וואי לי

וואי לי ../images/Emo8.gif

לפני יומיים הגיע לוח התחרויות לעונה הבאה. כשקראתי את האותיות הקטנות, הבנתי שהעונה מתחילה עוד שלושה שבועות בשגב ואני עדיין בפגרת קיץ
מה עושים?

gadiber

New member
מישהו הבין מה הולך עם הביטוח?

בטפס הרשמה לשנה הבאה מצויין שמחירי הביטוח לא כוללים אופניים. רוכבי אופניים? אופניים עצמם?

קודם כל

אוכלים עוד אבטיח (בכלל לא ידעתי שאת אוהבת לימון במיץ שלך) דבר שני, שמעתי שבעלך אוהב לרכוב, אולי תצטרפי אליו קצת יותר
נ.ב. תיכף יבוא רמי ויגיד "אתם הרי גרים ביחד, לא יותר פשוט לדבר ישר", אז הפעם יש לי תירוץ: אני בעבודה.

IlanShacham

New member
יש חדש בנוגע לביטוח?

אתה יכול לעדכן במה שאתה יודע בבקשה.

לצערי, אני לא יודע כלום

בזמנו, תמר בררה עם איגוד האופניים והטריאתלון איזה ביטוחים להם יש, ויצא שזה יותר יקר ממה שמתוכנן ע"י איגוד הניווט ולכן הענין חזר לטיפולו של זיו נוימן. זיו היה בחו"ל (אולי הוא עדיין לא חזר) ולכן צריך לחכות לראות מה יהיה.

אני לא חושב שנגיע לזה

אבל זה אולי רעיון לא כ"כ גרוע, כי לפי ההצעה הראשונה שהועלתה, הביטוח לרוכבי האופניים באיגוד הניווט אמור להיות יקר באחוזים ניכרים ממה שהוא היה עד עכשיו.

ayelettu

New member
לגבי ביטוח לרוכבי אופניים

דנו בנושא בישיבת ההנהלה האחרונה. כרגע, הביטוח שיש לנווטים אינו כולל את נווטי האופניים. ההנהלה עדיין בודקת איך לעשות את זה (מכיוון שביטוח לרוכבי אופניים הוא מ א ו ד יקר), ואני מאמינה שיהיה לנו יותר מידע בנושא אחרי ישיבת ההנהלה הבאה- בשבוע הבא. בכל מקרה- שתהיה לכולכם המשך פגרה מוצלחת (שכמו שתמר ציינה- הולכת ומתקצרת). איילת טורטל

IlanShacham

New member
מתחילים לטפס ולטפס ולטפס...

גם אני שמתי לב לעובדה המעניינת הזו, ולעובדה שאני בכושר עלוב, אז החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל להתאמן! ואז, בשישי בבוקר, התכופפתי להרים בקבוק ויטמנצ'יק לבן שלי, ונתפס לי הגב. את הסופ"ש "ביליתי" במיטה. מקווה לעלות על האופניים לקראת סוף השבוע הזה... מוסר השכל: בשישי בבוקר צריך לרכב!

אתה, בכושר עלוב? פחחח

אתה מנסה לשחק אותה כמו ארמסטרונג, ואז בעליה האחרונה, לפני תחנה 100 תסתכל אחורה תגיד "ביי ביי" ותפתח מבערים.

IlanShacham

New member
תשאל את חברי לרכיבה איך אני נראה

בעליות בזמן האחרון ותבין למה התכוונתי.

crazy4sash

New member
מה זה אומר שאת לא באה?

אפילו אני יגיע עם הרוכב שלי. אני צריכה להשוויץ עם הבטן שלי. אפילו באולטרא סאונד סשה התעקש שהוא לא בועט בבטן אלא מדווש. בקיצ' אנחנו באים מה איתך?

אנחנו נגיע

אבל אני עדיין לא יודעת איזה מסלול לעשות, יש לי מחשבות על עממי, אבל אני מפחדת שגם בזה אני לא אעמוד. אולי אני אצטרף אליך.........

למעלה