וואי תחשבו על זה ..

וואי תחשבו על זה ..

היום חשבתי על "הופעת רוק עצמאות " הטובה ביותר שיכולה להיות ו9 הלהקות / אמנים שעלו לי בראש הם : ברי סחרוף אינפקציה אביב גפן עברי לידר כנסיית השכל מוניקה סקס היהודים ירמי קפלן חמי רודנר ואם הייתי יכול להוסיף עוד אחד הייתי מוסיף את רמי פורטיס מי אתם הייתם מוסיפים או מורידים ?!

מייקל21

New member
זו הרשימה החלומית שלי בעליל

משינה מופע הארנבות של דר' קספר איפה הילד? החברים של נאטשה אביב גפן עברי לידר היהודים שלום חנוך המכשפות ברי סחרוף כנסיית השכל ומוניקה סקס

PennyLane

New member
כן, אבל זה כבר לא רוק עצמאות ../images/Emo3.gif

זה גן-עדן..
גם מפאת העובדה המצערת שענבל פרלמוטר ההו-כה מוכשרת (
) כבר לא איתנו, בין החיים..

קומיקס

New member
רוק עצמאות אגדי:

משינה אביב גפן ברי סחרוף היהודים מוניקה סקס כנסיית השכל עברי לידר אינפקציה שייגעצ

PennyLane

New member
ובשבילי: (../images/Emo1.gif)

משינה תיסלם איפה הילד החברים של נטאשה אביב היהודים ברי מוניקה סקס אינפקציה רגע מותר רק 9?..
אזהו..

PennyLane

New member
ואיך זה ששכחתי את קספר?! ../images/Emo46.gif

תמחקו את אינפקציה. יש לנו דוס ושני גאונים לפניהם, עם כל הכבוד
.

Vdrums

New member
"זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה..."

משינה תיסלם מופע הארנבות של דוקטור קספר איפה הילד תמוז באיחוד מרגש
ברי סחרוף עם רמי פורטיס זיקני צפת (איך אף אחד לא חשב על מאור כהן הגדול?) מוניקה סקס כנסיית השכל לא בהכרח הסדר הזה אבל משינה מס' 1!!!

N a V e

New member
דיי דומה,אבל...הנה:

משינה כוורת כנסיית השכל תיסלם מוניקה סקס החברים של נטאשה חמי רודנר(יהיה נחמד אם זה יהיה במסגרת איפה הילד) ברי סחרוף נושאי המגבעת "דור הזהב" של המוזיקה הישראלית(שנות ה80-90),ותוספות עכשוויות(מוניקה סקס,כנסיית השכל) ועוד אחת ישנה וגדולה(כוורת)

גן עדן

משינה תיסלם תמוז נושאי המגבעת כוורת שבק ס' (אני יודע שהם לא הכי רוק, אבל היפ-הופ עם גיטרות זה סוף הדרך) היהודים כנסיית השכל אנולה ג'יי זה לפחות מה שעלה לי עכשיו...

אממממממ......

כנסיית השכל איפה הילד ברי סחרוף היהודים אביב גפן שבק"ס משינה מוניקה סקס עברי לידר הלוווווואי!!!!!!!

ZVI Z

New member
שלי זה(ולפי הסדר בערך)

משינה עברי לידר ברי סחרוף אביב גפן היהודים אהוד בנאי כנסיית השכל החברים של נטאשה ומוניקה סקס

n a v n a v

New member
אז אני אהיה

המתופפת שלכם! רק תמצאו לי מערכת תופים... את המקלות אני אביא לבד...

שלי...

משינה ברי סחרוף ופורטיס איפה הילד ירמי קפלן מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר הג'רפות כוורת החברים של נטאשה לא בהכרח בסדר הזה......

למעלה