טוב יש בנות שרצות אחריו כאילו הוא אלוהים חלאס ואבנר בכלל מכוער לא הבנתי מה ההתלהבות וזו סידרה גם אני רואה רואה ומכור אבל די אנשים יש גבול לפני חודש וחצי ראיתי את יהודה הלוי בקניון ואיזה 300 בנות היו אליו ואחת בכתה את הנשמה שלה!!! לא הגזמנו?!?!?! אני אומר שיש להתלהב מהתוכנית אבל בפרופורציות!!! פרופורציות!!!!! |

תגובה

אני לא מבינה מה כל כך נורא במה שאמרתי. בסה"כ הצעתי שמאחר ושזה סוף הסדרה שכל אחד י\תכתוב למי שהו\יא רוצה, וכך יוציא איזשהו פורקן, יגשים איזשהי פנטזיה צנועה של לדבר פנים אל פנים עם אדם\דמות\יציר-דמיון שהוא מעריץ\ה. דגש על זה שהתכוונתי לדמות\שחקנ\ית כלשהו\י ולא רמזתי כלל להתלהבות מהפנים היפות של חלק מהשחקנים בסדרה.

ijat oded

New member
צודק!!! קבל התנצלות!!! אני פשוט...

מעוצבן מהשיגועים אחר הכוכבים

עזית1

New member
גיל פרנק או דורון קדמי

הי קרידו ראיתי אותך לפני מס´ שנים בהצגת ה"מורדים" שם הצעת נישואין למירב,ובתחילת השנה בוריאציות , אבל לטלביזיה יש כח אחר, ולטלנובלה עוד יותר, מזרימים אותך הצופה לתוך חוויה בלתי נשכחת ואתה הופך לאט לאט ועל בטוח לחלק מהסדרה. אהבתי את הדמות של דורון כמעט לאורך כל הסדרה, דווקא האדישות שלך וקור הרוח שלך גרמו לי לאהוב אותך יותר, עד כמה אפשר להיות קר רוח ואדיש והלום, אבל זאת הדמות שלך בסדרה ואתה משחק אותה "חבל על הזמן" אני יודעת שאתה מעדיף להשאר שחקן תאטרון סולידי, אבל התגלית בזכות הטלנובלה לאנשים רבים שלא ראו אותך קודם בתאטרון, ואתה לא יודע להשיב אהבה זאת זכותך!! תצליח בכל ומקווה לראות אותך בטלנובלה הבאה... באהבה עזית

אני לא מצליחה לבטא את עצמי..

ניסיתי לכתוב למישהו מהדמויות,אבל לא הלך לי,יותר קל לי לדבר בגוף שלישי,מאשר שני.מצטערת.

אין צורך להצטער

את מוזמנת לבטא את עצמך בצורה שהכי נוחה לך.. כל עוד זה חוקי

למעלה