וואי מאיפה להתחיל

ניאו 25

New member
וואי מאיפה להתחיל

טוב אז ככה.... יש בחורה בשנות השלושים, נשואה פלוס אחד. ומזה כמה חודשים אני והיא מפלרטטים במידה מסויימת! ואין לי שליטה על זה! אני מעוניין בה! אני עובד עצות!!! אני נקרע בין המוסר לבין מה אסור לבין מה מותר....! לבין הרגש העז שלי להיות איתה אפילו אם זה למן קצוב! הבעיה מתחילה ברגע שהיא נותנת לי להגיש כך..... מה על לעשות באמת? אני יודע את התשובה המתבקשת לכך!!!!!!!!!!! אבל מעבר לזה? האם להיות נאמן לרגשות שלי אליה? או לוותר עליהבגלל שהיא נשואה למרות שהיא מרמזת לי? כי לי נראה שלא טוב לה עם בעלה,אפילו אם היא מחפשת ריגושים. וואלה אני לא לא יודע מה לחשוב.... או לעשות :(

ניאו 25

New member
בדרך כלל

אני לא כזה!!! אנ שונא את עצמי על זה שהרשתי לעצמי לאפשר לזה לקרות אבל שוב, זה חזק ממני!!!

kzzz

New member
אממ....

האמת... הייתי חייבת להתייחס כי אף אחד לא הגיב וזה די מבאס, במיוחד כשאתה מבקשר טיפונת עזרה... בכל מקרה, אני חושבת שתזרום עם הזמן ומה שצריך לקרות יקרה בכל מקרה... לא אנחנו שולטים בחיים גם אם זה לפעמים נדמה ככה... GOOD LUCK

ניאו 25

New member
כבר כמה חודשים

אני מנסה לרדת מזה,אז ככה שזה מאוד קשה לזרום הלאה

שלוק29

New member
טוב אז ככה. . . .

אני לא מסכים עם זה שאנחנו לא שולטים בחיים שלנו... אתה צודק שבחיים ישנם התמודדויות קשות ולפעמים אפילו קשות מאוד, אבל דווקא הידיעה הכ"כ ברורה שהחיים מזמנים לנו אתגרים קשים, היא הנותנת שאנחנו מסוגלים להתמודד איתם... האמונה שלי אומרת שאלוקים לא נותן לנו אתגרים שאנחנו לא מסוגלים לעמוד בהם (כי למה ל... "הכל יכול" לנסות בן תמותה בנסיונות שהוא לא מסוגל להם?) הקיצר... אח-שלי תהיה חזק ותהיה גבר, כן גבר.. זה אחד שהראש שלו יותר גדול מהזין שלא! אז אחי באתגרים שלך תעבוד מהראש ולא מהמכנסיים. . . בהצלחה גבר! וכן... אני יודע כמה זה קשה..... ("תרתי משמע")

שלוק29

New member
טוב אז ככה. . . .

אני לא מסכים עם זה שאנחנו לא שולטים בחיים שלנו... אתה צודק שבחיים ישנם התמודדויות קשות ולפעמים אפילו קשות מאוד, אבל דווקא הידיעה הכ"כ ברורה שהחיים מזמנים לנו אתגרים קשים, היא הנותנת שאנחנו מסוגלים להתמודד איתם... האמונה שלי אומרת שאלוקים לא נותן לנו אתגרים שאנחנו לא מסוגלים לעמוד בהם (כי למה ל... "הכל יכול" לנסות בן תמותה בנסיונות שהוא לא מסוגל להם?) הקיצר... אח-שלי תהיה חזק ותהיה גבר, כן גבר.. זה אחד שהראש שלו יותר גדול מהזין שלא! אז אחי באתגרים שלך תעבוד מהראש ולא מהמכנסיים. . . בהצלחה גבר! וכן... אני יודע כמה זה קשה..... ("תרתי משמע")

אורצוש

New member
../images/Emo2.gifאוי אוי..אל תיכנס לזה..בבקשה

גם אנשים מבוגרים עושים שטויות לפעמים. אז מה אם היא 'רומזת'? בתור אישה אני יכולה לומר לך שזה לא תמיד הכי רצוני, אפילו אם בשכל היא חושבת שזה לא טוב ורצוי זה יכול להיתפלק לה כי מצאת חן בעיניה. חבל על הזמן שלך ושלה, אפילו אם תהיו ביחד בסוף כ"כ הרבה בלגן וכאב לב..בבקשה לא! אתה עושה רושם כיפי ומקסים אתה תמצא בכיף מישהי בשבילך. אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.. לא מכירה אותך וכ"כ דואגת תשלוט בעצמך..

למעלה